H πρόβλεψη του Nτάφυ για τον Αλέξη και τον James αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα

Γεωργία Βλαχοπούλου
H πρόβλεψη του Nτάφυ για τον Αλέξη και τον James αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα

Η ατάκα του James Καφετζή πριν ξεκινήσει η μονομαχία του Αλέξη Παππά ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος ο Παππάς περίμενε.

Λένε «τον φίλο σου να τον έχεις από κοντά, αλλά τον εχθρό σου ακόμα πιο κοντά» και κάτι τέτοιο φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει ο James Καφετζής στο Survivor με τον Αλέξη Παππά, κάτι που πρώτος ο Ντάφυ είχε προβλέψει στο άκουσμα της εισόδου του mastermind του ριάλιτι πριν από δυο βδομάδες.

O James στο Survivor θυμάται την viral ατάκα του Ντάφυ κι εκείνος τον στηρίζει όπως έκανε με Μπάρτζη

Μα θα μου πεις ο Τριαντάφυλλος στο Survivor το 2021 δεν ήταν κολλητός με τον Αλέξη Παππά; Πώς είναι δυνατόν να στηρίζει και τον μεγαλύτερο εχθρό του φίλου του - aka James - αλλά και να προβλέπει πως οι δυο τους στην πορεία του παιχνιδιού θα γίνουν φίλοι;

Ναι, ο Ντάφυ είναι ακόμα κολλητός με τον Αλέξη Παππά, όμως βγαίνοντας από το Survivor και για τις ανάγκες του J2US συμφιλιώθηκε και με τον Καφετζή. Οι δυο τους λοιπόν, είχαν τραγουδήσει μαζί σε μια guest εμφάνιση του τραγουδιστή στο φιλανθρωπικό show στον κύκλο που ο James ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους. Άλλωστε, ο Ντάφυ πάντα αναγνώριζε το πόσο ευφυής είναι ο παίκτης των Μαχητών.

Παππάς και James φίλοι;

Όσον αφορά την πρόβλεψη του Τριαντάφυλλου πως ο James και ο Παππάς θα γίνουν φίλοι από εχθροί, φαίνεται πως έχει μεγάλες πιθανότητες να βγει αληθινή.

423568366_710013844319291_2179383553476847518_n-(1).jpg

Survivor: H αποχώρηση Γκάνου, η fake Ασημίνα και η αντίδραση του Χανταμπάκη για την Πηλιάκη

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της 21ης Φεβρουαρίου, ο Αλέξης Παππάς ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση για 3η φορά - και χωρίς αντικειμενικά να είναι ο χειρότερος παίκτης - μαζί με τον Νίκο Γκάνο, τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Θοδωρή Τουρκογεώργο. Προτού λοιπόν, αρχίσει η μονομαχία τους για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο, ο James πήρε τον λόγο από τον Γιώργο Λιανό και είπε πως θεωρεί μεγάλη αδικία που βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση ο Αλέξης Παππάς και δεν θα ήθελε να φύγει, καθώς είναι ένας παίκτης που έχει ακόμα να δώσει «πράγματα» στο παιχνίδι.

Ομολογουμένως, ούτε ο ίδιος ο Παππάς δεν πίστευε στ' αυτιά του. Από τη μία θα έλεγε κανείς πως ο James αναγνωρίζει τον αντίπαλό του, από την άλλη μήπως τελικά αφήνει κι ένα «παραθυράκι» ανοιχτό σε περίπτωση που είτε οι δυο τους φτάσουν στην ένωση ή είτε γίνει ανακατάταξη ομάδων, να έχει έναν ακόμα σύμμαχο που μάλιστα, στρατηγικά, είναι του ίδιου βεληνεκούς με εκείνον;

423568684_3585107018410264_4696709696793083436_n.jpg

Πάντως ο Παππάς όντως κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι κι έτσι, το τραγουδάκι που με χιούμορ του τραγούδησε ο James πριν ξεκινήσει τον αγώνα δεν αποδείχθηκε γρουσούζικο.

Μένει λοιπόν, να δούμε από εδώ και πέρα πώς θα κινηθούν οι δύο πιο στρατηγικοί παίκτες του Survivor.