Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Άννα Βίσση και η απόλυτη «μπερδεύτηκε» βλέποντας την μεταμόρφωσή της

Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Άννα Βίσση και η απόλυτη «μπερδεύτηκε» βλέποντας την μεταμόρφωσή της

«Τι να λέμε τώρα; Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μου, που τρέξανε για μένα και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η τρέλα», έγραψε η Μαρία Σολωμού σε σχετική ανάρτηση που έκανε.

Άννα Βίσση επέλεξε να ντυθεί η Μαρία Σολωμού για τις ανάγκες του podcast της, το οποίο έχει τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία», την Πέμπτη 14 Μαρτίου και φυσικά δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ηθοποιός δημοσίευσε πέντε φωτογραφίες με το outfit, βρισκόμενη στο στούντιο όπου πραγματοποιεί τις εκπομπές της. Η Σολωμού στις φωτογραφίες φοράει ένα κόκκινο δερμάτινο παντελόνι, ένα κόκκινο blazer με στρας και μία λευκή μπλούζα με στάμπα, η οποία δημιουργεί ροκ διάθεση στο σύνολό της.

Για να προσεγγίσει σε όσο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται την εμφάνιση της Άννας Βίσση φοράει μία ξανθιά περούκα και ένα ασημένιο καπέλο γεμάτο με στρας.

Η Μαρία Σολωμού «άλλαξε» κούρεμα και οι fans της λένε «Μαρία σου πάνε απίστευτα!»

https://www.instagram.com/p/C4gD9PZNOkO/

Η Βίσση «μπέρδεψε» τον εαυτό της με την Σολωμού

Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η Μαρία έγραψε «Τι να λέμε τώρα; Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μου, που τρέξανε για μένα και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η τρέλα». Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Άννα Βίσση είσαι η έμπνευσή μου! Ελπίζω να το αγαπήσεις»!

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το post της Μαρίας Σολωμού, με αρκετούς να επισημαίνουν ότι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν πως ήταν η Βίσση.

Την ανάρτηση σχολίασε και η ίδια η Βίσση, πάντως, δείχνοντας ότι ακόμα κι εκείνη… μπερδεύτηκε αντικρύζοντάς την. «Ώπα ωπα είπαμε εε! Μας μπέρδεψα, αλήθεια, τώρα λέω να δούμε αν τραγουδάς παρομοίως. Σ’ αγαπώ Άννα Μαρία Βίσση Σολωμού», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Screenshot-2024-03-15-114456.png

Η Μαρία Σολωμού φωτογραφήθηκε μόνο με κορμάκι και οι fans «φωνάζουν» πως είναι η αιώνια έφηβη

Η Μαρία Σολωμού μας πήρε μαζί της στο «ταξίδι» της μεταμόρφωσης

Η Μαρία Σολωμού, ωστόσο, δεν αρκέστηκε μονάχα σε αυτές τις φωτογραφίες αλλά έκανε και αναρτήσεις στα stories της, θέλοντας να μας δείξει όλη τη «διαδρομή» της μεταμόρφωσής της.

Ξεκινώντας από το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου, η ηθοποιός άρχισε να δείχνει εικόνες από την «μεταμόρφωσή της», έχοντας μπει δυναμικά στο πνεύμα των καρναβαλιών. Δείχνοντας εικόνες από το κομμωτήριο, ανέφερε μεταξύ άλλων «Είναι το σωστό το ξανθό. Έχουν πέσει εδώ πάνω οχτώ περούκες».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο, στο οποίο αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε το μακιγιάζ και ιδιαίτερα τα φρύδια της, τα οποία βάφτηκαν σε μία ανοιχτή απόχρωση του καστανού, με σκοπό να μην υπάρχει μεγάλη αντίθεση με την ξανθιά περούκα.

Μαρία Σολωμού: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της και το «κοινό» με την Ράνια των Singles

Πηγή κεντρικής εικόνας: @mariasolomou_official