Η Σοφία Καρβέλα είναι super mom και μαζί με τον μικρό γιο της έχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σοφία Καρβέλα είναι super mom και μαζί με τον μικρό γιο της έχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας

Η Σοφία Καρβέλα έχει αδυναμία στους γιους της και οι τρεις τους κερδίζουν το βραβείο καλύτερου οικογενειακού άλμπουμ.

Μια άκρως δημιουργική περίοδο της ζωής της διανύει η Σοφία Καρβέλα στην Αμερική όπου μένει- εργάζεται τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της.

Παράλληλα με την επαγγελματική της δραστηριότητα στις ΗΠΑ η 41χρονη συνεχίζει να επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της, Άννας Βίσση.

Η γνωστή fashion stylist και οι δύο γιοι της βρέθηκαν πριν λίγους μήνες στην Ελλάδα όπου πέρασαν ανέμελες στιγμές με την γιαγιά Άννα (Βίσση) και τον παππού Νίκο (Καρβέλα).

Η Άννα Βίσση είχε τρεις πολύ σημαντικούς λόγους για να γιορτάζει: Tα τρία -Ν- στη ζωή της

Η Σοφία Καρβέλα αποκάλυψε τον κώδικα επικοινωνίας που έχει με τον γιο της

Η Σοφία Καρβέλα μοιράζεται καθημερινά στο Instagram φωτογραφίες και videos από αγαπημένες της στιγμές, δείχνοντάς μας πώς περνά εντός αλλά και εκτός σπιτιού με τα παιδιά της.

karvela1.jpg

Πριν από μερικές ώρες η 41χρονη μοιράστηκε μια selfie φωτογραφία με τον γιο της, Νέστορα Πανουργιά και εξήγησε πως ο μικρός άργησε αρκετά να πάει στο κρεβάτι του για ύπνο καθώς έπαιζε το αγαπημένο του video game.

karvela2.jpg

«Το να τον βλέπω να εξολοθρεύει τους πάντες στο Fortnite είναι η δική μας γλώσσα αγάπης», έγραψε η Σοφία Καρβέλα και πρόσθεσε: «Πολύ αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα ύπνου».

Οι δύο γιοι της στυλίστριας, ο 8χρονος Νέστορας και ο 10χρονος Νίκος Πανουργιάς έχουν μεγαλώσει αρκετά και είναι οι μεγάλες αδυναμίες των γονιών αλλά και της γιαγιάς τους, Άννας Βίσση.

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας», έχει δηλώσει η η Σοφία Καρβέλα για τα παιδιά της.

Στα 66 της η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και αυτές ήταν οι πιο epic στιγμές της το 2023

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τους γιους της.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela