Η North West στα βήματα του μπαμπά της, Kanye βγάζει το πρώτο της άλμπουμ: O ιδιαίτερος τίτλος

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η North West στα βήματα του μπαμπά της, Kanye βγάζει το πρώτο της άλμπουμ: O ιδιαίτερος τίτλος
Kim Kardashian poses for a photo with other daughter North West before Game 6 of an NBA basketball Western Conference semifinal series against the Golden State Warriors Friday, May 12, 2023, in Los Angeles. (AP Photo/Ashley Landis) Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West πέρα από την ομοιότητα με τον μπαμπά της κληρονόμησε, όπως φαίνεται και το ταλέντο του στη μουσική.

Η πρωτότοκη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, η 10χρονη σήμερα Νorth φαίνεται πως είναι ο ορισμός της φράσης «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά», αφού πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το πρώτο της μουσικό άλμπουμ με τίτλο «Elementary School Dropout».

Η North, που μεγαλώνοντας μοιάζει όλο και περισσότερο στον μπαμπά της, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, κατά τη διάρκεια του πάρτι ακρόασης για το νέο άλμπουμ του 46χρονου Kanye West με τίτλο «Runaway Vultures 2», το οποίο κυκλοφόρησε 20 χρόνια μετά το πρώτο του άλμπουμ.

«Δουλεύω πάνω σε ένα άλμπουμ…» είπε η North στη σκηνή του Phoenix, με το πλήθος να ξεσπά σε επευφημίες και χειροκροτήματα, σύμφωνα με το Forbes.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της 10χρονης είναι μια άμεση αναφορά στο αντίστοιχο άλμπουμ του Kanye που είχε τίτλο The College Dropout, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004. Το άλμπουμ του Kanye κέρδισε το καλύτερο Rap άλμπουμ στα Grammys του 2005.

To πρώτο της τραγούδι ήταν με τον μπαμπά της

Bέβαια, η North έκανε το μουσικό της ντεμπούτο στο νέο τραγούδι του Kanye West, το «Talking / Once Again», το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, συγκεντρώνοντας τα θετικά σχόλια των fans του, οι οποίοι ανέφεραν πως η μικρή κάποια μέρα θα κάνει σπουδαία πράγματα στη μουσική. Πολλοί ανέφεραν μάλιστα, πως μετά το θάνατο της μαμάς του, το να κυκλοφορεί ένα τραγούδι με την κόρη του ήταν ό,τι καλύτερο για τον Kanye, ο οποίος πρέπει όχι μόνο να είναι περήφανος για την κόρη του, αλλά θα πρέπει να αισθάνεται τρισευτυχισμένος με την αγάπη που παίρνει από αυτήν.

Μιλώντας βέβαια, τον Οκτώβριο του 2023 στο i-D Magazine η North, όπως και τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία της, ανέφερε πως όταν μεγαλώσει δεν θέλει να γίνει μόνο ράπερ.

«Μπασκετμπολίστας, ράπερ, χμ... Λοιπόν, όταν ήμουν 7 ήθελα να γίνω πυγμάχος. Αλλά τώρα δεν θέλω να γίνω πυγμάχος. Θα κάνω τέχνη παραπλεύρως» είπε όταν ρωτήθηκε τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει.

«Όταν γίνω 13, θέλω να βγαίνω βόλτα με σκύλους και να βγάλω χρήματα για να αγοράσω είδη τέχνης, γιατί όλα εδώ γύρω είναι τόσο ακριβά. Έτσι, θα γίνω ράπερ, μπασκετμπολίστρια και θα κάνω έργα τέχνης που θα τα πουλάω. Επίσης, μια μέρα θέλω να είμαι ιδιοκτήτρια των Yeezy και SKIMS και θέλω κάνω και μια επιχείρηση» είπε, αναφερόμενη στις αντίστοιχες δουλείες των γονιών της.

kimkardashian_1696199927_3204279692890445527_18428658.jpg

Εκτός από τα επιχειρηματικά της όνειρα, η North έχει εκφράσει εδώ και καιρό ένα πάθος για την τέχνη και την ζωγραφική και η Kim Kardashian παρουσιάζει συχνά τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους followers της να σχολιάζουν πόσο ταλέντο έχει η κόρη της. Mάλιστα, η 10χρονη είπε στην συνέντευξή της στο i-D ότι της αρέσει να ζωγραφίζει τα πάντα εκτός από ελικόπτερα, επειδή «είναι τόσο δύσκολα επειδή έχουν όλες αυτές τις μικρές γραμμές».

https://www.instagram.com/p/CxbDEDJSVkX/

Η North είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά που έχουν αποκτήσει η Kim Kardashian και ο Kanyw West κι όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει και τα επόμενα χρόνια. Ακολουθούν πάντως, o Saint, η Chicago και ο Psalm, ενώ το ζευγάρι πουπαντρεύτηκε το 2014 πήρε οριστικά διαζύγιο τον Μάρτιο του 2022.