Chiara Ferragni και Fedez δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα και χωρίζουν μετά από πέντε χρόνια γάμου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Chiara Ferragni και Fedez δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα και χωρίζουν μετά από πέντε χρόνια γάμου

Η Chiara Ferragni και ο Fedez αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια γάμου. Τα περιστατικά που οδήγησαν στον χωρισμό και 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση που αναφέρει πως η Chiara Ferragni και ο Fedez αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά (μια 3χρονη κόρη και έναν 6χρονο γιο).

Μπορεί να είχαν κατά καιρούς γραφτεί αρκετά δημοσιεύματα για σοβαρή κρίση στον γάμο τους ωστόσο κανείς δεν πίστευε πως η διάσημη fashion influencer και ο ράπερ θα αποφασίσουν τελικά να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Chiara Ferragni και Fedez χωρίζουν μετά από πέντε χρόνια γάμου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dagospia αλλά και την Ιταλική Corriere, Ferragni-Fedez είχαν ψυχρανθεί από το περσινό Sanremo όπου ο ράπερ δέχθηκε ένα φιλί στο στόμα από συνάδελφό του επί σκηνής ενώ εκείνη βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης.

Το συγκεκριμένο περιστατικό φέρεται να ενόχλησε πολύ την Ferragni με τα πρώτα σύννεφα να κάνουν την εμφάνισή τους στη σχέση του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CxAZ7O_IJEd/

«Από το περσινό Sanremo, η σχέση τους περνούσε κρίση αλλά η influencer είχε αφήσει στην άκρη οποιαδήποτε απόφαση για να σταθεί στον άρρωστο σύζυγό της. Η στάση του Fedez δεν ήταν αυτό που περίμενε καθώς την κατηγόρησε ότι τα νομικά της προβλήματα είχαν αρνητικές επιπτώσεις στην καριέρα του. Ακολούθησε ένα ταξίδι του Fedez στο Miami με τη βοηθό του και η μετέπειτα αποχώρησή του από το σπίτι», αναφέρει το δημοσίευμα της Dagospia.

https://www.instagram.com/p/C0rCtkloDCZ/

Μετά την περιπέτεια υγείας του Fedez το ζευγάρι έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του ωστόσο τα προβλήματα ξαναεμφανίστηκαν μετά το οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη η Chiara Ferragni τον Δεκέμβριο του 2023.

Screenshot-2024-02-22-161942.png

Aξιοσημείωτο είναι πως τόσο η Ferragni αλλά και ο Fedez έχουν ακόμα τα κοινά τους posts στα social media όμως η influencer επέλεξε διαφορετική φωτογραφία προφίλ στην οποία ποζάρει μόνο με τα παιδιά της.

Όπως φαίνεται όσα τους χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν με το ζευγάρι να παίρνει τελικά διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Η Chiara Ferragni και οι αδερφές της «ψηφίζουν Ελλάδα» και έκαναν bachelorette πάρτι στη Μύκονο

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Fedez

Τον Μάρτιο του 2022 η fashion influencer είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Vittoria, αναφέροντας ότι τα γιόρτασαν νωρίτερα μιας και ο Fedez έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να εγχειριστεί και να του αφαιρεθεί τμήμα του παγκρέατος όπου οι γιατροί εντόπισαν όγκο.

https://www.instagram.com/p/CbfKWeaqxTe/

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε τη Δευτέρα (21/3) το απόγευμα στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβόμασταν τα πάντα: τη διάγνωση, το χειρουργείο, την ανάρρωση, τη ζωή μας και το μέλλον της οικογένειάς μας. Το χειρουργείο την Τρίτη (22/3) πήγε καλά και τώρα αναρρώνει και ευτυχώς όλο αυτό θα είναι μια κακή ανάμνηση που μας έμαθε, για άλλη μια φορά, τη σημασία τού να διασκεδάζεις στο έπακρον τη ζωή κάθε μέρα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας έκανε να νιώσουμε την αγάπη του, άπλωσε το χέρι του κι έκανε μια προσευχή για εμάς. Μας έδωσε πολλή δύναμη», είχε γράψει η Chiara Ferragni στο Instagram ποζάροντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με τον Fedez.

Ευτυχώς το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι ο ράπερ επέστρεψε στην οικογένεια και την καθημερινότητά του. Εμφανώς συγκινημένος μετά από όσα πέρασε, θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους θαυμαστές του για τα εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης.

https://www.instagram.com/p/CbxLmQAILIy/

«Ευχαριστώ σε εσάς που κυριολεκτικά μου σώσατε τη ζωή, που με συνοδεύσατε και με φροντίσατε αυτές τις μέρες που δεν ήταν εύκολες αλλά που από την άλλη μου δώσατε πίσω μια νέα οπτική από την οποία θα αντιμετωπίσω τη ζωή. Ευχαριστώ τον καθηγητή Falconi και όλο το απίστευτο προσωπικό του. Ευχαριστώ όλες τις νοσοκόμες και τις νοσοκόμες στον θάλαμο.Και σας ευχαριστώ για τη μεγάλη ανθρωπιά και την υποστήριξη που μου δώσατε. Η αγάπη είναι το πιο ισχυρό φάρμακο. Επιστρέφω στο σπίτι, επιστρέφω στη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Fedez δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com