«Και δεν με νοιάζει καθόλου»: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μάς δείχνει πώς να αντιδράμε στην κυτταρίτιδα

Τζένη Ντεμιράι
«Και δεν με νοιάζει καθόλου»: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μάς δείχνει πώς να αντιδράμε στην κυτταρίτιδα

Είναι ok να έχεις κυτταρίτιδα και να μην την κρύβεις. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Έναν τρόπο για να δείξει ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστη με τις μικρές ατέλειες της εμφάνισής της βρήκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με δύο stories που έκανε το βράδυ της Κυριακής 31 Μαρτίου.

Πριν δημοσιεύσει τα εν λόγω stories πληροφόρησε τους ακολούθους της ότι κοιτούσε τις φωτογραφίες που έβαλε με την παρέα της στο μαγαζί στο οποίο βγήκαν για να διασκεδάσουν και είδε κάτι που της κέντρισε την προσοχή.

Τι έχεις; Τίποτα! Η επική απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στις viral φωτό με τον Χρήστο Μάστορα

Screenshot-2024-04-01-085821.png

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει κυτταρίτιδα και είναι εντάξει με αυτό

Συγκεκριμένα, η 27χρονη κοπέλα δημοσίευσε μία φωτογραφία από την χθεσινοβραδινή της έξοδο στην οποία φορά ένα μίνι φόρεμα σε καφέ χρώμα. Αυτό, ωστόσο, που ήθελε να δείξει με την φωτογραφία που ανήρτησε δεν ήταν το outfit που είχε επιλέξει αλλά η «ατέλεια» που φάνηκε όταν κάθισε στον καναπέ.

Η Γαρυφαλλιά κύκλωσε το σημείο στο οποίο φαίνεται λίγη κυτταρίτιδα, θέλοντας να δώσει έμφαση σε αυτό το σημείο του σώματος της αλλά και να στείλει ένα μήνυμα σχετικά με την εμφάνιση που ακόμα και για ένα μοντέλο δεν μπορεί να είναι απόλυτα ιδανική.

kalifoni.png

Για να εξηγήσει με πιο ξεκάθαρο τρόπο τον λόγο για τον οποίο δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία έγραψε σε επόμενο story με μαύρο φόντο: «Και δεν με νοιάζει καθόλου».

Screenshot-2024-04-01-084830.png

Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας έκαναν την πιο ωραία αφιέρωση στον Χρήστο Μάστορα

Έτοιμη για μία μεγάλη ginger αλλαγή!

Λίγο νωρίτερα, η Γαρυφαλλιά με ανάρτηση που έκανε στο TikTok έδειξε να βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν πάρει την απόφαση να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Το ξανθό μοντέλο και influencer μπήκε στη διαδικασία να δει πως θα φαίνεται αν βάψει τα μαλλιά της ginger χρησιμοποιώντας ένα δημοφιλές φίλτρο του TikTok. Το αποτέλεσμα φάνηκε να της αρέσει πολύ, με αποτέλεσμα δημοσιεύοντας το βίντεο να γράφει «Πλησιάζει η ώρα».

Οι χρήστες της πλατφόρμας, όμως, φάνηκε να μην ενθουσιάζονται με την ιδέα. Πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να σχολιάζουν κάτω από το βίντεο να μην το κάνει.

Screenshot-2024-04-01-090652.png

Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που την παρακίνησαν να τολμήσει την αλλαγή. Κάποιος από αυτούς της έγραψε «Δεν καταλαβαίνω τα τόσο κάθετα σχόλια! Είναι πολύ όμορφη ότι κ να κάνει αυτή η κοπέλα. Σου πάει με τα 1000».

Screenshot-2024-04-01-090829.png

Πηγή κεντρικής εικόνας: @garifalia.kalifoni