Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας έκαναν την πιο ωραία αφιέρωση στον Χρήστο Μάστορα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας έκαναν την πιο ωραία αφιέρωση στον Χρήστο Μάστορα

Δεν ευχήθηκε μόνο η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη στον Χρήστο Μάστορα για τα 37α γενέθλιά του αλλά και οι γονείς της βαφριστήρας του, της Σοφίας Πετρούνια.

Ο Χρήστος Μάστορας είχε τα γενέθλιά του στις 14 Νοεμβρίου και δέχθηκε από νωρίς τις ευχές από πολλά αγαπημένα του άτομα. Αρχικά, ο Σάκης Ρουβάς - με τον οποίο θα εμφανίζονται αυτή τη σεζόν στο Έναστρον - κατά τη διάρκεια της πρόβας τους, του έκανε έκπληξη με μια τούρτα και το γνωστό τραγούδι γενεθλίων.

Μάλιστα, o τραγουδιστής δημοσίευσε την έκπληξη που έκανε στον frontman τoυ συγκροτήματος MEΛΙSSES για τα 37α γενέθλιά του στο TikTok του γράφοντας στη λεζάντα: «Happy birthday στον καλύτερο Μάστορα του κόσμου!».

Σειρά είχε η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη, το κορίτσι του Χρήστου Μάστορα, η οποία δημοσιεύοντας κάποιες νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, έγραψε μαζί με τις ευχές της για τα «Χρόνια Πολλά» πως «Τα 37 ποτέ δεν ήταν τόσο σέξι».

kalifoni_1_2.jpg

Οι τρυφερές αναρτήσεις Πετρούνια - Μιλλούση για τα γενέθλια του «νονού»

Από τις πιο ωραίες ευχές βέβαια, που δέχτηκε ο Χρήστος Μάστορας ήταν και αυτή της «οικογένειας» που ο ίδιος έχει επιλέξει και δεν είναι άλλη από αυτήν του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση. Οι δυο αθλητές αποφάσισαν πριν από 2 χρόνια να τιμήσουν τη φιλία τους με τον τραγουδιστή κάνοντάς τον νονό της μεγάλης κόρης τους, της Σοφίας.

Για να του ευχηθούν λοιπόν, αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία τους γράφοντας «Χρόνια Πολλά τρελό νονέ μας! Σε αγαπάμε πολύ!», ενώ η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε ένα βίντεό του με την βαφτιστήρα του τη Σοφία να έχει στα χέρια ένα μικρόφωνο και να προσπαθεί να τραγουδήσει, κάνοντάς μας να σκεφτούμε πως το «λάδι μάλλον έπιασε τόπο».

Πάντως, το να γίνει πνευματικός πατέρας ήταν για τον Χρήστο Μάστορα από τις πιο ευτυχισμένες και συγκινητικές στιφμές που έχει ζήσει, γι' αυτό και δυο μέρες μετά τη βάφτιση της Σοφίας δημοσίευσε στα social media του ένα «γράμμα» προς εκείνη μαζί με μια φωτογραφία τους από τη βάφτιση.

«Αγαπημένη μου Σοφία , σου γράφω αυτό το γράμμα δύο μέρες μετά την βάφτιση σου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες και με άφησες να γίνω ο νονός σου. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι πνευματικός πατέρας και είχα τρομερή συγκίνηση και μεγάλο άγχος… Όταν θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, θέλω να ξέρεις ότι έχεις δύο υπέροχους γονείς που αγαπώ και θαυμάζω, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα σε μεγαλώσουν με πολλή αγάπη. Θέλω να ξέρεις επίσης ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες, στις ευκολίες και στα εμπόδια που θα συναντήσεις σε όλη σου τη ζωή.
Δεν θα είμαι εδώ μόνο για τα δώρα των Χριστουγέννων των γενεθλίων και την λαμπάδα του Πάσχα. Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι χρειαστείς.
Να γίνεις ένα σπουδαίο κορίτσι, ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία όπως είναι και οι δύο σου γονείς.
Σε φιλώ και σ´αγαπώ πολύ
ο νονός σου
Y.Γ ξέρω πως στο τεράστιο κεφάλι μου το καπέλο σου δείχνει τουλάχιστον αστείο αλλά πως να αντισταθώ στο cuteness του…».

https://www.instagram.com/p/CQG3W8qB90q/

Σε συνέντευξή του μάλιστα στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Χρήστος Μάστορας πριν από 2 χρόνια είχε αναφέρει πως θα ήθελε να γίνει μπαμπάς και μάλιστα να αποκτήσει κόρη, ωστόσο περίμενε τότε να βρει και τον κατάλληλο άνθρωπο.

Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτομαι για το άμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος. Αν έχεις κάποια στο μυαλό σου… Δεν υπάρχει κάποια γυναίκα. Το σενάριο να κάνω παιδάκια στριφογυρίζει συνεχώς στο μυαλό μου. Αυτό ναι! Δηλαδή μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή.