3 φορές που ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τη γυναίκα και την κόρη του και εμπνέει κάθε νέο μπαμπά

3 φορές που ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τη γυναίκα και την κόρη του και εμπνέει κάθε νέο μπαμπά

Από την ημέρα που έγινε μπαμπάς, ο Πάνος Μουζουράκης έχει μιλήσει για τη δύναμη της γυναίκας, για τον τρόπο που συμπεριφέρεται ως μπαμπάς, για τη νέα του ζωή μετά τον ερχομό της κόρης του, με τρόπο που εμπνέει. 

Στα 44 του χρόνια, η κοσμοθεωρία του Πάνου Μουζουράκη άλλαξε για πάντα με τον ερχομό της κόρης του.

Ο ίδιος, πριν να έρθει η μικρή στον κόσμο, είχε εξηγήσει πως ποτέ δεν είχε σκεφτεί πως θέλει να αποκτήσει ένα παιδί αλλά να που αυτό ακριβώς χρειαζόταν.

Ο τελευταίος 1,5 χρόνος στο πλευρό της 31χρονης φαρμακοποιού Μαριλού Κόζαρη, έκανε τον μουσικό και τραγουδιστή να αναθεωρήσει πολλά και αφού το καλοκαίρι τον είδαμε ντυμένο γαμπρό στην Αίγινα, στις 15 Σεπτεμβρίου ήρθε στον κόσμο η κλόρη του Πάνου!

Πρώτα ήρθε το ποστ στο Instagram μέσα από το μαιευτήριο και έπειτα η πρώτη πόζα της κόρης του τραγουδιστή.

https://www.instagram.com/p/CxNFRPPsB-6/

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ. Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή», έγραψε ο Μουζουράκης και στις πρώτες του δηλώσεις μας έδειξε πόσο καλός μπαμπάς θα γίνει.

https://www.instagram.com/p/CxTbLH4sH9y/

Η δουλειά του μπαμπά νομίζω είναι να στηρίζει τη μαμά

«Ακούω πολύ καλά λόγια για το πώς είμαι ως μπαμπάς. Εμείς οι πατεράδες το συνειδητοποιούμε αργότερα και σταδιακά. Δεν υπάρχει το μητρικό ένστικτο που βιώνετε εσείς από ένα πλάσμα που έχει βγει από μέσα σας.

Προσπαθώ να είμαι υποστηρικτικός, η δουλειά του μπαμπά νομίζω είναι να στηρίζει τη μαμά. Αλλάζω πάνες και κάνω μπάνιο το μωρό, αλλά το ποσοστό είναι πολύ μικρό για να περηφανευτώ για αυτό. Είμαι χαρούμενος όταν κοιμάται το μωρό και νιώθω ανασφαλής όταν δεν κοιμάται. Προσπαθώ να βρω τον κωδικό επικοινωνίας», είπε ο Μουζουράκης στη νέα του ζωή ως μπαμπάς.

Θα γράψω ένα βιβλίο για τη δύναμη της γυναίκας και τον ρόλο του πατέρα

«Θα γράψω ένα βιβλίο για τη δύναμη της γυναίκας και τον ρόλο του πατέρα, που αν τον παίξει σωστά, το πολύ πολύ να πάρει ένα δεύτερο αντρικό στα επόμενα όσκαρ. Σήμερα είχαμε κάποια νέα που μας απαγορεύουν να προχωρήσουμε τόσο σύντομα στην επόμενη φάση, ενός δεύτερου παιδιού.

Η ονοματοδοσία στην κόρη μας έχει γίνει ήδη. Η βάφτιση είναι άλλο μυστήριο, λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί», είπε σε άλλη του συνέντευξη ο Πάνος.

Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό.

Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση. Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά… Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό», είπε ξανά ο μουσικός!

Μαριλού και Πάνος είναι μαζί από τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε και χωρίς να έχει αποκαλυφθεί η σχέση του με τη Μαριλού, ο Πάνος Μουζουράκης είχε αναφέρει για την προσωπική του ζωή:

«Είμαι καλά. Είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι σε σχέση, αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι καλά. Αν ήθελα να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή, θα την έβγαζα στα social media». Είχε προηγηθεί ο χωρισμός από την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά, τον οποίο είχε παραδεχτεί η ίδια τον Οκτώβριο του 2022 μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Ο γάμος του Πάνου με τη Μαριλού στην Αίγινα έγινε hot θέμα συζήτησης και παρά τις αρχικές δηλώσεις για την απουσία των Μέσων από το μυστήριο, τελικά το γλέντι ήταν μεγάλο. Η πρόταση γάμου άλλωστε είχε γίνει κι εκεί εναλλακτικά, μέσα σε ένα escape room!

Η Ελένη Μουζουράκη παντρεύει τον γιο της Πάνο και αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές τους