Πολύ καλή η «σχεδόν reunion» φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με το «Σόι της» αλλά έχουμε μια απαίτηση

Πολύ καλή η «σχεδόν reunion» φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με το «Σόι της» αλλά έχουμε μια απαίτηση

«Ποιος μαγείρεψε... Άμα το μάθει η Χαρούλα ότι τρώτε έξω.... », ήταν ένα από τα σχόλια στη φωτογραφία που έγινε viral με το που ανέβηκε στα social media. Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει η αγαπημένη μας σειρά; 

 

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ήταν από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση παρά το γεγονός πως το format ήταν βασισμένο στην αμερικανική σειρά Your Family or Mine, η οποία με τη σειρά της ήταν βασισμένη στην ισραηλινή σειρά Sabri Maranan. Ο λόγος φυσικά για το Σόι σου που κάπου εδώ ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που στέγασε μια σειρά που ταυτίστηκαν εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες.

Σάββας, Λυδία, Σάντρα και Χαρά από το «Σόι σου» έκαναν reunion καιτο κοινό απαιτεί remake

Η αγαπημένη μας σειρά έκανε πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου του 2014 και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 25 Ιουνίου 2019. Μέσα σε συνολικά 307 επεισόδια είδαμε τις οικογένειές μας και το τέλος στενοχώρησε απίστευτα τους τηλεθεατές που ήθελαν να δουν ακόμα περισσότερες ιστορίες από τους πρωταγωνιστές που εκτός από ταλέντο είχαν το σημαντικότερο για να «δέσει» μια ομάδα: χημεία.

10 χρόνια μετά το check-in στην τηλεόραση και 6 χρόνια αφότου μάς είπαν αντίο και οι πρωταγωνιστές της σειράς έκαναν ένα σχεδόν reunion όπως είδαμε στα προφίλ τους στο Instagram. Μέλη των οικογενειών Τριανταφύλλου και Χαμπέα συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (12/4) και ανέβασαν τις απαραίτητες φωτογραφίες στα social αποδεικνύοντας πως η χημεία που λέγαμε δεν είναι μια υποκριτική συνθήκη αλλά μια αλήθεια, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

https://www.instagram.com/p/C5rmql-oea9/

Με τους Μελέτη Ηλία, Βάσω Λασκαράκη, Σόλων Τσούνη, Ιωάννα Ασημακοπούλου και άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς να ποζάρουν στο φακό σαν να μη πέρασε μια μέρα, η απουσία των Ρένια Λουιζίδου, Γιώργου Γιαννόπουλου, Μίρκας Παπακωνσταντίνου και Παύλου Ορκόπουλου μπορεί να ήταν «ηχηρή» λόγω υποχρεώσεων όμως δεν ήταν ικανή να μας κάνει να τους φανταστούμε να φωνάζουν που τα παιδιά τους τρώνε έξω.

Τα σχόλια στη φωτογραφία της τηλεοπτικής Λυδίας ήταν ενδεικτικά:

«Ποιος μαγείρεψε... Άμα το μάθει η Χαρούλα ότι τρώτε έξω.... 😂😂😂😂😂😂😂».

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να πούμε με τη σειρά μας πως είναι επιτακτική η ανάγκη να επιστρέψει στην τηλεόραση μια τέτοια σειρά «διαμάντι». Εκτός από το ότι μας λείπουν, είχαν πολλά πράγματα να πούνε και πόσω μάλλον σε μια εποχή που θέματα αξιών θίγονται ανελέητα.

https://www.instagram.com/p/C5rV5A2r587/