Η Χριστίνα Κοντοβά είπε όλα όσα νιώθει για την Σίσσυ Χρηστίδου με πέντε λέξεις και μια photo

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χριστίνα Κοντοβά είπε όλα όσα νιώθει για την Σίσσυ Χρηστίδου με πέντε λέξεις και μια photo

Η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση. Η νυχτερινή έξοδος των δύο γυναικών και οι ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την μικρή Ada.

Το 2024 δείχνει να είναι μια πολύ ευχάριστη χρονιά για την Χριστίνα Κοντοβά καθώς έχει κοντά της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ παράλληλα συνεχίζει να διανύει μια πολύ δημιουργική φάση της καριέρας της.

Η Χριστίνα Κοντοβά είπε όλα όσα νιώθει για τη Σίσσυ Χρηστίδου με 5 λέξεις

Πριν από λίγες ώρες η γνωστή σχεδιάστρια πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο με την κολλητή και κουμπάρα της σε γνωστό κοκτέιλ μπαρ στα Πετράλωνα όπου συναντήθηκαν με τον Παύλο Σταματόπουλο.

Η Χριστίνα Κοντοβά το ζει στη Ζανζιβάρη αλλά η αλλαγή της μικρής Ada είναι το highlight στο ταξίδι

kontoba1.jpg

Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» έχει βαπτίσει την μικρή Ada, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία, με τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία.

ada.webp

Το μεσημέρι της Πέμπτης (07.03) η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου την βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τη Σίσσυ Χρηστίδου, με τα χαμόγελά τους να μαρτυρούν πόσο όμορφα περνούν οι δύο γυναίκες μαζί.

https://www.instagram.com/p/C4NOgB2L5mN/

«My ride or die friend», έγραψε η γνωστή σχεδιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H παρουσιάστρια του MEGA ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post γράφοντας: «Πόσο σε αγαπάω».

sxolio1.jpg

Το πιο ωραίο βίντεο από την απόδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στην Αράχωβα το είδαμε στο TikTok

Για την περίσταση η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε μαύρο off shoulder φόρεμα ενώ η Χριστίνα Κοντοβά φόρεσε μαύρο φόρεμα και λευκό κοντομάνικο πουκάμισο.

Η φιλία των δύο γυναικών επισφραγίστηκε το 2022 με τον ωραιότερο τρόπο

Τον Ιούνιο του 2022 η Σίσσυ Χρηστίδου βάπτισε την μικρή Ada και έδειχνε πολύ ευτυχισμένη. Η βάπτιση ήταν προγραμματισμένη για λίγες ημέρες νωρίτερα ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της νόσησης της παρουσιάστριας με covid-19.

Η Χριστίνα Κοντοβά ένιωσε τότε την ανάγκη εξηγήσει πως η νονά δεν πρόκειται να αντικατασταθεί γράφοντας: «Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους.@sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις».

https://www.instagram.com/p/CnNJs4yoM45/

H Ada ποζάρει συχνά μαζί με τη νονά της και πριν λίγους μήνες είχε κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην παρουσιάστρια, πραγματοποιώντας guest εμφάνιση στα παρασκήνια του πλατό.

Πηγή κεντρικής: ckontova