Σουλτάτος και Λασκαράκη γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κουμπαράς τους Λένιας Παπακαλιάτη

Σουλτάτος και Λασκαράκη γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κουμπαράς τους Λένιας Παπακαλιάτη

Οι TikTokers καθημερινά αποθεώσουν το ζευγάρι κάτω από τα posts τους, τονίζοντας πόσο χαρούμενοι, ταιριαστοί και ακομπλεξάριστοι δείχνουν.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη έχουν αποδείξει πολλές φορές φορές πόσο cool ζευγάρι είναι. Και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media, καθώς μοιράζονται συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από τις βόλτες και τα ταξίδια τους τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok.

Τα κεφτεδάκια του Λευτέρη Σουλτάτου θέλουν ντομάτα στη ζύμη για να πετύχουν

lefteris.soultatos_1697959320_3219038548265238095_1630070700.jpg

@lefteris.soultatos

Οι κουμπάρες του όμορφου ζευγαριού

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με απόλυτη μυστικότητα στις 29 Απριλίου το 2019, στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου. Κουμπάρες του ζευγαριού είναι ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη - σύζυγος του ξαδέρφου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη - σύζυγος του αδελφού του Χριστόφορου, Στέφανου.

https://www.instagram.com/p/BqpYJkmgK6I/

Εχθές το βράδυ, οι κουμπάροι και φίλοι γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλια της Λένιας Παπακαλιάτη σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Ο Λευτέρης Σουλτάτος, ανέβασε stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας τις δικές του ευχές στην Λένια. Από τα stories δεν έλειπε η αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη, η οποία φορούσε ένα μαύρο blazer με σατέν μαύρο τοπ από μέσα και τζην παντελόνι. Τα μαλλιά της ήταν όπως πάντα καλοφτιαγμένα με χωρίστρα στη μέση και κυματιστές άκρες και έντονα glossy χείλη. Μία ultra chic εμφάνιση!

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος συνεργάστηκαν για πρώτη φορά: Το retro look

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού μαζί με τις κουμπάρες του από τη χθεσινή έξοδο. Ρίξε μία ματιά…

Αυτό που θα παρατηρήσεις και μέσα από τις φωτογραφίες είναι η αγάπη και η τρυφερότητα που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι, Σουλτάτος και Λασκαράκη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, που οι TikTokers καθημερινά αποθεώσουν το ζευγάρι κάτω από τα posts τους, τονίζοντας πόσο χαρούμενοι, ταιριαστοί και ακομπλεξάριστοι δείχνουν. Πολλοί είναι οι fans που εύχονται καθημερινά σε Λασκαράκη-Σουλτάτο να παραμείνουν για πάντα έτσι.

Η Ζενεβιέβ και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκαν μαζί στο πιο αναπάντεχο μέρος