Το πιο ωραίο βίντεο από την απόδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στην Αράχωβα το είδαμε στο TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το πιο ωραίο βίντεο από την απόδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στην Αράχωβα το είδαμε στο TikTok

H Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές στο Λιβάδι και μοιράζεται υπέροχα στιγμιότυπα.

Ένα ολιγοήμερο ταξίδι αναψυχής πραγματοποίησε πριν λίγα 24ωρα η Σίσσυ Χρηστίδου, επιλέγοντας την Αράχωβα για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τα χειμερινά sports.

Το αυθόρμητο makeup free βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου από την Αράχωβα

Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι!» βρίσκεται στο Λιβάδι μαζί με τον αδερφό της Γιάννη και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα από την mini απόδρασή τους.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικά βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας το υπέροχο παραδοσιακό κατάλυμα όπου μένουν αλλά και την επίσκεψή τους στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.

1709032334520-104268603-Screenshot-2024-02-27-131106.png

Tα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα και στάθηκαν στο πλευρό της μητέρας τους Μίνας στην άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Μετά τον χαμό της μαμάς τους στηρίζουν τον μπαμπά τους, που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από λίγες ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε ένα νέο video στο ΤikTok όπου την βλέπουμε να χαλαρώνει στο ξενοδοχείο χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το τραγούδι που επέλεξε η παρουσιάστρια για να συνοδεύει το post της είναι η viral διασκευή του «Λουλούδι του δρόμου» της Μαρίνας Σπανού, κόρης του γνωστού ηθοποιού.

Η φυσική της ομορφιά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους fans οι οποίοι της χάρισαν πολύ κολακευτικά σχόλια.

Screenshot-2024-02-27-131609.png

«Πόσοοοο συγκλονιστικά όμορφη είσαι βρε κορίτσι μου», «μα πόσο όμορφη είσαι❤️φτου φτου», «Πόσο όμορφη και γαλήνια!!!!», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Μαίρη Συνατσάκη είπε τα αυτονόητα στο νέο της βίντεο και η Χρηστίδου με την Ηλιάκη συμφωνούν

H υπέροχη σχέση της παρουσιάστριας με τον αδερφό της

«Με τη Σίσσυ έχουμε δυο χρόνια διαφορά, είναι μεγαλύτερη. Μέχρι τα 18 της η Σίσσυ δεν ήταν καθόλου προστατευτική. Αντιθέτως με απέφευγε. Με το που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της καριέρα, εκεί ήταν που δεθήκαμε. Περισσότερο εγώ προσπαθούσα να χωθώ στην παρέα της Σίσσυς. Ήθελα λίγη προσοχή, λίγη σημασία… Από μικροί ερχόντουσαν πολλοί φίλοι και μου έλεγαν να τους γνωρίσω την αδερφή μου. Αλλά η Σίσσυ τα έλυνε όλα μόνη της, δεν χρειαζόταν κάτι από μένα. Δεν είχαμε καμία ομοιότητα στα παιδικά μας χρόνια. Δεθήκαμε πάρα πολύ μεταξύ μας όταν έφυγε από το σπίτι και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία κόντρα. Το παιδί της μαμάς και του μπαμπά ήμουν εγώ ξεκάθαρα. Επειδή η Σίσσυ ήταν μεγαλύτερη έφαγε όλα τα σκάγια», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Γιάννης Χρηστίδης για την αδερφή του.

https://www.instagram.com/p/CrD_G0ho480/

Για την οικογένειά του, ο επιχειρηματίας έχει αναφέρει: «Εγώ με τη γυναίκα μου έχουμε δυο παιδιά, τη Ραφαέλα, 10 χρονών, και τον Θοδωρή, 8 χρονών. Μένουμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μας αρέσει να ταξιδεύουμε. Κατεβαίνουμε στην Αθήνα για να δούμε τα ξαδέρφια και τη Σίσσυ και μένουμε όλοι μαζί, αλλά δεν βλέπω να το κουνάμε από εδώ. Είμαι η κλασική παιχνιδομηχανή για τα παιδιά μου. Έχω δει στον εαυτό μου χαρακτηριστικά του πατέρα μου, που δεν τα είχα μέχρι να γεννηθούν τα παιδιά μου. Κάποια τα έχω κρατήσει, κάποια άλλα προσπαθώ να μην τα επαναλάβω».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον αδερφό της.

H Σίσσυ Χρηστίδου και η νύφη της, Ελίνα Σαραφίδου έχουν άριστες σχέσεις με την παρουσιάστρια να θεωρεί την Ελίνα αδερφή της.

sissy2.jpg

Πριν από μερικούς μήνες η σύζυγος του Γιάννη Χρηστίδη έκανε ένα πολύ τρυφερό σχόλιο στη συγκινητική ανάρτηση της παρουσιάστριας για τους γονείς της.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou