H Καλομοίρα πιστεύει ότι το «ZARI» θα σκίσει στη Eurovision ενώ η Χρηστίδου ήδη το βάζει στο repeat

Τζένη Ντεμιράι
H Καλομοίρα πιστεύει ότι το «ZARI» θα σκίσει στη Eurovision ενώ η Χρηστίδου ήδη το βάζει στο repeat

Η Καλομοίρα, σε μία απολαυστική συζήτηση, κάνει «έκκληση» να της επιστραφεί το φόρεμα που φόρεσε η ίδια στον διαγωνισμό το 2008.

Για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, o οποίος πρόκειται να διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024 μίλησε η Καλομοίρα Σαράντη την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στον ραδιοφωνικό σταθμό MAD 106.2.

Σχολιάζοντας στο MAD, η Καλομοίρα δήλωσε «Μόλις το άκουσα μου άρεσε. Δεν την ήξερα. Μετά την έκανα research. Μ’ αρέσει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι έκανε κάτι που το υποστηρίζει, που της αρέσει και αυτό βγαίνει ωραίο. Πιστεύω πως όποια αρνητική κριτική ακούς, θέλει ένα λεπτό, λίγο να το κάνεις digest όλο αυτό, γιατί είναι διαφορετικός ο ήχος, διαφορετικό το στυλ αλλά μ’ αρέσει το video clip, μ’ αρέσει η ίδια και εγώ πιστεύω θα σκίσει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως θεωρεί ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το τραγούδι να αρέσει πρώτα από όλα στον καλλιτέχνη που θα το ερμηνεύσει, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να το υποστηρίξει.

Τα τοξικά σχόλια που έλαβε η Καλομοίρα σε βίντεο δείχνουν ότι αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ

Σου υπενθυμίζουμε ότι η Καλομοίρα είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό το 2008, καταφέρνοντας να κατακτήσει την τρίτη θέση με το κομμάτι «My Secret Combination».

«Θέλω πίσω το ρούχο που φορούσα στη Eurovision»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο MAD, η Καλομοίρα μίλησε και για το φόρεμα που φόρεσε για να ερμηνεύσει το «My Secret Combination» στη Eurovision του 2008, το οποίο δάνεισε στην Αποστολία Ζώη για να το φορέσει στο Your Face Sounds Familiar και όπως είπε «ο Σεργιδάκης (στυλίστας) δεν μου το δίνει πίσω».

«Να το χαίρεται, είναι δικό μου ρούχο. Δεν μου το δίνει γιατί το θέλει, είναι iconic και δεν θέλει να το δώσει», ανέφερε η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως όταν πήγε στο σπίτι της Έλενας Παπαρίζου διαπίστωσε ότι εκείνη έχει στην ντουλάπα της το ρούχο που φόρεσε στον διαγωνισμό.

«Τους πήρα όλους τηλέφωνο, είπα “Κράτα το φόρεμα για μένα όταν γυρίσω” και αυτός δεν αφήνει. (…) Θέλω το φυλαχτό τουλάχιστον γιατί δεν είναι δικό μου, είναι της φίλης μου της Stacy. Δεν είχα φυλαχτό και μου το έδωσε, ήταν της μάνας της. Εγώ νομίζω πως θέλει καλή ενέργεια και λέει “ας το κρατήσω το ρούχο”», κατέληξε η Καλομοίρα.

Πώς η Καλομοίρα μετέτρεψε τα αρνητικά σχόλια περί πλαστικών σε μάθημα ζωής για τα παιδιά της

Η Χρηστίδου πιστεύει στη νίκη για το «Zari»

Εκτός από την Καλομοίρα, πάντως, της εντυπώσεις της για το τραγούδι μοιράστηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έκανε μία σχετική δημοσίευση στον λογαριασμό της στο TikTok. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» δημοσίευσε ένα βίντεο, τραγουδώντας ένα viral απόσπασμα του τραγουδιού ««Zari» και γράφοντας στην περιγραφή «Την νικη στο τσεπάκι μας», δείχνοντας με αυτόν τον λιτό τρόπο την θερμή υποστήριξή της στη Μαρίνα Σάττι.

Ενθουσιασμένη με το κομμάτι είναι και η Marseaux, η οποία ανέβασε το ίδιο απόσπασμα με ένα emoji που «λιώνει» δείχνοντας ότι έχει αγαπήσει το τραγούδι.

Eurovision 2024: Το ελληνικό κοινό διχάστηκε με το τραγούδι της Σάττι αλλά τα Βαλκάνια ψηφίζουν ZARI

Νίκος Ζερβός: «Είναι ένας αχταρμάς από πολλά είδη μουσικής»

Ο παραγωγός ταινιών Νίκος Ζερβός πάντως, δεν έχει ενθουσιαστεί με τον ίδιο τρόπο. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δήλωσε «Η κοπέλα είναι ταλαντούχα, έχει ωραία φωνή και είναι όμορφη κοπέλα. Εμφανισιακά είναι μια χαρά κορίτσι. Με αυτό το τραγούδι όμως εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω. Είναι ένας αχταρμάς από πολλά είδη μουσικής! Ραπ, τραπ, βαλκανικό, ινδικό! Αν η Eurovision είναι αυτό το πανηγύρι που βλέπουμε, δεν αποκλείεται και να τους αρέσει. Μπορεί ξαφνικά να αρέσει αυτός ο αχταρμάς, αυτό το παράξενο πράγμα».

Πριν από λίγες ημέρες (13/3), για το «Zari» και την Μαρίνα Σάττι είχε μιλήσει και η Εύη Δρούτσα στο Breakfast@star λέγοντας πως το τραγούδι είναι όλο μηχανικό και πως θα ήθελε να έχει όλα τα ελληνικά στοιχεία, όχι μόνο ελληνικό στίχο.