Πώς η Καλομοίρα μετέτρεψε τα αρνητικά σχόλια περί πλαστικών σε μάθημα ζωής για τα παιδιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς η Καλομοίρα μετέτρεψε τα αρνητικά σχόλια περί πλαστικών σε μάθημα ζωής για τα παιδιά της

Η Καλομοίρα μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media σχετικά με την εμφάνισή της και τον αξιοθαύμαστο τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζει.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Καλομοίρα μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μένει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της ωστόσο από το περσινό καλοκαίρι έχει επιστρέψει στην ελληνική δισκογραφία και επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Για ποιο λόγο δεν θα είναι η Καλομοίρα στο Fame Story; Τα παιδιά της έδωσαν έγκριση για άλλη εκπομπή

kalomoira10.jpg

Η Καλομοίρα μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media και εμπνέει

Πριν από λίγα 24ωρα η Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη. Μεταξύ άλλων η pop star σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, το ενδεχόμενο να πάει ξανά στην Eurovision και αναφέρθηκε στα τοξικά σχόλια που δέχτηκε στο Instagram για την εμφάνισή της.

«Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις, τα θεωρώ τόσο αστεία τα σχόλια. Δεν θα πιστέψεις τι μου γράφουν. Αφήνω τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, δεν με πειράζει. Με πειράζει μόνο για τα παιδιά μου που πάνε σχολείο, και που θα πάρει σχόλια η κόρη μου τέτοια αν ποτέ κάνει social media. Έδειξα στα παιδιά μου τα σχόλια και το συζητήσαμε. Συνέχεια θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, είναι δικό μου σώμα, είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω», τόνισε η Καλομοίρα.

H τραγουδίστρια δήλωσε πως τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media αποτέλεσαν ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά της για το bullying και την αντιμετώπισή του. Η Καλομοίρα εξομολογήθηκε πως δεν σβήνει κανένα τοξικό σχόλιο και αδιαφορεί, προσπαθώντας να μάθει στα παιδιά της να κάνουν το ίδιο, αν ποτέ πέσουν θύματα παρόμοιας κατάστασης.

https://www.instagram.com/p/Cy3v-zvLW3U/

H Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα 3 τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) να αποτελούν την πηγή της ευτυχίας τους.

Το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision

«Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, γιατί έχει ελληνικό στοιχείο αλλά και oriental. Όταν άκουσα ότι ο θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός με την Μαρίνα Σάττι, σκέφτηκα ότι θα απογειώσει το τραγούδι. Είναι πολύ καλός στο τηλεοπτικό κομμάτι και σε όλα. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, είναι καινούριο», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Και εξήγησε γιατί δεν είναι στα άμεσα πλάνα της η Eurovision: «Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον η απάντηση είναι όχι. Δεν είναι στα σχέδιά μου. Δεν έδωσα το κομμάτι μου στην ΕΡΤ για την Eurovision γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί και να φταίω και εγώ στο ότι δεν πήγα ξανά στην Eurovision. Περίμενα για την Eurovision κι σκέφτηκα γιατί; Θα βγάλω το κομμάτι που έχω ετοιμάσει. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στη Eurovision με άλλη χώρα και να κρατήσω τη σημαία τους. είχα κάνει συζητήσεις με άλλη χώρα, αλλά είμαι Ελληνίδα, να σηκώσω άλλη σημαία;», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το νέο της τραγούδι

Μετά την κυκλοφορία του «Στόχος» που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, η Καλομοίρα παρουσιάζει το εντυπωσιακό music video για το τραγούδι της «Rolling», που κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

https://www.instagram.com/reel/C4QpeMwILWS/

Το international αισθητικής music video οπτικοποιεί κινηματογραφικά μια ημέρα στη ζωή της Καλομοίρας και τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της ως γυναίκα, ως καλλιτέχνιδα, ως star και είναι διαθέσιμο στο YouTube από τη Heaven, συμβολικά από την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος, ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης που δύο ταινίες του προβλήθηκαν στη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα στον κόσμο, στο Netflix, ενώ την παραγωγή η «Kalomira Enterprises».

Το χορευτικό pop single «Rolling» ξεχωρίζει για τον international χαρακτήρα του. Αναδεικνύει το ταλέντο της Καλομοίρας ως τραγουδίστρια, performer και τραγουδοποιό, καθώς υπογράφει τη μουσική και τους στίχους, σε συνεργασία με μία dream team διεθνώς βραβευμένων με Grammy συντελεστών, που αποτελείται από τον Mohombi Moupondo, τον Lukas Loules και τον Bulent Aris.

Πηγή κεντρικής: itskalomira