Στα 44 του ο Μουζουράκης έχοντας τη Μαριλού Κόζαρη & την κόρη τους νιώθει πως «ξαναγύρισε σπίτι» του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στα 44 του ο Μουζουράκης έχοντας τη Μαριλού Κόζαρη & την κόρη τους νιώθει πως «ξαναγύρισε σπίτι» του
NDP PHOTO AGENCY

«Τι να λέμε όλα είναι τυχερά» λέει το νέο τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη αλλά όλα όσα είχε πει στην Κατερίνα Καινούργιου δείχνουν πως τίποτα τελικά δεν ήταν τυχαίο στη σχέση του με τη σύζυγό του.

«Ο Άη Βασίλης το 2023 μου έφερε ό,τι ακριβώς είχα ανάγκη, ό,τι ακριβώς ζητούσα με τον πιο όμορφο, τον πιο τρυφερό τρόπο και δεν το περίμενα κιόλας» είχε ξεκινήσει να λέει ο Πάνος Μουζουράκης στην συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Καινούργιου λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης του.

O γνωστός καλλιτέχνης τον περασμένο Μάιο παντρεύτηκε με την αγαπημένη του - και φαρμακοποιό - Μαριλού Κόζαρη. Λίγους μήνες αργότερα, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2023, οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς κρατώντας πλέον στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/C0RQVHhMjku/

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν είχε μιλήσει για όλα αυτά τα νέα συναισθήματα που ανακάλυψε ως μπαμπάς πια, μέχρι τώρα που βρέθηκε καλεσμένος πού αλλού, στην επί χρόνια κολλητή φίλη της συζύγου του, Κατερίνα Καινούργιου.

Η σχέση του με την Μαριλού Κόζαρη και η απόφαση να κάνουν παιδί

Ο Πάνος Μουζουράκης, όπως ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου πιστεύει πως η γνωριμία του με τη σύζυγό του Μαριλού έγινε την κατάλληλη στιγμή, όταν δηλαδή εκείνος ήταν πλέον σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής του.

«Αν είχα συναντήσει αυτό το άτομο, αυτή την υπέροχη φίλη σου 10 χρόνια πριν, δεν ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να δω και να καταλάβω το φως και όλο αυτό που με έκανε να αισθανθώ πλήρης και ευτυχισμένος και έτοιμος για αυτή τη μετάβαση. Στη δική μου περίπτωση πέτυχα λαχείο», είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός πως απέκτησε παιδί - παρότι ήταν κάτι που «φοβόταν» - αλλά και στους γονείς της Μαριλούς, τους οποίους αισθάνεται πλέον και δική του οικογένεια. Χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Το παιδί σε παλαιότερες συνεντεύξεις μου το θεωρούσα επικίνδυνο.

Το να κάνεις παιδί είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα πάρτι που δεν είσαι κι εσύ σίγουρος αν περνάς καλά και σαν να παίρνεις έναν άγνωστο αριθμό τηλέφωνο και να καλείς αυτόν να περάσετε μαζί το υπόλοιπο πάρτι.

Όταν όμως συζητήθηκε με τη Μαριλού το θέμα, το οποίο προέκυψε και πάρα πολύ σύντομα στη σχέση, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού και ξαφνικά έβγαζε νόημα.

Θεωρώ πολύ θαρραλέους τους ανθρώπους που λένε, εμείς δεν χρειαζόμαστε βοήθεια. Ο θεσμός της οικογένειας, κάνει τρομερά καλό να μην πέσει το βάρος μιας νέας ψυχής που θέλει φροντίδα και αγάπη πάνω σε έναν ή δύο ανθρώπους. Μπορεί να είναι δικιά μου άποψη γιατί είμαι αδύναμος και ευθυνόφοβος να το αναλάβω μόνος».

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν από τους τυχερούς άντρες που είναι μαζί με την γυναίκα τους την ώρα του τοκετού και γι' αυτό, όπως τόνισε και για ακόμα μια φορά στην συνέντευξή του, ο σεβασμός του απέναντι στο γυναικείο φύλο έχει «φτάσει σε άλλα επίπεδα».

https://www.instagram.com/p/CxNFRPPsB-6/

Πάντως μπορεί, το τελευταίο διάστημα ο ίδιος να έχει αυξημένες υποχρεώσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά του, αφού χρειάζεται να πηγαίνει στην Κρήτη για τα γυρίσματα των βιντεοκλίπ των νέων του τραγουδιών αλλά και να έχει εδώ στην Αθήνα τις παραστάσεις του με το «Scrooge & Ghosts and Rock 'n' Roll», ωστόσο προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν ουσιαστικότερο χρόνο με την κόρη του.

«Οι ώρες που τη βλέπω είναι ουσιαστικές, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ πρόσθεσε «Η Μαριλού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα άφηνα να μεγαλώσει το παιδί μου, αν πάθαινα κάτι. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση...Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα, αλλά τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια. Υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα».

Το καινούργιο του τραγούδι δεν είναι και τόσο «καινούργιο»

Το τραγούδι «Τρυφερά» από τον νέο δίσκο του Πάνου Μουζουράκη, δεν είναι και τόσο «καινούργιο», αφού η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως για εκείνη είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι μιας και ήταν το τραγούδι που χόρεψε η κολλητή της με τον άντρα της στον πρώτο τους χορό ως νιόπαντρο ζευγάρι. Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε πως η Μαριλού Κόζαρη το τραγουδάει συχνά στην κόρη τους, όπως και κάνει άλλωστε και ο ίδιος απ' όταν η μικρή ήταν στην κοιλίτσα της μαμάς της.

https://www.instagram.com/reel/C1FS-gTMOo9/