Η Chiara Ferragni μίλησε για το διαζύγιο και όσοι έχουν παιδιά μπορούν να καταλάβουν το άγχος της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Chiara Ferragni μίλησε για το διαζύγιο και όσοι έχουν παιδιά μπορούν να καταλάβουν το άγχος της

Η εξομολόγηση της Chiara Ferragni για τις κρίσεις στον γάμο της με τον Fedez. Το οικονομικό σκάνδαλο και όλα όσα οδήγησαν στην αποξένωση του ζευγαριού. 

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον σύζυγό της, Fedez παραχώρησε πριν λίγα 24ωρα η Chiara Ferragni.

Η διάσημη influencer ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Che tempo che fa» και του Fabio Fazio όπου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και εμφανώς συγκινημένη για την σοβαρή κρίση που φέρεται να ανάγκασε εκείνη και τον ράπερ να πάρουν χωριστούς δρόμους.

H Chiara Ferragni έχει επέτειο γάμου και το μήνυμα του Fedez θα σε κάνει να δακρύσεις

Η Chiara Ferragni έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την σοβαρότατη κρίση στον γάμο της με τον Fedez

Μεταξύ άλλων η Ferragni μίλησε στον παρουσιαστή για τα hate comments και το κύμα μίσους που δέχτηκε στα social media, ειδικά μετά την δημοσιοποίηση της κρίσης στο γάμο της με τον Fedez.

«Είναι λίγο δύσκολος χρόνος, όλα πρέπει να τεθούν στο σωστό πλαίσιο. Η ιστορία μου είναι τόσο μικρή σε σύγκριση με τις τραγωδίες που συμβαίνουν στον κόσμο. Ήταν σκληροί δυόμισι μήνες κατά τους οποίους βρέθηκα στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους. Θα νομίζατε ότι κάποιος σαν εμένα θα ήταν προετοιμασμένος για ένα κύμα μίσους όπως αυτό. Είστε προετοιμασμένοι αλλά τίποτα δεν σας προετοιμάζει για τη βία ορισμένων επιθέσεων. Ήταν δύσκολο ακόμα και για μένα καθώς το έχω ζήσει πολλές φορές από πρώτο χέρι», είπε η influencer.

Kαι πρόσθεσε: «Πολλοί θεωρούν πως πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη στρατηγική. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η αποξένωση μεταξύ εμού και του Fedez είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με τον σύζυγό της η Ferragni εξομολογήθηκε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης αλλά είχαμε και στο παρελθόν κρίσεις, όμως αυτή είναι η χειρότερη».

Η 36χρονη απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το διαζύγιο ωστόσο εξήγησε:«Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω για αυτό που δείχνω εγώ ότι ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Federico ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

Για το οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη εκείνη και γνωστή εταιρία γλυκών η Ferragni παραδέχθηκε: «Όλα άλλαξαν στις 15 Δεκεμβρίου, ο κόσμος μου κατέρρευσε. Δεν είμαι απόλυτα της άποψης ότι η φιλανθρωπία πρέπει να γίνεται ιδιωτικά, η φιλανθρωπία όταν γίνεται με κοινόχρηστο τρόπο μπορεί να δικτυωθεί, μπορεί να γίνει μεγαλύτερη, αλλά εάν ο κόσμος το παρεξήγησε, εάν παρεξήγησε ότι με τα προϊόντα μου μπορούσαν να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό σκοπό, έγινε λάθος. Κάναμε ένα λάθος. Ζητώ συγγνώμη».

Όλα όσα οδήγησαν στον χωρισμό του ζευγαριού

«Από το περσινό Sanremo, η σχέση τους περνούσε κρίση αλλά η influencer είχε αφήσει στην άκρη οποιαδήποτε απόφαση για να σταθεί στον άρρωστο σύζυγό της. Η στάση του Fedez δεν ήταν αυτό που περίμενε καθώς την κατηγόρησε ότι τα νομικά της προβλήματα είχαν αρνητικές επιπτώσεις στην καριέρα του. Ακολούθησε ένα ταξίδι του Fedez στο Miami με τη βοηθό του και η μετέπειτα αποχώρησή του από το σπίτι», ανέφερε πριν λίγες εβδομάδες το δημοσίευμα της Dagospia για την κρίση στον γάμο του ζευγαριού.

Fedez: Ο σύζυγος της Chiara Ferragni μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Πρόσφατα η Ferragni έκανε μια μεγάλη αλλαγή στο Instagram της. Συγκεκριμένα η influencer διατήρησε τα κοινά posts που είχε μέχρι σήμερα με τον Fedez αλλά ανανέωσε τη φωτογραφία προφίλ στην οποία ποζάρει μόνο με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CyaY_DNoOvP/

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Fedez

Τον Μάρτιο του 2022 η fashion influencer είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Vittoria, αναφέροντας ότι τα γιόρτασαν νωρίτερα μιας και ο Fedez έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να εγχειριστεί και να του αφαιρεθεί τμήμα του παγκρέατος όπου οι γιατροί εντόπισαν όγκο.

https://www.instagram.com/p/CbfKWeaqxTe/

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε τη Δευτέρα (21/3) το απόγευμα στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβόμασταν τα πάντα: τη διάγνωση, το χειρουργείο, την ανάρρωση, τη ζωή μας και το μέλλον της οικογένειάς μας. Το χειρουργείο την Τρίτη (22/3) πήγε καλά και τώρα αναρρώνει και ευτυχώς όλο αυτό θα είναι μια κακή ανάμνηση που μας έμαθε, για άλλη μια φορά, τη σημασία τού να διασκεδάζεις στο έπακρον τη ζωή κάθε μέρα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας έκανε να νιώσουμε την αγάπη του, άπλωσε το χέρι του κι έκανε μια προσευχή για εμάς. Μας έδωσε πολλή δύναμη», είχε γράψει η Chiara Ferragni στο Instagram ποζάροντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με τον Fedez.

Ευτυχώς το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι ο ράπερ επέστρεψε στην οικογένεια και την καθημερινότητά του. Εμφανώς συγκινημένος μετά από όσα πέρασε, ο Fedez είχε σπεύσει να ευχαριστήσει τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους θαυμαστές του για τα εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Chiara Ferragni και του Fedez.

Πηγή κεντρικής: chiaraferragni