Η Μαρία Σολωμού «άλλαξε» κούρεμα και οι fans της λένε «Μαρία σου πάνε απίστευτα!»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Σολωμού «άλλαξε» κούρεμα και οι fans της λένε «Μαρία σου πάνε απίστευτα!»

Η Μαρία Σολωμού δεν είναι η μόνη που υιοθέτησε το κοντό αγορέ μαλλί. Θυμήσου την Ελένη Φουρέιρα στα Mad και την Δέσποινα Βανδή στο J2US.

Έφτασε και η Τσικνοπέμπτη για το 2024 και κάπου ανάμεσα στις μαζώξεις και το φαγητό, ανέβηκε στο YouTube και το καινούριο επεισόδιο στο podcast που κάνει η Μαρία Σολωμού με τίτλο Όσα Ξέρει Η Μαρία. Η ηθοποιός αναδημοσιεύοντας το link του βίντεο για να το δουν οι followers της αποκάλυψε και την «αλλαγή» στα μαλλιά της, τα οποία δεν θύμιζαν σε τίποτα τα φουντωτά μαλλιά της, αφού ήταν à la garçon και την έκαναν να μοιάζει φοβερά στην Lisa Minelli.

Ο γιος της Μαρίας Σολωμού μοιάζει σε εκείνη εξωτερικά αλλά έχει περισσότερα κοινά με τον Αθανασίου

1709826212930-84666547-solomou.jpg

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στο βίντεό της, δεν έκοψε τα μαλλιά της - αν και θα μπορούσε να το τολμήσει - αλλά φόρεσε αυτή την περούκα ένεκα της ημέρας και της αποκριάτικης ατμόσφαιρας που τη χαρακτηρίζει.

O Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού έπαιξαν paintball κι έδειξαν πως «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Oι followers της πάντως, άνετα θα την έβλεπαν να υιοθετεί αυτό το hairlook, αφού όπως έγραψαν το κοντό αγορέ μαλλί της πήγαινε «ακραία» πολύ.

Υπήρχαν βέβαια, και κάποιοι που αναρωτήθηκαν εύλογα πώς κατάφερε να χωρέσει στην περούκα τα χαρακτηριστικά φουντωτά μαλλιά της, μένοντας ωστόσο με την απορία.

Screenshot-(1110).png

Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν Φουρέιρα και Βανδή

Η Μαρία Σολωμού δεν είναι η πρώτη που υιοθετεί τόσο πετυχημένα το à la garçon χτένισμα.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε προκαλέσει έκπληξη στους fans της, όταν στα Mad Awards το 2017 εμφανίστηκε με αγορέ μαλλί «αποχαιρετώντας» τα πλούσια μακριά μαλλιά της - το σήμα κατατεθέν της - με εκείνη την εμφάνιση βέβαια, να πραγματοποιείται με τη βοήθεια περούκας. Ωστόσο, η τραγουδίστρια είχε πει γι' αυτήν της την επιλογή: «Τελείωσε το look με το κοντό μαλλί. Ήθελα πολύ καιρό να το κάνω, όταν ήμουν μικρή είχα κοντά μαλλιά. Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να ανέβω στη σκηνή και με αντρικό μαλλί, να χορέψω και να νιώσω ωραία. Και όντως ένιωσα πάρα πολύ ωραία, το εννοώ. Δεν χρειάζομαι μακριά μαλλιά για να ανέβω στη σκηνή. Δεν θα το έκανα κανονικά, γιατί θα έκανε πάρα πολύ καιρό να ξαναμακρύνει το μαλλί».

Το ίδιο look επανέλαβε σε πάρτι γενεθλίων που βρέθηκε το 2019.

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε 37 ετών και η αδερφή της Μαργαρίτα, έκανε την καλύτερη αφιέρωση για 2 λόγους

Από την άλλη και η Δέσποινα Βανδή είχε προκαλέσει «σοκ» στους fans της, όταν εμφανίστηκε στο J2US με τόσο κοντό μαλλί που θύμιζε την Kris Jenner.

J2US: Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε τη συνεργασία με Mente Fuerte και έστειλε μήνυμα στη Μελίνα

Ομολογουμένως πάντως, οι περούκες τα τελευταία χρόνια είναι τόσο αληθοφανείς που μόνο αν οι celebrities, που τις επιλέγουν για να κάνουν μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, πουν ότι πρόκειται για περούκα συνειδητοποιείς ότι δεν πρόκειται για πραγματική αλλαγή στο look.