Μία διαγραμμένη φωτογραφία της Selena Gomez έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους

Τζένη Ντεμιράι
Μία διαγραμμένη φωτογραφία της Selena Gomez έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
Invision

Σε άρθρο της η Daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Selena Gomez «επιδεικνύει το στήθος της», ενώ χαρακτηρίζει «προκλητικές» τις φωτογραφίες της.

Χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να αποφασίσει η Selena Gomez να διαγράψει μία σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που πέρασε, όμως, οι φωτογραφίες διέρρευσαν και πλέον μία από αυτές έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για λάθος λόγους.

Ο Justin Bieber αντέγραψε τη Selena Gomez και ανέβασε μία φωτογραφία φιλώντας τη Hailey

434321998_814733903798812_5434427258944735486_n.jpg

Λάθος Νο1: Τα δημοσιεύματα που λένε πως η Selena Gomez διέγραψε τις φωτογραφίες επειδή ήταν προκλητικές

Ο πρώτος από αυτούς τους λόγους φαίνεται ότι συνδέεται με την απόφαση της 31χρονης σταρ του «Only Murders in the Building» να διαγράψει τις εικόνες. Αυτό έδωσε σε αυτές περισσότερη προσοχή από όση θα δινόταν αν δεν είχε προβεί στη διαγραφή τους.

Τα περισσότερα sites γράφουν «Η Selena Gomez ανέβασε προκλητικές/ σέξι φωτογραφίες αλλά τις διέγραψε γρήγορα», δίνοντας έμφαση στην απόφαση της καλλιτέχνιδας να «κατεβάσει» την ανάρτησή της. Κάποια άρθρα μάλιστα χρησιμοποιούν στους τίτλους τους το ρήμα «μετάνιωσε», «μετάνιωσε που ανέβασε αυτές τις προκλητικές φωτογραφίες και τις διέγραψε» είναι το συμπέρασμα που βγαίνει.

Σε άρθρο της η Daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Selena Gomez «επιδεικνύει το στήθος της», ενώ χαρακτηρίζει «προκλητικές» τις φωτογραφίες της.

2023 Rare Impact Fund Benefit
Selena Gomez poses at the Rare Impact Fund Benefit, Wednesday, Oct. 4, 2023, at Nya Studios in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)Invision

Το post της Selena Gomez για το σώμα της με μαγιό πρέπει να διδάσκεται

Λάθος Νο2: Οι fans της Selena Gomez αισθάνονται ότι «πρέπει να δικαιολογήσουν» το σώμα της

Ένας ακόμα λάθος λόγος που η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει βρεθεί στο επίκεντρο είναι οι αντιδράσεις των fans τους επικριτές που σχολιάζουν το σώμα της με μη κολακευτικό τρόπο. To Ηindustan Τimes για παράδειγμα αναφέρει «Η Selena Gomez αντιμετωπίζει διαδικτυακό bullying για τις αλλαγές στο σώμα της, αλλά οι θαυμαστές της συσπειρώνονται πίσω της χτυπώντας όλους τους τραμπούκους».

Ακόμα και αυτή η περίπτωσή, όμως, φαντάζει αρκετά «λάθος», καθώς οι fans της ηθοποιού και τραγουδίστριας κλήθηκαν να την «υπερασπιστούν» θέτοντας και πάλι στο επίκεντρο το σώμα της, χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος. Είναι αλήθεια απαραίτητο να σχολιαστούν οι αλλαγές στο σώμα της βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία;

«Οι αλλαγές στο σώμα της Selena Gomez είναι απλά αποτέλεσμα της ωριμότητας... Είναι μία από τις πιο αληθινές και διαφανείς διασημότητες εκεί έξω που δεν προσποιείται τίποτα και δείχνει όπως είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από τα σχόλια που θέλησε να την υπερασπιστεί αλλά στην πραγματικότητα -μάλλον- δίνει κι άλλη διάσταση στο ζήτημα.

Λάθος Νο3: Ο λύκος

Πολλοί fans αναφέρθηκαν και στον λύκο, το αυτοάνοσο με το οποίο ζει η Selena. Σύμφωνα με τη θεωρία τους είναι απαράδεκτο να σχολιάζει κανείς το σώμα της, όταν όλοι ξέρουν το πρόβλημα υγείας της. Και αυτό το επιχείρημα είναι λάθος, όμως. Δεν χρειάζεται να είσαι ασθενής για να σεβαστεί κάποιος το γεγονός ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να σχολιάζει το σώμα σου χωρίς να ζητήσεις τη γνώμη του.

Θα έπρεπε αυτό να ισχύει για όλους μας ανεξαιρέτως.