Ο Justin Bieber αντέγραψε τη Selena Gomez και ανέβασε μία φωτογραφία φιλώντας τη Hailey

Ο Justin Bieber αντέγραψε τη Selena Gomez και ανέβασε μία φωτογραφία φιλώντας τη Hailey

Πηγή: @justinbieber

Γιατί οι fans συνεχίζουν να έχουν εμμονή με Justin και Selena, συγκρίνοντας τις ζωές τους;

Μερικές φωτογραφίες από τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του, Hailey, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram ο Justin Bieber. Ο τραγουδιστής, που αρκετές φορές δείχνει να χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε τρεις εικόνες από πρόσφατη έξοδο, το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου.

Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί οι δυο τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, ενώ η Hailey φοράει ένα μακρύ δερμάτινο πανωφόρι, το οποίο συνδυάζει με κόκκινα loafers και τζιν παντελόνι. Ο Justin, από την πλευρά του, φορά μαύρο παντελόνι, γκρι πουκάμισο και χακί μπουφάν.

https://www.instagram.com/p/C2vkCLTvRj6/

Η σύγκριση με τη φωτογραφία της Selena Gomez και του Benny Blanco

Αυτό που έκανε βέβαια περισσότερη αίσθηση στον κόσμο του διαδικτύου δεν ήταν τα looks τους, αλλά το γεγονός ότι το ζευγάρι επέλεξε να αναρτήσει και μία εικόνα στην οποία φιλιούνται. Πολλοί ήταν εκείνοι που σύγκριναν τη συγκεκριμένη απόφασή τους με την πρόσφατη δημοσιοποίηση της σχέσης της Selena Gomez με τον πρώην φίλο και συνεργάτη του Justin, Benny Blanco.

Τον Δεκέμβριο μάθαμε ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός, που έζησε μία θυελλώδη σχέση με τον Bieber, είναι ξανά ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του μουσικού παραγωγού, που παλαιότερα είχε συνεργαστεί με τον Justin Bieber.

Πριν από περίπου δύο μήνες, η τραγουδίστρια αναφερόμενη στον Benny, είχε γράψει κάτω από μία ανάρτηση στο Instagram πως «είναι ο καλύτερος άντρας που είχα στη ζωή μου. Μου φέρνει καλύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο». Ενώ λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 15 Δεκεμβρίου 2023, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φιλούσε τρυφερά τον μουσικό παραγωγό.

gomez-blanco.jpg

Πηγή: @selenagomez

Σχεδόν έναν μήνα μετά, ο Justin ανέβασε μία εικόνα στην οποία φιλά την Hailey και η σύγκριση μάλλον μοιάζει αναπόφευκτη.

biebers.jpg

Πηγή: @justinbieber

Η Selena Gomez δεν είναι single και τη σχέση με τον Benny Blanco την υπερασπίστηκε όσο καμία άλλη

Γιατί οι fans συνεχίζουν να έχουν εμμονή με Justin και Selena;

Το πιθανότερο είναι η Selena Gomez και ο Justin Bieber να μην είναι ποτέ ξανά ζευγάρι, ωστόσο, οι fans τους δεν φαίνεται να είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τις ελπίδες, ακόμα κι αν έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που το love story τους έριξε αυλαία.

Το γεγονός ότι ο χωρισμός τους έγινε τον Μάρτιο και ο Justin παντρεύτηκε την Hailey τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους σίγουρα παίζει έναν σημαντικό ρόλο. Για ποιο λόγο, όμως, συμβαίνει αυτό και γιατί συνεχίζουμε να συνδέουμε αυτούς τους δύο ανθρώπους;

Το 2020, το περιοδικό Elle, ζήτησε από ειδικούς να εξηγήσουν γιατί οι fans έχουν κόλλημα με τους «Jelena». Ο κύριος λόγος, σύμφωνα με το Elle, είναι ότι τόσο η Selena όσο και ο Justin κυκλοφόρησαν τραγούδια που μιλούν για τη σχέση τους. Οι θαυμαστές υποστηρίζουν ότι τα τραγούδια των χωρισμών τους είναι μερικά από τα καλύτερά τους κομμάτια αυτό κάνει τη σκηνική τους προσωπικότητα δύσκολα διαχωρίσιμη από την προσωπική τους ζωή.

People Selena Gomez

Ένας ακόμα λόγος αποτελεί το γεγονός ότι ο Justin είχε πάρει τον ρόλο του «κακού παιδιού» για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ η Selena ήταν το καλό κορίτσι, αντίθεση που δημιουργούσε μία κινηματογραφική δυναμική.

Ο ειδικός ψυχολογίας του Elle, τόνισε ακόμα πως οι θαυμαστές αγαπούν το δράμα. Για παράδειγμα, θυμάσαι εκείνη τη φωτογραφία του Justin να κλαίει στο αυτοκίνητο με τη Hailey; Οι θαυμαστές ανακάλυψαν αργότερα ότι η φαινομενική κατάρρευσή του ήταν κάπου γύρω στην εποχή της εγχείρησης της Selena στα νεφρά, οπότε τότε υπέθεσαν ότι φρίκαρε για την υγεία της.

Μπορεί να έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η σχέση τους έφτασε στο τέλος της, επειδή ήταν τοξική και δεν έκανε καλό σε κανέναν από τους δύο, ωστόσο, εκατομμύρια fans δε σταματούν να συνδέουν γεγονότα και να κρατούν ζωντανό αυτόν τον έρωτα.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @justinbieber