Survivor: Ο James ήθελε την Αντωνά υποψήφια και ο Σοϊλέδης αντέδρασε κάνοντας μια αποκάλυψη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο James ήθελε την Αντωνά υποψήφια και ο Σοϊλέδης αντέδρασε κάνοντας μια αποκάλυψη

Μπορεί ο Νίκος Γκάνος να αποχώρησε, όμως η Μαρία Αντωνά και πάλι γλίτωσε την υποψηφιότητα.

Ένα επεισόδιο που πολλοί είπαν πως είχε τον «ατελείωτο» παρακολούθησε το κοινό του Survivor το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου. Ήδη από το τρέιλερ είχαμε δει πως ο Acun Ilicali - ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι - θα έφερνε στους παίκτες τον Ronaldinho για να αγωνιστούν απέναντί του με την προοπτική να κερδίσουν ένα «λουκούλλειο» γεύμα.

Παίζοντας λοιπόν, foot volley ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Γιώργος Γκιουλέκας απέναντι στον Acun και τον Ronaldinho δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα από τα 3 σετ - παρά και την βοήθεια στο τέλος και των υπόλοιπων αντρών που μπήκαν στον στίβο μάχης - ωστόστο, ο Τούρκος παραγωγός τους χάρισε το γεύμα καταλαβαίνοντας πόσο σημαντικό ήταν γι' αυτούς.

Ο αγώνας ασυλίας, η πρώτη υποψήφια και ο James πάλι στο προσκήνιο

H πρόβλεψη του Nτάφυ για τον Αλέξη και τον James αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα

Αυτό με τον Ronaldinho ήταν το ένα κομμάτι του επεισοδίου, γιατί φυσικά υπήρχε κανονικά και ο πρώτος αγώνας ασυλίας για της εβδομάδας. Εκεί οι Διάσημοι ήταν αυτοί που ηττήθηκαν, παρότι η ομάδα τους ενισχύθηκε από 3 νέες προσθήκες - την Ευγενία Μπόρλα, την Αναστασία Τσέρου και τον Νίκο Ρικουνάκη - σε αντίθεση με την ομάδα των Μαχητών που προστέθηκε μόνο ο Χριστόφορος Ταξίδης.

https://www.instagram.com/p/C3yDKV0Ls7L/

Kάπως έτσι, οι Διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού έχοντας την υποχρέωση να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Από την κάλπη βγήκε το όνομα της Έλενας Αμανατίδου, της παίκτριας που μαζί με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο ήταν οι δύο προσθήκες της Κόκκινης ομάδας πριν από 2 εβδομάδες. Όπως συνέβη και με τον Τουρκογεώργο την προηγούμενη εβδομάδα, μην έχοντας πια ασυλία, οι Διάσημοι βρήκαν την ευκαιρία να την ψηφίσουν ως την πιο αδύναμη.

Βέβαια, οι παίκτες της Μπλε ομάδας με μπροστάρη τον James υποστήριξαν ότι αυτή που θα έπρεπε να βγει υποψήφια ήταν η Μαρία Αντωνά, αφού μπορεί να κατάφερε να φέρει πόντο στον αγώνα ασυλίας, ωστόσο οι φορές που δεν παίζει είτε επειδή φοβάται να μπει στο νερό είτε επειδή έχει κάποιο άλλο πρόβλημα και μένει εκτός είναι πιο πολλές.

Η Ασημίνα προσπάθησε να απαντήσει στον James, λέγοντάς του πως το γεγονός πως ήθελε την Αντωνά υποψήφια είναι επειδή είναι «εμμονικός» με το γυναικείο κομμάτι της Κόκκινης ομάδας, συνεχίζοντας τη διαρκή κόντρα που έχουν απ' όταν μπήκε εκείνος στο παιχνίδι.

Ο Καφετζής, όπως πάντα της απάντησε καταλλήλως, αποφεύγοντας έξυπνα τις κατηγορίες περί «μισογυνισμού», λέγοντας ότι το μόνο πρόβλημα που έχει με τις γυναίκες είναι ότι «του αρέσουν πολύ περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε», με το κοινό στο Twitter/X να τον αποθεώνει και να υποστηρίζει πως όντως η Μαρία Αντωνά έπρεπε να βγει υποψήφια, αφού μέχρι στιγμής έχει δείξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, εμώ η Έλενα ως νέα παίκτρια, έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Κάποιοι μάλιστα, συσχέτισαν τις κατηγορίες της Ασημίνας προς τον James με τα όσα έλεγε στον Σωτήρη Λαμάι, προσπαθώντας να τον κάνει να φανεί κι εκείνος «μισογύνης», κάτι που όμως δεν κατάφερε.

Η αντίδραση του Σοϊλέδη για την Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης πάντως, ο οποίος παρακολουθεί κάθε επεισόδιο του Survivor, για να στηρίζει τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, δεν είδε με καλό μάτι τα όσα είπε περί αγωνιστικότητας ο James και γι' αυτό στο post του τον «έδωσε στεγνά» γράφοντας πως πριν μπει στο παιχνίδι έπαιρνε την Αντωνά τηλέφωνο και μιλούσαν σαν «φιλαράκια», οπότε δεν καταλαβαίνει τη στοχοποίηση που της κάνει.

Όσοι βέβαια, είδαν την ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη δεν συμφώνησαν κι ιδιαίτερα μαζί του, αφού ο James απλά είπε την άποψή του, βάσει των όσων βλέπει να συμβαίνουν στους στίβους μάχης και με γνώμονα το τι θα ψήφιζε ο ίδιος αν ήταν στην ομάδα των Διασήμων.

1708927691665-446798536-423686834_1575057563294487_6075384640131808130_n.jpg

Από την άλλη, για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως ο James πριν μπει στο παιχνίδι είχε κάνει πολλές συντονισμένες κινήσεις. Όχι μόνο μιλούσε στο τηλέφωνο με την Αντωνά, νομίζοντας ίσως πως θα μπει εξ αρχής στους Κόκκινους και θέλοντας να έχει μία σύμμαχο, αλλά ταυτόχρονα είχε βρει και τον σύζυγο της Δώρας για να μεταφέρει κάποιο μήνυμα σε εκείνη, αν τελικά έμπαινε στους Μπλε. Όπως και έγινε και ίσως γι' αυτό η Δώρα είναι με το μέρος του. Αυτό βέβαια, δεν του έχει κοστίσει σε δημοφιλία κι όπως θα δούμε στο ερχόμενο επεισόδιο ο Γκιουλέκας θα αποδειχτεί ακόμη ένας ισχυρός σύμμαχος γι' αυτόν.

https://www.instagram.com/reel/C3ygrECozld/