Η Μαρία Σολωμού φωτογραφήθηκε μόνο με κορμάκι και οι fans «φωνάζουν» πως είναι η αιώνια έφηβη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Σολωμού φωτογραφήθηκε μόνο με κορμάκι και οι fans «φωνάζουν» πως είναι η αιώνια έφηβη

Η Μαρία Σολωμού εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με τις πόζες της και εκείνοι της χάρισαν τα ομορφότερα σχόλια.

Η Μαρία Σολωμού είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται να πει δυνατά αυτό που σκέφτεται-πιστεύει και διαθέτει άκρως τολμηρό-εκρηκτικό στυλ.

Μπορεί η 49χρονη να απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα ωστόσο οι fans έχουν την ευκαιρία να την απολαμβάνουν μέσα από το podcast αλλά και το Instagram της, όπου έχει καθημερινή παρουσία.

Η Μαρία Σολωμού υποστηρίζει το total black look όπως καμία άλλη

Πριν από μερικές ώρες η Μαρία Σολωμού έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα μαύρο cut-out κορμάκι, χρυσά κοσμήματα και ψηλές κάλτσες.

https://www.instagram.com/p/C3xPSVmt9QM/

Το sexiness και η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει η ηθοποιός δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους θαυμαστές της οι οποίοι της χάρισαν περισσότερα από 21 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Μαρία Σολωμού ξεκίνησε το viral 75 challenge αυτοβελτίωσης του TikTok

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans

Άκρως κολακευτικά ήταν τα σχόλια των θαυμαστών κάτω από την τελευταία ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού με τους χρήστες να γράφουν μεταξύ άλλων: «Θεούμπα», «Πιο όμορφη από ποτέ..Μαρία Σολωμού είσαι...», «κούκλα όμορφη», «θεάρα».

Screenshot-2024-02-26-100702.png

Ενώ άλλοι πρόσθεσαν: «Αιώνια έφηβη», «γυναικάρα», «η πιο γοητευτική ύπαρξη».

Screenshot-2024-02-26-100720.png

Σε ερώτηση για τη ζωή της δέκα χρόνια πριν η Μαρία Σολωμού είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή της στον Fipster: «Ήμουν πάρα πολύ καταπονημένη το 2012. Δούλευα φουλ, ξυπνούσα κάθε μέρα και έκλαιγα, κράτησε καμιά διετία, δεν ήξερα τι ήθελα ακριβώς. Δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένη προσωπικά, ήθελα πολύ να εξαφανιστώ, ο γιος μου ήταν ακόμα μικρός και εγώ είχα τότε πολλή δουλειά. Ένιωθα μονίμως τύψεις, δεν ένιωθα καλά».

https://www.instagram.com/p/C2NB8DDNtV0/

Και πρόσθεσε: «Ο γιος μου δεν μου έχει τίποτα για όσα έχω κάνει. Είναι αγόρι και όσο μου λέει ο Αλέξανδρος τα προσωπικά του, άλλο τόσο του λέω και εγώ τα δικά μου. Έρχονται οι φίλοι του σπίτι και φέρνω και εγώ φίλους μου, βλέπει μαζί ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών. Τυχαίνει να βγούμε και όλοι έξω αλλά γενικά δεν μου λέει τίποτα. Θα κριτικάρει μόνο πολύ απ’ έξω, θα καταλάβω εγώ από το ύφος του ποιους συμπαθεί».

Όσον αφορά σχέση της με τους άνδρες η ηθοποιός είχε σχολιάσει την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν τονίζοντας: «Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή».

Για το φλερτ με το αντίθετο φύλο η Μαρία Σολωμού δήλωσε: «Δεν με φλερτάρουν εύκολα γιατί έχω και κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς μου που κρατάω τον άλλον σε απόσταση. Με πλησιάζουν κάποιοι οι οποίοι πια πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα και έρχονται. Η προσπάθεια κάποιου να με προσεγγίσει σε σχέση με αυτά που λέω είναι πως νομίζει ο άλλος ότι θα μου πει κάτι και θα καταφέρει να με αφήσει κάτω ξερή».

Πηγή κεντρικής: