Πάνος Μουζουράκης: «Θέλω η κόρη μου να είναι προσεκτική αλλά να μην φοβάται τι θα πει ο κόσμος»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πάνος Μουζουράκης: «Θέλω η κόρη μου να είναι προσεκτική αλλά να μην φοβάται τι θα πει ο κόσμος»

Με τίτλο «Μεγαλώνω» ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασε τον νέο του δίσκο και αποκάλυψε τι τραγούδι λέει στην κόρη του αλλά και τι θα έλεγε στον μπαμπά του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Ο Πάνος Μουζουράκης κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Μεγαλώνω» και από την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου σε γνωστό καφέ στο κέντρο της Αθήνας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από κοντά του αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες αλλά και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη.

Η Μαριλού Κόζαρη πάντα διακριτικά στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη

Στα 44 του ο Μουζουράκης έχοντας τη Μαριλού Κόζαρη & την κόρη τους νιώθει πως «ξαναγύρισε σπίτι» του

Αν και η φαρμακοποιός προτιμά να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πάντα βρίσκεται στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη, σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Έτσι λοιπόν, η ίδια έδωσε το παρών στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του συζύγου της καμαρώνοντάς τον διακριτικά για το νέο του δημιούργημα. Πάντα χαμογελαστή, κάθισε μαζί με τους φίλους τους, αφήνοντας τον Πάνο Μουζουράκη να «λάμψει», αφού ήταν η δική του στιγμή.

d4ebc566-1698991139681-758177745-6Z3A1060-(1).jpeg

Ο ίδιος βέβαια, συχνά - πυκνά κι ανάμεσα στις φωτογραφίες με τους fans του την φώναζε, της έλεγε πόσο την αγαπάει ή πήγαινε να την αγκαλιάσει και να την κάνει μια στροφή.

Άλλωστε στη συνέντευξη που είχε δώσει στην Κατερίνα Καινούργιου (κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη):

Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα, αλλά τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια. Υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα.

Εκείνη από την άλλη προσπαθούσε να απαθανατίσει τις στιγμές που εκείνος υπέγραφε στα CD γράφοντας κι από ένα ξεχωριστό στιχάκι στον καθένα.

Πρόσφατα η ίδια, είχε κάνει κι ένα σχόλιο στην ανάρτηση του Πάνου Μουζουράκη για την παράσταση Show What που πρωταγωνιστεί δείχνοντας τόσο τον θαυμασμό της σε εκείνον όσο και στους υπόλοιπους συντελεστές.

423903825_369254296076990_8610160484401200637_n.jpeg

Ο Πάνος Μουζουράκης θέλει να απομακρύνει τον φόβο από την κόρη του μεγαλώνοντάς την

3 φορές που ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τη γυναίκα και την κόρη του και εμπνέει κάθε νέο μπαμπά

Ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη έγινε στις 27 Μαΐου το 2023 και ήταν talk of the town, κυρίως επειδή ο Πάνος Μουζουράκης είχε παρακαλέσει τα τηλεοπτικά συνεργεία να μην παρευρεθούν, καθώς το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η στιγμή του με την Μαριλού Κόζαρη. Γι' αυτό και κατά την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ ο ίδιος «τρόλαρε» τις κάμερες ξανά, λέγοντας πως η κόρη τους έχει ήδη βαφτιστεί.

Το ζευγάρι στις 14 Σεπτεμβρίου του 2023 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους.

Ο γνωστός καλλιτέχνης λοιπόν, μιλώντας στο Queen.gr αναφέρθηκε σε εκείνη και στο τι της τραγουδάει, στο τι θέλει να της μάθει αλλά και στο τι θα έλεγε στον μπαμπά του.

Ο Πάνος Μουζουράκης το 2018 στο προηγούμενο άλμπουμ του με τίτλο «Αυτή είναι η ζωή» είχε γράψει ένα τραγούδι αφιερωμένο στον μπαμπά του - που τελικά έχασε την ίδια χρονιά - με τίτλο «Κοίτα Μπαμπά». Μιλώντας στο Queen.gr για το νέο του άλμπουμ και όχι μόνο, ο Πάνος υπήρξε αποκαλυπτικός. Δες παρακάτω όσα μας είπε:

Τι θα έλεγε ο Πάνος του «Μεγαλώνω» στον Πάνο του «Κοίτα Μπαμπά»;

«Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά και στο τραγούδι «Κοίτα Μπαμπά». Μάλλον θα έλεγα πάλι «Κοίτα μπαμπά, μεγαλώνω, έγινα κι εγώ μπαμπάς». Και είναι πολύ όμορφο και τρυφερό να το σκέφτομαι έτσι και καθόλου αγχωτικό.

Και υπάρχει κι εκείνος ο στίχος από το συγκεκριμένο τραγούδι που λέει "Κοίτα μπαμπά που είχες δίκιο τελικά, δεν είναι τα πράγματα τόσο απλά".

Δεν είναι ότι δεν είναι απλά τα πράγματα, αλλά επειδή μπαίνω τώρα στη θέση που ήταν (ο μπαμπάς μου) κάνω κατευθείαν την συσχέτιση του πώς ήμουν τότε και πώς προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν πράγματα που ήμουν πολύ μικρός για να τα καταλάβω και μου έλεγε "Δεν πειράζει θα έρθει η στιγμή που θα τα καταλάβεις". Τελικά τώρα κατάλαβα».

Η Μαριλού- έχεις πει σε συνέντευξή σου -πως τραγουδάει στην κόρη σας συχνά το «Τρυφερά» από τον νέο σου δίσκο. Εσύ έχεις κάποιο τραγούδι συγκεκριμένο που λες στη μικρή;

«Μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω στη μικρή. Οπότε δεν είναι τραγούδια υπαρκτά αυτά που λέω. Ξεκινάω και ό,τι νιώθω εκείνη τη στιγμή της το τραγουδάω.

Άμα τα είχα ηχογραφήσει θα είχα ετοιμάσει κανά δυο παιδικούς δίσκους, μερικά είναι επιτυχημένα. Η ίδια πάντως χαίρεται γιατί τα τραγούδια μου συνοδεύονται από χορό, καραγκιοζιλίκι και αστείες γκριμάτσες».

https://www.instagram.com/p/C0RQVHhMjku/

Ο τίτλος του νέου σου άλμπουμ είναι «Μεγαλώνω». Μεγαλώνεις λοιπόν, εσύ αλλά μεγαλώνεις κι ένα κορίτσι στο σήμερα. Σε αγχώνει αυτό;

«Σαν άντρας ξέρω από τη δική μου μεριά ποια είναι τα άγχη και τα προβλήματα ενός αγοριού, γι' αυτό ήθελα κορίτσι για να «γλιτώσει» από αυτά. Δεν μπορώ όμως ακριβώς να νιώσω τα προβλήματα και τα άγχη ενός κοριτσιού. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, αλλά υπάρχουν κορίτσια τα οποία διέπρεψαν και υπάρχουν αγόρια που έκαναν το ίδιο, όπως υπάρχουν και κορίτσια που δεν τα κατάφεραν και αγόρια που δεν τα κατάφεραν.

Το θέμα δεν είναι να αγχωθώ για το «κορίτσι» συγκεκριμένα και για το τι θα περάσει.

Αν μπορέσω, θέλω να της βγάλω όσο περισσότερο φόβο γίνεται από πάνω της, γιατί μας μαθαίνουν να φοβόμαστε τα πάντα.

Όχι να μην είναι προσεκτική, αλλά να μην φοβάται τον κόσμο και το τί θα πει. Να ξέρει ότι με την καλή διάθεση όλους μπορείς να τους κερδίσει».

Λίγα λόγια για το νέο άλμπουμ του Πάνου Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης ετοίμαζε το «Μεγαλώνω» με τα 9 τραγούδια από το 2020 μαζί με τους δημιουργούς Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο (στενούς συνεργάτες και της Νατάσας Μποφίλιου) και πρόκειται για ένα άλμπουμ στο οποίο περιγράφονται όλες οι φάσεις που περνάει κανείς όταν μεγαλώνει και ωριμάζει. Από το «Μπερδεμένος» στο «Έπαθα αγάπη» στο «Τρυφερά».

Ίσως γι' αυτό και η όλη ατμόσφαιρα στην παρουσίαση θύμιζε πάρτι γενεθλίων ή και αποφοίτησης.

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως «ωρίμασε, μεγάλωσε μέσα από αυτόν τον δίσκο», την ώρα που θα μπορούσε «να τρέχει με κάποια ferrari κάνοντας τρέλες». Και πράγματι τα τραγούδια που θα ακούσεις στον συγκεκριμένο δίσκο σίγουρα θα σου θυμίσουν διάφορες στιγμές από τη ζωή σου.