Chiara και Fedez στα «χαρακώματα» για τις φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media

Πατούλια Κατερίνα
Chiara και Fedez στα «χαρακώματα» για τις φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media

Υπήρξαν η ιδανική ινσταγκραμική οικογένεια για περισσότερα από έξι χρόνια. Το διαζύγιο δεν είναι καθόλου εύκολο για την Chiara Ferragni και ον ράπερ Fedez ειδικά για τα δύο παιδιά τους.

Το τέλος μιας σχέσης, είναι δύσκολο και επώδυνο. Chiara Ferragni και Fedez παντρεύτηκαν την 1η Σεπτεμβρίου 2018 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την 3χρονη Vittoria και τον 6χρονο Leone. Σήμερα, μετά από έξι χρόνια γάμου κι ενώ έχει δημοσιοποιηθεί ο χωρισμός της influencer και του μουσικού από την Ιταλία, οι σχέσεις μεταξύ τους είναι δύσκολες.

Η Chiara Ferragni μίλησε για το διαζύγιο και όσοι έχουν παιδιά μπορούν να καταλάβουν το άγχος της

Στο επίκεντρο της διαμάχης τα παιδιά

Τις τελευταίες ημέρες, οι fans του ζευγαριού έχουν παρακολουθήσει μια μεγάλη αλλαγή στα προφίλ τόσο της Ferragni όσο και του Fedez στα social media.

Βλέπεις τόσο τα γενέθλια του Leo για τα έξι χρόνια ζωής του όσο και τα γενέθλια της τρίχρονης Vitto, γιορτάστηκαν με post στα οποία βλέπουμε μόνο τις πλάτες των δύο παιδιών ενώ κρύβονται τελείως τα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Giorgio Assuma για να εμφανιστούν τα πρόσωπα των παιδιών πρέπει να είναι απόφαση και των δύο γονιών κι εδώ φαίνεται πως ο Fedez πήρε απόφαση να μην εκτίθενται πλέον τα παιδιά του, τουλάχιστον με τον τρόπο που γινόταν μέχρι πριν λίγο καιρό.

https://www.instagram.com/p/C43aN6LoQxF/

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την αξία που έχει η απόφαση αυτή, την ώρα τούτη, μιας και τα πρόσωπα των δύο παιδιών είναι γνωστά στο κοινό και αν οι γονείς τους ήθελαν να τα προστατεύσουν αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει χρόνια νωρίτερα.

Είναι όμως πιθανό, η Chiara μετά το σκάνδαλο με τα έσοδα από τη φιλανθρωπία που καταρράκωσε την ίδια και την καριέρα της από τον Δεκέμβριο και μετά, να έχει δεχτεί απειλές και για τα παιδιά και να έχει αποφασίσει από κοινού με τον Fedez να προστατεύσουν τα πρόσωπα των παιδιών όσο εκείνα μεγαλώνουν και αλλάζουν τα χαρακτηριστικά τους.

https://www.instagram.com/p/C4tSX17ohWU/

Πάντως, ο κόσμος που ακολουθεί χρόνια τώρα την Chiara αλλα και τον Fedez τους κατηγορούν για υποκρισία και τονίζουν πως αν έχουν πάρει την απόφαση να προστατεύσουν πραγματικά τα παιδιά τους, δεν θα έπρεπε να δείχνουν ούτε τις πλάτες τους.

https://www.instagram.com/p/C4spDywIR9L/

Μιλώντας για τον δύσκολο χωρισμό από τον Fedez στην εκπομπή «Che tempo che fa» και τον Fabio Fazio, η Chiara είχε πει στις αρχές Μαρτίου:

«Είναι λίγο δύσκολο το διάστημα αυτό και όλα πρέπει να τεθούν στο σωστό πλαίσιο. Η ιστορία μου είναι τόσο μικρή σε σύγκριση με τις τραγωδίες που συμβαίνουν στον κόσμο. Ήταν σκληροί δυόμισι μήνες κατά τους οποίους βρέθηκα στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους. Θα νομίζατε ότι κάποιος σαν εμένα θα ήταν προετοιμασμένος για ένα κύμα μίσους όπως αυτό. Είστε προετοιμασμένοι αλλά τίποτα δεν σας προετοιμάζει για τη βία ορισμένων επιθέσεων. Ήταν δύσκολο ακόμα και για μένα καθώς το έχω ζήσει πολλές φορές από πρώτο χέρι», είπε η influencer και συμπλήρωσε:

Πολλοί θεωρούν πως πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη στρατηγική. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική.

Η αποξένωση μεταξύ εμού και του Fedez είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με τον σύζυγό της η Ferragni εξομολογήθηκε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης αλλά είχαμε και στο παρελθόν κρίσεις, όμως αυτή είναι η χειρότερη».

https://www.instagram.com/p/C4tUSFdoU7d/

Η 36χρονη απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το διαζύγιο ωστόσο εξήγησε:

https://www.instagram.com/p/C42vt6Io3Ys/

«Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω για αυτό που δείχνω εγώ ότι ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Federico ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

https://www.instagram.com/p/C43NuhVoybo/

Chiara Ferragni και Fedez δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα και χωρίζουν μετά από πέντε χρόνια γάμου