Για τον Λευτέρη Σουλτάτο «αξία ανεκτίμητη» είναι οι στιγμές με τα 2 παιδιά του και το απέδειξε ξανά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Για τον Λευτέρη Σουλτάτο «αξία ανεκτίμητη» είναι οι στιγμές με τα 2 παιδιά του και το απέδειξε ξανά

«Πάνω από όλα είναι τα παιδιά που μετρούν» είχε πει η Βάσω Λασκαράκη και τόσο εκείνη όσο και Λευτέρης Σουλτάτος έχουν καταφέρει να ενώσουν τις οικογένειές τους με απόλυτη επιτυχία.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη μπορεί να παντρεύτηκαν με απόλυτη μυστικότητα στις 29 Απριλίου του 2019 στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου, είχαν αποκτήσει όμως ήδη και οι δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους. Η Βάσω Λασκαράκη την 9χρονη σήμερα Εύα από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ ο σεφ με καταγωγή από την Κρήτη μια κόρη 8 χρονών και έναν γιο που έχει κλείσει 15 από διαφορετικές γυναίκες.

Η αγάπη της Βάσως Λασκαράκη για τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου φάνηκε από ένα μικρό family video

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη, μεικτή οικογένεια, αφού τόσο η ηθοποιός όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος δίνουν προτεραιότητα στα παιδιά τους.

Οι ανεκτίμητης αξίας στιγμές του Λευτέρη Σουλτάτου με τα παιδιά του

Ο γνωστός σεφ μπορεί να μην δημοσιεύει συχνά στα social media του στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με την Βάσω Λασκαράκη και τα παιδιά τους, όμως είναι ένας μπαμπάς που φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό χρόνο με την κόρη και τον γιο του.

Πρόσφατα μάλιστα, όπως δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram, μετά από 11 ώρες δουλειά, το να βρεθεί με τον γιο του για να παίξουν ποδόσφαιρο είναι αξία ανεκτίμητη.

c9397990-d96f-490c-8171-7ff1e4faece5.jpg

Και πώς να μην είναι αξία ανεκτίμητη για κάθε γονιό να περνάει χρόνο με τα παιδιά του.

Τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου ζουν μόνιμα στην Κρήτη γι' αυτό και εκείνος φροντίζει να πηγαινοέρχεται συχνά στον τόπο καταγωγής του, έχοντας μαζί του πολλές φορές και την Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της την Εύα. Άλλωστε εκεί, έχει και τις περισσότερες από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός πάντως, έχει απαθανατίσει το ζευγάρι με τον γιο του σεφ στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή τους από την Κρήτη.

22.jpeg

Τον Αύγουστο του 2023 ο Λευτέρης Σουλτάτος είχε βρεθεί με την κόρη του αλλά και με την Βάσω Λασκαράκη και την Εύα στη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, μετά το τέλος της οποίας βρέθηκαν στα backstage για να γνωρίσουν την pop τραγουδίστρια.

Πολύ καλή η «σχεδόν reunion» φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με το «Σόι της» αλλά έχουμε μια απαίτηση

Ο ίδιος λοιπόν, είχε δημοσιεύσει τότε μια φωτογραφία του με την Ελένη Φουρέιρα, γράφοντας στη λεζάντα: «Τελικά πόση χαρα κάνουν τα παιδιά μας όταν βλέπουν αυτούς που θαυμάζουν. Εξαιτίας σου Ελένη Φουρέιρα πήρα τη πιο γλυκιά αγκαλιά από τη κόρη μου. Ευχαριστώ Ελένη. Πρώτα βέβαια με είχε απειλήσει ότι αν δεν την πάω στη συναυλία δεν θα μου ξανά μιλήσει».

https://www.instagram.com/p/CwgWpG0ojto/

Aντίστοιχα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου ήταν μαζί του στην Αθήνα στο σπίτι που μένει με την Βάσω Λασκαράκη και την Εύα κάνοντας όλοι μαζί την αλλαγη του χρόνου. Ο σεφ τότε είχε κάνει μια ανάρτηση με διάφορα στιγμιότυπα από τις γιορτές με τα παιδιά τους και την ηθοποιό.

https://www.instagram.com/reel/C1h9BQerjtk/

Η σχέση της Βάσως Λασκαράκη με τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου

Για ένα ζευγάρι το να δημιουργεί οικογένεια έχοντας παιδιά από προηγούμενο γάμο αρκετά δύσκολο. Παρ' όλα αυτά η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος τα έχουν καταφέρει πολύ καλά.

«Δεν ξέρω αν θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας, θα δούμε. Η οικογένειά μας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς. Είναι μια διευρυμένη οικογένεια, γιατί υπάρχουν άλλα δυο παιδιά του άντρα μου. Είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Η κόρη του άντρα μου είναι 8 ετών και ο γιος του 15. Έχουμε μια ωραία γκάμα. Τα παιδιά θέλουν να είναι μαζί, περνάνε καλά όταν είναι όλα μαζί» είχε πει η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή Γεια Σου τον Οκτώβριο του 2023.

Δεν είναι εύκολο αλλά είναι αυτό που λέω ότι τα παιδιά έχουν ένα ένστικτο. Αν τα αφήσεις ελεύθερα θα βρουν τον δρόμο τους. Θέλουν την παρέα και όταν βλέπουν τους ενήλικες αγαπημένους και σε αρμονία, αυτό παίρνουν. Λένε ότι πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά τρόπους. Τους τρόπους δε μπορείς να τους μάθεις, τα παιδιά παίρνουν το παράδειγμα από την καθημερινότητα. Όταν οι καθημερινότητα είναι φυσιολογική και ρέει, αυτό περνάει και στα παιδιά. Και Δόξα τω Θεώ τα παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος από την άλλη είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου τον Απρίλιο του 2020 πως όταν κανείς έχει παιδιά οι σχέσεις που δημιουργεί αλλάζουν.

«Και με τα παιδιά, δεν μπορείς να "παίζεις". Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Όσο για το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με την Βάσω Λασκαράκη είχε δηλώσει: «Αν έρθει, με το καλό, ένα παιδί, θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των οικογενειών μας. Θα είναι αυτό που θα ενώσει τις δύο οικογένειες. Θέλω πολύ να γίνω πατέρας με τη γυναίκα μου. Αρκεί να μοιάζει στη Βάσω το παιδί».