Τα τοξικά σχόλια που έλαβε η Καλομοίρα σε βίντεο δείχνουν ότι αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ

Τζένη Ντεμιράι
Τα τοξικά σχόλια που έλαβε η Καλομοίρα σε βίντεο δείχνουν ότι αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ

Πολλοί ήταν και εκείνοι οι οποίοι γέμισαν με τοξικότητα μία ανάρτηση της τραγουδίστριας, επιλέγοντας να εκφράσουν την γνώμη τους για την εμφάνισή της.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το καινούριο της τραγούδι με τίτλο «Rolling» η Καλομοίρα θέλησε να δώσει μία γεύση του σε όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, δημοσίευσε ένα βίντεο που τη δείχνει να τραγουδά το ρεφρέν του κομματιού, ενώ παράλληλα παίζει πιάνο στο σπίτι της.

Το «Rolling» πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου αποκλειστικά στο Spotify και η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το come back της, αφού φαίνεται ότι έχει αποφασίσει πως θέλει να επιστρέψει δυναμικά στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Η αρχή έγινε πριν από περίπου 8 μήνες, όταν κυκλοφόρησε το κομμάτι με τίτλο «Στόχος». Το «Rolling» είναι η συνέχεια που επισφραγίζει την προσπάθεια της Καλομοίρας να συνεχίσει την πορεία της στον κόσμο της μουσικής.

https://www.instagram.com/reel/C3sHDx7osF1/

Οι κριτές του διαδικτύου σκορπίζουν την τοξικότητά τους

Χιλιάδες ήταν εκείνοι που υποστήριξαν το νέο μουσικό βήμα της Καλομοίρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας like στο βίντεο που ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/02, αλλά και αφήνοντας σχόλια τύπου «μπράβο» ή «καλή επιτυχία».

Δυστυχώς, όμως, πολλοί ήταν και εκείνοι οι οποίοι γέμισαν με τοξικότητα την ανάρτηση της τραγουδίστριας, επιλέγοντας να εκφράσουν την γνώμη τους για την εμφάνισή της -χωρίς κανείς να τους ρωτήσει-.

Κάποιος έγραψε χαρακτηριστικά «Άλλος άνθρωπος έγινε, παραφούσκωσε, αγνώριστη», ενώ άλλοι τόνισαν «Μην φουσκώσεις άλλο τα χείλη, δεν σε αναγνωρίζω πια, έχεις αλλάξει. Είσαι μικρό κορίτσι, είναι κρίμα» και «Σταμάτα τα πολλά botox».

Κάποιος ακόμα έγραψε «Καλομοίρα είσαι ωραία παρουσία αλλά μην το παρακάνεις με τα botox πολύ πρήξιμο και αλλοίωσες την ομορφιά σου. Tα μαλλιά extension τέλεια».

Η αλήθεια είναι πως τα αρνητικά σχόλια είναι δεκάδες, με την συντριπτική πλειοψηφία τους να μιλά για την «παραμόρφωση» του προσώπου της Καλομοίρας και εμάς να σκεφτόμαστε ότι το διαδίκτυο εκτός από ένα λαϊκό δικαστήριο έχει πάρει και τον ρόλο ενός… κριτή του GNTM!

Η βασική διαφορά όμως των κριτών του διαδικτύου με τους κριτές του γνωστού ριάλτι μοντέλων είναι πως οι κοπέλες που περνούν από τα casting του show ζητούν την γνώμη των κριτών. Η Καλομοίρα, στην προκειμένη περίπτωση, δεν ρώτησε την γνώμη κάποιου για την εμφάνισή της. Μας παρουσίασε τη μουσική της και αν κάποιος ήθελε να κρίνει κάτι, θα ήταν ορθότερο αυτό να είναι το τραγούδι της.

Καλομοίρα: Oι αλλαγές στη ζώή της και η άγνωστη ιστορία πίσω από το νέο της τραγούδι

Πηγή κεντρικής εικόνας: @itskalomira