Η αγάπη της Βάσως Λασκαράκη για τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου φάνηκε από ένα μικρό family video

Κατερίνα Μπούσιου
Η αγάπη της Βάσως Λασκαράκη για τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου φάνηκε από ένα μικρό family video

Τα πρώτα πλάνα και με τα 3 τους παιδιά στο ιδιαίτερο πάρτι παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου. 

Από την αρχή της σχέσης τους και στα 5 χρόνια του γάμου τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μας έχουν δείξει και έχουν μιλήσει πολλές φορές για τον έρωτά τους. Στην αλλαγή του χρόνου πριν από λίγες μέρες, λίγοι ήταν εκείνοι που παρατήρησαν και μία λεπτομέρεια σε ένα home video, που μας δείχνει και την πολύ όμορφη σχέση που έχουν δημιουργήσει με τα 3 τους παιδιά από τις προηγούμενους γάμους τους.

https://www.instagram.com/p/C03Xx33tr3I/

«Δε βαριέσαι...αγάπη να υπάρχει»

Με την παράσταση «Unfriend» στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Κατερίνας Διδασκάλου αλλά και με την εκπομπή «Break» στον ΣΚΑΙ, η ηθοποιός μόνο ευχαριστημένη νιώθει από τη χρονιά που έφυγε. Το 2023 είναι όμως και μία χρονιά που η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε και τον πιο εξωστρεφή εαυτό της μιλώντας με λόγια ή πράξεις για τα μέλη της οικογένειάς της. Και μάλιστα τρεις φορές.

Την πρώτη φορά όταν στις αρχές του χρόνου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου από τις προηγούμενες σχέσεις του και το πως ενώθηκαν όλοι μαζί με την κόρη της Εύα, δημιουργώντας μία ευρύτερη οικογένεια μεταξύ Αθήνας και Κρήτης (όπου μένουν μαζί με τις μαμάδες τους η κόρη και ο γιος του συζύγου της): «Στην αρχή είναι πάρα πολύ περίεργο όταν έρχονται σε επαφή όλα αυτά τα παιδιά, αλλά είναι και πολύ όμορφο να τα κοιτάς. Έχουν ένα ένστικτο και αρχίζουν και χτίζουν μία σχέση μεταξύ τους. Βέβαια, πρέπει να είσαι πάρα πολύ ανοιχτός σε αυτό, γιατί πάντα ξεκινά από τους μεγάλους. Όπως στα διαζύγια τα παιδιά καταστρέφονται από τους μεγάλους, έτσι και στις ενώσεις και στις μεικτές οικογένειές, πάλι από τους μεγάλους ξεκινά το κακό».

laskaraki_eva.jpg

Τη δεύτερη φορά ήταν όταν μαζί με τον Λευτέρη και την κόρη της Εύα, βρέθηκαν πριν από ένα μήνα μαζί, στην πρεμιέρα της ταινίας του μπαμπά της Γιάννη Τσιμιτσέλη «Κουραμπιέδες από χιόνι». Ήταν η πρώτη φορά κοινής δημόσιας συνύπαρξης, αλλά για εμάς φαίνεται αυτό περίεργο. Για εκείνους η καλή τους σχέση λόγω της κόρης τους είναι δεδομένη εδώ και χρόνια.

Η τρίτη φορά πέρασε λίγο απαρατήρητη. Ήταν σε ένα βίντεο που ανάρτησε ο Λευτέρης Σουλτάτος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να ευχηθεί στη σύζυγό του για την ονομαστική της εορτή.

https://www.instagram.com/reel/C1h9BQerjtk/

Μία γιορτή που είχε ένα μικρό οικογενειακό πάρτι λόγω και της μικρής - λόγω γρίπης - αδιαθεσίας της ηθοποιού. Σε ένα από τα πλάνα φαίνεται εκείνη να αγκαλιάζει τρυφερά τα παιδιά του Λευτέρη και όλοι μαζί με τη συμμετοχή της κόρης της να δημιουργούν μία μεγάλη οικογενειακή αγκαλιά.

laskaraki3.jpg

Το video συμπληρώνει και ένα μικρότερο video από παλαιότερο ταξίδι που έχουν κάνει όλοι μαζί στο εξωτερικό. Η Βάσω με τη σειρά της δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία με τον άντρα της ζωής της στη δική της ανάρτηση διακωμωδώντας το μικρό οικογενειακό πιτζάμα - πάρτι που έγινε το βράδι στο σπίτι γράφοντας πως: «Έλααα.. λίγο έμεινε για το 2024.Φτιάξαμε την βασιλόπιτα μας, μας βγήκε λίγο μικρή δεν βαριέσαι …αγάπη να υπάρχει, είμαι και λίγο κρυωμένη αλλά δε βαριέσαι …αγάπη να υπάρχει. Μπορεί να είναι τελικά πιτζάμα το πάρτι απόψε αλλά δε βαριέσαι αφού υπάρχει αγάπη. Καλή χρονιά να έχουμε με αγάπη και υγεία και τους δικούς μας ανθρώπους δίπλα μας».

https://www.instagram.com/p/C1h-bLnrAjH/

Πριν από μερικούς μήνες, η μικρή κόρη του Λευτέρη και η Εύα είχαν από κοινού δει τη συναυλία της αγαπημένης τους Ελένης Φουρέιρα. Ένα ακόμη δείγμα μία ευτυχισμένης, μεικτής οικογένειας. Πάνω από όλα, όπως λέει και η Βάσω, είναι τα παιδιά που μετρούν.

Στα δικά τους break, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράζονται μία μεγάλη αγάπη