Το τραγούδι του Kayne West με την κόρη του, North, έσπασε ρεκόρ και η Kim Kardashian δηλώνει fan

Τζένη Ντεμιράι
Το τραγούδι του Kayne West με την κόρη του, North, έσπασε ρεκόρ και η Kim Kardashian δηλώνει fan

Η μεγαλύτερη κόρη των West και Kardashian έχει έντονη καλλιτεχνική φύση και πλέον επισφραγίζεται με το κομμάτι «Talking»

Ο Kanye West βρέθηκε στη σκηνή με την 10χρονη κόρη του, North, με την οποία απέκτησε ένα νέο hit.

Η 10χρονη κόρη των West και Kardashian μπήκε για πρώτη φορά στα charts την περασμένη εβδομάδα, μετά τη συμμετοχή της στο νέο track του πατέρα της, το οποίο έχει τίτλο «Talking/Once Again».

Πρόκειται για ένα από τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ του Ye με τίτλο «Vultures 1», το οποίο έρχεται μετά τους ισχυρισμούς του καλλιτέχνη πως «δεν μπορούσε να κλείσει συναυλία για ένα χρόνο» λόγω μίας σειράς παράξενων αντισημιτικών παραληρημάτων.

https://www.instagram.com/reel/C3DJDPErMyi/

Πατέρας και κόρη ερμήνευσαν το τραγούδι τους στην Accor Arena της γαλλικής πρωτεύουσας κατά την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας στην πόλη.

Ο Kanye είχε επιλέξει να φορέσει μία μαύρη μάσκα, την οποία συνδύασε με ένα μαύρο leather jacket και matching παντελόνι. Η North από την πλευρά της φόρεσε ένα επιβλητικό καπέλο, ένα baggy bomber jacket, ένα T-shirt με print, ένα σκουρόχρωμο παντελόνι και chunky μπότες.

Η North West έχει ήδη μία μεγάλη θαυμάστρια, τη μητέρα της, Kim Kardashian

Η μητέρα της North απέδειξε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, πάντως, ότι είναι η μεγαλύτερή της θαυμάστρια, καθώς επαίνεσε το νέο της επίτευγμα - να γίνει μία από τις νεότερες μουσικές καλλιτέχνιδες που μπήκαν ποτέ στο Hot 100 του Billboard.

Πιο αναλυτικά, η 43χρονη Kim αναδημοσίευσε ένα tweet το οποίο ανέφερε πως: «Η North West έκανε το ντεμπούτο της στο Hot 100 αυτή την εβδομάδα με το Talking. Έγινε η νεότερη καλλιτέχνης που έχει μπει ποτέ στο chart, σε ηλικία 10 ετών».

Αναδημοσιεύοντας τη συγκεκριμένη είδηση, η Kim Kardashian έγραψε «Το μωρό μου».

Screenshot-2024-02-26-132132.png

Το No1 fact που αξίζει να ξέρεις για τη North West

Η North West γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 2013 στο Los Angeles της California. Μπορεί να είναι μόλις 10 ετών, ωστόσο η ζωή της δε θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή ενός συνηθισμένου παιδιού της ηλικίας της. Ως κόρη δύο mega-influencers, οι ιστορίες από την παιδική της ηλικία περιλαμβάνουν θέσεις στην πρώτη σειρά επιδείξεων μόδας και συναναστροφές με βασιλείς του Χόλιγουντ. Η North βίωσε τι σημαίνει η λέξη «φήμη» πριν καν προλάβει να αρθρώσει τις πρώτες της λέξεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο i-d.co, η North μίλησε για τη μουσική λέγοντας πως «Μου αρέσει να τραγουδώ. Το να κάνω performing είναι το αγαπημένο μου πράγμα».

Η αγάπη της για τη μουσική δεν είναι κάτι που το ανακαλύπτουμε τώρα, αφού η North έχει ήδη ανέβει στη σκηνή από την ηλικία των 6 ετών. Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για τη σεζόν F/W 2020-2021 κατά την παρουσίαση της συλλογής Yeezy, η 6χρονη τότε North έδειξε την καλλιτεχνική επιρροή που της ασκεί ο πατέρας της, προσπαθώντας να ραπάρει φωνάζοντας «Cool, cute, cool, yeah!».

https://www.instagram.com/p/B9RW6I8Fmd0/

Η κόρη των West και Kardashian έχει έντονη καλλιτεχνική φύση, ο οποία δεν περιορίζεται στη μουσική αλλά επεκτείνεται και σε άλλους κλάδους. Μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως αγαπά τον χορό, αλλά και τη ζωγραφική.

Σε πολλά βίντεο της χορεύει δημοφιλή τραγούδια της πλατφόρμας, ενώ σε κάποια από αυτά έχει ζωγραφισμένο το πρόσωπό της με ιδιαίτερα ευφάνταστους τρόπους.

Σε κάποιες από τις αναρτήσεις της, η North φαίνεται να έχει βάψει και την μικρότερη αδερφή της, Chicago West.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, πάντως, η Kim Kardashian είχε παραδεχτεί ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες με τη συνεπιμέλεια των παιδιών της.

«Αν δεν γνωρίζουν πράγματα που λέγονται, γιατί να τους μεταφέρω αυτή την ενέργεια; Αυτά είναι αληθινά, βαριά, ενήλικα πράγματα... που δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν. Όταν θα είναι έτοιμα, θα κάνουμε αυτές τις συζητήσεις. Μια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστούν που δεν κάθομαι να επιτίθεμαι στον πατέρα τους. Θα μπορούσα», είχε δηλώσει η Kim Kardashian.

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα τον προστάτευσα και θα το κάνω στα μάτια των παιδιών μου. Για τα παιδιά μου. Οπότε, στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν γνωρίζουν τίποτα από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι μερικές φορές της λείπει απλώς να μπορεί να πηγαίνει σε απλά μέρη όπως το φαρμακείο.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @kimkardashian