Για την Σίσσυ Χρηστίδου η Ημέρα της Γυναίκας συνδέεται άμεσα με την μαμά της- Tο συγκινητικό post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Για την Σίσσυ Χρηστίδου η Ημέρα της Γυναίκας συνδέεται άμεσα με την μαμά της- Tο συγκινητικό post

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση. Οι σπάνιες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή το 2022.

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Ημέρα της Γυναίκας (08/03) για την Σίσσυ Χρηστίδου αφού στις 3 Μαρτίου η μητέρα της, Μίνα, θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» έχασε τη μαμά της από καρκίνο τον Φεβρουάριο του 2022 και δεν σταματά να αναπολεί ευτυχισμένες στιγμές τους στο πέρασμα του χρόνου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το χρώμα που τη φωτίζει όσο κανένα άλλο και δεν είναι καθόλου κοινότυπο

Η συγκινητική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια της μητέρας της

Πριν από μερικές ώρες η παρουσιάστρια του MEGA κατακλύστηκε από νοσταλγικά συναισθήματα καθώς η μητέρα της θα γιόρταζε τα γενέθλιά της αν βρισκόταν στη ζωή. Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια throwback φωτογραφία της μαμάς της και έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια μαμά εκεί ψηλά, σ΄αγαπώ».

sissy1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τη μητέρα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη ζωή της σήμερα

Τόσο η παρουσιάστρια αλλά και ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης στάθηκαν σαν βράχοι στο πλευρό της μαμάς τους όσο έδινε τη μάχη της με την επάρατη νόσο. Μετά την απώλειά της κυρίας Μίνας τα δύο αδέλφια στηρίζουν στο έπακρο τον μπαμπά τους ο οποίος μένει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/p/C4GlXCfI0Yf/

Τον Φεβρουάριο του 2022 η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τη μητέρα της με ένα καρουζέλ φωτογραφιών και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο οποίο ανέφερε: «Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο.. Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ.. 🥀🖤~ 04-02-2022».

https://www.instagram.com/p/CZleZiBI-R2/

Πηγή κεντρικής: sissychristidou