Η Eva Mendes απάντησε με τον δικό της τρόπο στα σχόλια περί πλαστικών

Πατούλια Κατερίνα
Η Eva Mendes απάντησε με τον δικό της τρόπο στα σχόλια περί πλαστικών
2012 Getty Images

Ο τρόπος που η Eva Mendes γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με τον Ryan Gosling, η νέα επαγγελματική της προσπάθεια και η απάντηση στα σχόλια για το πρόσωπό της.

Η Eva Mendes ξέρει πότε να απαντάει και τι να λέει. Αυτή τη φορά η 50χρονη πια Mendes, αποφάσισε με ένα βίντεο να απαντήσει σε όλα εκείνα τα σχόλια που μιλούσαν για τις αισθητικές επεμβάσεις τις οποίες έχει κάνει και τα fillers που έχουν αλλάξει το σχήμα του στόματός της.

Η Mendes μίλησε για την απώλεια του αδερφού της όμως οι TikTokers «βλέπουν» μια άλλη Eva

Μόνο χαμόγελο, καμία πίκρα

«Τα φρύδια της είναι τόσο ψηλά και η μύτη τι έπαθε;;;», «Υπερβολή από fillers», «Νόμιζα ότι βλέπω τη Sofia Vergara στο Griselda», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια στο Tik Tok.

«Όταν ήμουν πιο νέα, μου είπαν πως το στόμα μου ήταν πολύ μεγάλο, ότι δεν ήταν ωραίο αλλά τώρα αγαπώ το μεγάλο μου στόμα γιατί αυτό σημαίνει πως έχω ένα ακόμα μεγαλύτερο χαμόγελο», απάντησε η Mendes σε ένα βίντεο αυτή τη φορά από backstage φωτογράφησης στο οποία δεν χωράνε σχόλια για παραμόρφωση.

https://www.instagram.com/reel/C6EtdXIP95E/

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Mendes

Eν τω μεταξύ, πέρα από τα σφουγγαράκια για την κουζίνα που έχει δημιουργήσει, η Mendes έκανε ένα ακόμα βήμα στην επαγγελματική της καριέρα. Η ηθοποιός κυκλοφορεί και το πρώτο παιδικό βιβλίο της με τίτλο Desi, Mami, and the Never-Ending Worries.

mendes8.jpg

Η ίδια εξηγεί πως το έναυσμα για την ιστορία αυτή είναι τα όνειρα με τα τέρατα που βλέπουν τα παιδιά, νομίζοντας πως κάποιο τερατάκι έχει μπει κάτω από το κρεβάτι τους. Η Mendes ανοίγει με το βιβλίο αυτό την αιώνια μάχη των γονιών με τη ρουτίνα ύπνου των παιδιών μέσα από μια διασκεδαστική ιστορία μαμάς και κόρης με στόχο να διώξουν τις τρομακτικές εκείνες σκέψεις από το κεφάλι του παιδιού.

https://www.instagram.com/p/C59KrIxS_zv/

Τα ξεχωριστά 50α γενέθλια της Eva:

Σύμφωνα με πηγή του People Αμερικής, ο Gosling ετοίμασε ένα ξεχωριστό πάρτι για τα 50α γενέθλια της αγαπημένης του:

«Η Eva ήταν πολύ χαρούμενη που γιόρταζε σε μια γιορτή που οργάνωσε ο 43χρονος σύντροφός της, Ο Ryan της έλεγε διαρκώς πόσο όμορφη είναι και έκανε τα γενέθλιά της ξεχωριστά», τόνισε η πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού το οποίο μοιράζεται δύο κόρες, την 9 ετών Esmeralda και την Amada Lee που γίνεται 8 αυτόν τον μήνα.

https://www.instagram.com/reel/C51TVrCPzB1/

Όχι πλαστικές, μόνο λάδι

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Redbook, η Eva Mendes αποκάλυψε πως έχει βρει το δικό της αντιγηραντικό μυστικό που δεν είναι άλλο από το λάδι καρύδας. Η ηθοποιός το χρησιμοποιεί συνεχώς ως μέρος της skincare ρουτίνας της και τα αποτελέσματά του είναι εμφανή στο δέρμα της.

«Είμαι fan του λαδιού καρύδας. Είναι η ενυδατική μου κρέμα για τα χέρια, το σώμα, ακόμα και το πρόσωπό μου», έχει δηλώσει η Mendes.