Μαρία Σολωμού: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της και το «κοινό» με την Ράνια των Singles

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Σολωμού: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της και το «κοινό» με την Ράνια των Singles

H Μαρία Σολωμού βρήκε τις φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της 18 χρόνια πριν και μοιράστηκε όλα όσα είχαν γίνει εκείνη τη μέρα.

Λένε πως όποιος ψάχνει βρίσκει. Βέβαια, στην περίπτωση της ηθοποιού Μαρίας Σολωμού, η ίδια δεν είναι πως έψαχνε κάτι όταν τυχαία βρήκε τις φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της με τον Μάριο Αθανασίου, του Αλέξανδρου - Δημήτρη.

Απλώς η ίδια, όπως είπε στο Instagram story της, κάνει μια μικρή ανακαίνιση και αναδιοργάνωση στους χώρους του σπιτιού της και κάπως έτσι ανάμεσα στις κούτες με τα πράγματά της βρήκε διάφορες παλιές φωτογραφίες και ανάμεσά τους κι αυτές από τη βάφτιση του γιου της, 18 χρόνια πίσω.

Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της και τα γυαλιά της Ράνιας

Όπως θα δεις και από την gallery που ακολουθεί η ηθοποιός, παρότι στο βίντεο έλεγε πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση σήμερα με τον εαυτό της όπως ήταν τότε, δεν έχει σχεδόν καθόλου διαφορά. Όσον αφορά δε το look της στη βάφτιση του Αλέξανδρου - Δημήτρη,η ίδια φορούσε το μαγιό της και ήταν τελείως άβαφη, καθώς η βάφτιση έγινε το πρωί, δίπλα στην παραλία.

Ο μικρός τότε Αλέξανδρος - Δημήτρης, όπως θυμήθηκε η Μαρία Σολωμού βλέποντας τις φωτογραφίες, δεν σταματούσε το κλάμα, ενώ το αξεσουάρ με το οποίο είχε ολοκληρώσει το τότε ανατρεπτικό look της ήταν τα περιβόητα «γυαλιά - μάσκα» Dior που φορούσε και ως Ράνια στους Singles, τα οποία χαρακτήρισαν τον ρόλο που υποδυόταν.

422848474_1703310026867407_2158947783632888864_n.jpg

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου έχουν βρει τη χρυσή τομή

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και 15 περίπου χρόνια, με εκείνον μάλιστα να έχει αποκτήσει και δύο κόρες με τη σύντροφό του και φωτογράφο Μάρθα Αλεξοπούλου, ωστόσο έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να έχουν πολύ καλή σχέση για χάρη του γιου τους.

Φυσικά, ο χωρισμός τους δεν ήταν κάτι εύκολο, όπως είχε αποκαλύψει η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή Μαμά-δες, όμως βρήκαν τη χρυσή τομή.

«Κι εγώ έπαθα σοκ, όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Έλεγα όχι, όχι, μείνε εδώ. Ο Μάριος μου είπε το σωστό: "Μαρία τι να μείνω εδώ; Να βλέπει το παιδί δυο φίλους; Δεν θα ερωτευτείς; Δεν θα ερωτευτώ;". Ήμουν διατεθειμένη εκείνη την ώρα να μην ξαναδώ άντρα μέχρι το παιδί να πάει φαντάρος» είπε η ηθοποιός τον περασμένο Απρίλιο, ενώ εξήγησε πως εξαρχής είχαν συμφωνήσει πως όταν ο γιος τους βρισκόταν στην εφηβεία θα έμενε με τον ηθοποιό για να περάσουν και περισσότερο χρόνο μαζί. Βέβαια, τώρα εκείνος είναι φοιτητής στη Σύρο.