H πρώην Kim Kardashian και η νυν Bianca Censori διασκέδασαν μαζί σε πάρτι του Kanye West

H πρώην Kim Kardashian και η νυν Bianca Censori διασκέδασαν μαζί σε πάρτι του Kanye West

«Τι στο καλό θα μπορούσαν να συζητούν;», άρχισαν να σχολιάζουν χρήστες του Twitter/X βλέποντας μαζί τις δύο γυναίκες. 

Η Kim Kardashian και η Bianca Censori έκατσαν η μία δίπλα στην άλλη στο Vultures Listening Party του Kanye West την Τρίτη 12 Μαρτίου, αφήνοντας άφωνους όσους τις έβλεπαν να βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί.

Το σοκ προκύπτει από το γεγονός ότι η 29χρονη Bianca είναι σε σχέση με τον 46χρονο ράπερ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Kim από το 2014 έως το 2022.

Στην εκδήλωση, μαζί με τις δύο γυναίκες, ήταν και τα παιδιά της Kim και του West, Chicago, και Psalm. Ενώ ο Kanye έχει αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά με την Kardashian, την 10χρονη North και τον 8χρονο Saint.

Η North West στα βήματα του μπαμπά της, Kanye βγάζει το πρώτο της άλμπουμ: O ιδιαίτερος τίτλος

https://www.instagram.com/reel/C4dAa31hyZd/

Οι θαυμαστές προφανώς σοκαρίστηκαν όταν είδαν τις δύο γυναίκες να κάνουν παρέα η μία με την άλλη και αντέδρασαν γρήγορα τραβώντας βίντεο και αναρτώντας ένα απόσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί άρχισαν να σχολιάζουν στο Twitter/X τα αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν, γράφοντας μεταξύ άλλων «Δεν το περίμενα αυτό» ή και «Τι στο καλό θα μπορούσαν να συζητούν;».

Οι σχέσεις των δύο γυναικών και η «χάρη» που έχει ζητήσει η Kim από τον West

Φήμες που αναπαράγει και η Daily Mail αναφέρουν ότι η Kim διατηρεί φιλική σχέση με την Bianca, ωστόσο, δεν της αρέσει η 29χρονη να κάνει τολμηρές στιλιστικές επιλογές όταν βρίσκεται με τα παιδιά της.

Super Bowl Football
Kanye West, left and, Bianca Censori arrive during the NFL Super Bowl 58 football game Sunday, Feb. 11, 2024, in Las Vegas. (AP Photo/Mark Von Holden)

Πηγή, μάλιστα, φέρεται να δήλωσε στην Daily Mail πως «Η Kim ζήτησε από τον Kanye να μην αφήσει ποτέ την Bianca να ντύνεται έτσι όταν βρίσκεται με τα παιδιά τους», ενώ η ίδια πηγή φαίνεται να προσθέτει ότι η Kim «Είναι πράγματι έκπληκτη που ο Kanye άφησε τη γυναίκα του να βγει έτσι από το σπίτι».

«Τι πάει λάθος με την Bianca Censori» αναρωτιούνται στο Χ μετά την εντελώς γυμνή εμφάνισή της

Σου υπενθυμίζουμε ότι η Bianca Censori έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο λόγω των στιλιστικών της επιλογών. Ημίγυμνες εμφανίσεις έχουν υπάρξει αρκετές, ενώ η πιο ακραία περίπτωση, ήταν τότε που είχε συνοδεύσει τον West φορώντας μόνο ένα διάφανο αδιάβροχο.

https://www.instagram.com/p/C3AIOnZLzB4/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @kimkardashian