«Μπαμπάκα μου σ' αγαπάω»: Το πρώτο ποστ της Φαίης Σκορδά στο Instagram συγκινεί

Πατούλια Κατερίνα
«Μπαμπάκα μου σ' αγαπάω»: Το πρώτο ποστ της Φαίης Σκορδά στο Instagram συγκινεί

Με την πιο σημαντική φράση, το «σ' αγαπώ», η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τον πατέρα της Δημήτρη και δημόσια.

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την απώλεια του πατέρα της Δημήτρη, έκανε η Φαίη Σκορδά στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C24cNSPNctP/

Φαίη Σκορδά: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας της Δημήτρης - Όλες οι φορές που «μίλησε» για εκείνον

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Φαίη, ποζάρει σε μικρή ηλικία και σε λίγο μεγαλύτερη με τη μεγάλη της αδυναμία, τον πατέρα της, στο σπίτι της στο Κιλκίς.

H Φαίη απείχε από τα social media μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, από έμφραγμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η οικοδέσποινα του «Fay's Time» έφυγε εσπευσμένα για το Κιλκίς, για το πατρικό της για να είναι κοντά στη μητέρα της και τον αδελφό της και απείχε όλη την εβδομάδα από την τηλεοπτική εκπομπή της στον ΣΚΑΙ.

Όπως ήταν φυσικό, το ποστ της Φαίης έγινε viral και δέχτηκε την αγάπη του απλού κόσμου αλλά και συναδέλφων της.

«Εύχομαι οι αναμνήσεις του μαζί του να σε παρηγορούν… Καλό παράδεισο να έχει! Δύναμη και κουράγιο», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα είναι πάντα κοντά σου. Θα το δεις», έγραψε και η Κατερίνα Καραβάτου.

«Ήξερε πόσο τον αγαπάς και τώρα θα είναι ο φύλακας άγγελος σου. Μέρα με την ημέρα θα βρίσκεις τα πατήματα σου και όταν δε θα είναι εύκολο να χαμογελάς θα στρέφεις το βλέμμα σου στα παιδάκια σου», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ η Σμαράγδα Καρύδη τόνισε:

«Κοριτσάκι μου πάντα δίπλα σου θα είναι και θα σε προσέχει», έγραψε η Πέγκυ Ζήνα.

Το πατρικό της στο Κιλκίς ήταν για τη Φαίη Σκορδά πάντα το καταφύγιό της

Μηνύματα αγάπης στο ποστ άφησαν ανάμεσα σε άλλου οι: Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαρία Μπεκατώρου, Ιωάννα Μαλέσκου, Νόνη Δούνια, η Φωτεινή Πετρογιάννη, Γρηγόρης Γκουντάρας, Ηλίας Βρεττός, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η ξαφνική απώλεια του Δημήτρη Σκορδά

Ο Δημήτρης Σκορδάς είχε σπουδάσει ιατρική στην Πάρμα της Ιταλίας και εργάστηκε για χρόνια ως ακτινολόγος και μετέπειτα διευθυντής του Τμήματος Ακτινολογία στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο γιατρός υπέστη ανακοπή καρδιάς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πονή.

Ο μπαμπάς της Φαίης υπήρξε ακτινολόγος, επάγγελμα που ακολούθησε και ο αδερφός της παρουσιάστριας Νότης. Με τη μαμά της παρουσιάστριας, Ευαγγελία Αλεξανδρίδη, υπήρξαν αχώριστοι και στήριζαν πάντα τα δύο παιδιά τους σε κάθε τους βήμα, όπως και τα εγγόνια τους.

Η Φαίη είχε αντιμετωπίσει και το 2016 το έφραγμα που είχε πάθει ο πατέρας της ενώ εκείνος βρισκόταν στο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι με την Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να παρουσιάζουν τότε το «Το Πρωινό». Σύμφωνα τότε με το gossip-tv.gr, ο πατέρας της παρουσιάστριας είχε μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η Φαίη έτρεφε πάντα αδυναμία στον πατέρα της, το όνομα του οποίου έχει δώσει και στον μικρότερο γιο της Δημήτρη.