Λένα Παπαληγούρα - Ιωάννα Παππά: Η φιλία που έγινε συγγένεια και οι εμφανίσεις με παρόμοιο outfit

Γεωργία Βλαχοπούλου
Λένα Παπαληγούρα - Ιωάννα Παππά: Η φιλία που έγινε συγγένεια και οι εμφανίσεις με παρόμοιο outfit

Η μία συμπληρώνει την άλλη και η φιλία τους «σφραγίστηκε», όταν παντρεύτηκαν δύο αδέρφια.

Ποιος να το έλεγε στην Λένα Παπαληγούρα και την Ιωάννα Παππά όταν συνεργάζονταν στις «Τρεις αδερφές», πως θα γίνουν κολλητές φίλες και θα παντρευτούν δύο αδέρφια. Η Λένα Παπαληγούρα τον Άκη Πάντο και η Ιωάννα Παππά τον Κωνσταντίνο Πάντο.

Από το «Παπακαλιάτικο μπλέξιμο» στον «Πατέρα» η Ιωάννα Παππά δεν εκτέθηκε ποτέ για τους λάθος λόγους

Οι δυο ηθοποιοί είναι φίλες εδώ και 12 χρόνια, ενώ όπως αποκάλυψε η Λένα Παπαληγούρα έβλεπε φανατικά τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλείσε Τα Μάτια, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Ιωάννα Παππά.

Η μία θαυμάζει την άλλη και η μία συμπληρώνει την άλλη, όπως συμβαίνει με το ying yang. Oι δυο τους βρέθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Απριλίου και μίλησαν για την φιλία αυτή που τελικά εξελίχθηκε σε συγγένεια.

Όπως είπε η Ιωάννα Παππά αυτό που θαυμάζει στην Λένα Παπαληγούρα είναι η υπομονή της, ενώ αντίστοιχα αυτό που θαυμάζει η Λένα Παπαληγούρα στην Ιωάννα Παππά είναι το πόσο καλή ηθοποιός είναι αλλά και το γεγονός πως πάντα θα έχει κάτι σοφό να πει όταν συζητάνε.

Η Ιωάννα Παππά ήταν η αιτία να γνωρίσει η Λένα Παπαληγούρα τον άντρα της, αφού όπως είπε: «Υπήρξε μια συμπάθεια και από τις δυο πλευρές και εγώ προσπάθησα απλά αν μη χαθεί αυτό».

Όπως ειχε πει βέβαια, και η Λένα Παπαληγούρα στο Στούντιο 4, η Ιωάννα Παππά πέρα από συννυφάδα της και κολλητή της είναι και κουμπάρα της.

Η Ιωάννα Παππά μας πάντρεψε, είναι κουμπάρα και συννυφάδα μου. Η Ιωάννα και η τύχη μας έκανε να γνωριστούμε. Ήρθε ο Κώστας, ο αδερφός του Άκη και ο ίδιος να δουν την Ιωάννα στην παράσταση "Οι τρεις αδερφές" και παίζαμε μαζί και έτσι βρεθήκαμε.

lena_papaligoura_1607336916_2458842726760177032_21573639325.jpg

Στη ζωή της Λένας Παπαληγούρα, οι δύο γιοι της είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές

Λένα Παπαληγούρα και Ιωάννα Παππά δεν έχουν τσακωθεί ποτέ και δεν φοβούνται να μιλήσει η μία στην άλλη για τους άντρες τους παρόλο που είναι αδέρφια. Κάνουν ό,τι ακριβώς θα έκαναν δύο κολλητές.

Τα τελευταία χρόνια οι δυο γυναίκες έχουν περισσότερες υποχρεώσεις, αφού πέρα από τα καλλιτεχνικά, έχουν γίνει και οι δύο μανούλες. Η μεν Λένα Παπαληγούρα έχει δύο γιούς, τον 6χρονο Αναστάση και τον 4χρονο Αντώνη, η δε Ιωάννα Παππά τον - επίσης - 5 ετων Αντώνη.

Παρ' όλα αυτά, φροντίζουν να βρίσκονται αρκετά συχνά για να μην χάνουν επαφή, είτε αυτό σημαίνει πως θα πουν εν συντομία τα νέα τους πηγαίνοντας τα αγόρια τους στο ποδόσφαιρο είτε πως θα κανονίσουν να πάνε κάποια βόλτα με τους άντρες τους.

Τα σχεδόν όμοια outfits είναι το thing τους

Όπως θα είδες από το βίντεο πιο πάνω η Λένα Παπαληγούρα και η Ιωάννα Παππά εμφανίστηκαν με ίδιο στυλ και σχεδόν ίδιο outfit. Η Λένα Παπαληγούρα επέλεξε ένα total white office look με παντελόνι, ενώ η Ιωάννα Παππά συνδύασε το - επίσης - λευκό πουκάμισό της με μαύρο παντελόνι.

Αν και θα έλεγε κανείς ότι αυτή η εμφάνισή τους ήταν ίσως μια σύμπτωση, τελικά οι δυο γυναίκες φαίνεται πως όταν έχουν μια κοινή εμφάνιση φροντίζουν να ντύνονται παρόμοια.