Στη ζωή της Λένας Παπαληγούρα, οι δύο γιοι της είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές

Στη ζωή της Λένας Παπαληγούρα, οι δύο γιοι της είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές
ARXONTIDIS MIXALIS

H Λένα Παπαληγούρα έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και δημοσιεύει τις πιο αυθόρμητες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η νέα εμφάνιση με τους γιους της και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Η Λένα Παπαληγούρα είναι μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει συνεργαστεί με όλα τα κορυφαία ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Το 2013 η 38χρονη έλαβε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη και έκτοτε διέγραψε τη δική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Η Λένα Παπαληγούρα έχει αδυναμία στους γιους της

Η ηθοποιός έχει αποφασίσει να προφυλάσσει την προσωπική της ζωή από τα media ωστόσο έχει ενεργή παρουσία στο Instagram όπου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τους γιους της στους οποίους τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία.

Πριν λίγα 24ωρα η 38χρονη έδωσε το παρών με τους γιους της στο 1ο Cycladic Kids Festival που διοργανώθηκε από το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ηθοποιό σε τρυφερά στιγμιότυπα με τους γιους της και μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσει πως η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Φορώντας άνετα ρούχα και casual παπούτσια, η Λένα Παπαληγούρα απόλαυσε τις ανέμελες στιγμές με τα αγόρια της, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όταν φέρνεις έναν άνθρωπο στον κόσμο

H Λένα έχει μιλήσει πολλές φορές για την ευθύνη του να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί και τόνισε:

«Έπαιζα στο θέατρο μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου κι αυτό είναι ένα γεγονός που δεν θα τα ξεχάσω. Εμένα δε με δυσκόλεψε αυτό! Το παιδί δεν ξέρω αν δυσκόλεψε.

Όταν φέρνεις έναν άνθρωπο στον κόσμο οι προτεραιότητές σου αλλάζουν αμέσως. Έχουν φωτιστεί αλλιώς τα πράγματα! Είναι καταιγιστικό γιατί σταματάς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου αλλά το παιδί σου», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και τον ΣΚΑΪ.

https://www.instagram.com/p/CwM8nG2o1-u/

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 η καλλιτέχνης παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άκη Πάντο με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιούς. Η τελετή έγινε στο Θησείο, με κουμπάρους την φίλη της νύφης, Ιωάννα Παππά και τον σύντροφό της και αδελφό του γαμπρού, Κώστα Πάντο.

papaligoura1.jpg

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, όταν ο πολιτικός μηχανικός παρευρέθηκε σε παράσταση που πρωταγωνιστούσε η γνωστή ηθοποιός. Το ζευγάρι υποδέχθηκε τον πρωτότοκο γιο του, Αναστάση στις 22 Νοεμβρίου 2018 και τον μικρό Αντώνη στις 25 Μαΐου 2020.

https://www.instagram.com/p/Cx3dGkyrn1s/

Ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου έγινε τεσσάρων ετών και η Σμαράγδα Καρύδη αντέδρασε στο Instagram

Ο γάμος της Λένας Παπαληγούρα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» η ηθοποιός είχε αναφέρει για τον σύζυγο και τα παιδιά της: «Μετά την εγκυμοσύνη νιώθω μικρότερη, πιο αθώα, λιγότερο αγχωμένη και πιο αυθόρμητη. Επειδή δεν σε παίρνει κιόλας, η ζωή κυλάει και είναι δίπλα σου…Το παιδί σου δίνει όλη την αθωότητα του κόσμου και την αγάπη, το βλέπεις να μεγαλώνει και να ανακαλύπτει. Είναι φανταστικό, δεν υπάρχει. Οπότε νομίζω πως μαζί, κάπως, ξαναγεννιέσαι και εσύ! Τουλάχιστον εγώ έτσι όμορφα το βίωσα».

Και πρόσθεσε: «Έχω πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγο μου. Είναι εξαιρετικός πατέρας, εξαιρετικός σύζυγος και είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μου γιατί το κάνουμε μαζί. Νομίζω πως αν δεν το κάναμε μαζί δεν θα ήθελα να μου συμβεί. Είναι πολύ ωραίο ότι συμβαίνει και στους δυο μας, το απολαμβάνουμε και τα παιδιά μάς θέλουν εξίσου και τους δύο».

https://www.instagram.com/p/CutcTTyIb6B/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τους γιους της.

Πηγή κεντρικής: ndp