Ο Φίλιππος Μιχόπουλος ευχήθηκε με τρεις λέξεις στην Αθηνά Οικονομάκου για τα γενέθλιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος ευχήθηκε με τρεις λέξεις στην Αθηνά Οικονομάκου για τα γενέθλιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει γενέθλια και ο Φίλιππος Μιχόπουλος της ευχήθηκε με τρεις πολύ συγκεκριμένες λέξεις!

Γιορτινό κλίμα επικρατεί σήμερα στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φιλίππου Μιχόπουλου καθώς η ηθοποιός γιορτάζει τα 38α γενέθλιά της.

Όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο επιχειρηματίας θέλησε να ευχηθεί δημόσια «Χρόνια πολλά» στη γυναίκα της ζωής του, με την οποία παραμένει full in love.

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το «διαζύγιό» της και μας εξέπληξε με την αντίδρασή της

H τρυφερή ανάρτηση του Μιχόπουλου για τα γενέθλια της Οικονομάκου

Πριν από λίγες ώρες ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια throwback φωτογραφία της ηθοποιού την οποία συνόδευσε με την παρακάτω αφιέρωση:

«Happy Birthday my most Electrifying, Raw Beauty..#loveyou2themoonandback», δηλαδή «χαρούμενα γενέθλια στην ακατέργαστη ομορφιά που μαγνητίζει, σ'αγαπώ ως το φεγγάρι και πίσω»! Και μαγνητίζει και έχει ομορφιά που είναι γνήσια και την αγαπά ως το φεγγάρι! Και κάπως έτσι ο επιχειρηματίας άφησε πίσω κάθε φήμη για χωρισμό και διαζύγιο.

https://www.instagram.com/p/C4JkjmdoGzg/

Η ηθοποιός σχολίασε την ανάρτηση του συζύγου της με μια κόκκινη καρδιά.

Screenshot-2024-03-06-104028.png

Ακολούθησε η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου η οποία πόζαρε χαμογελαστή στον φακό έχοντας γραμμένο στο χέρι της το «38».

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ένα μεγάλο δίλημμα στο Πρώτος από εμάς ενώ μία απιστία κλονίζει έναν γάμο

https://www.instagram.com/p/C4KfglRNr-r/

Ανοιχτό προφίλ και μεγάλη εξωστρέφεια

O επιχειρηματίας δείχνει να είναι αρκετά πιο εξωστρεφής το τελευταίο διάστημα και μετέτρεψε τον λογαριασμό του στο Instagram σε δημόσιο ενώ μέχρι πρότινος είχε ιδιωτικό προφίλ στην πλατφόρμα.

Screenshot-2024-03-06-102443.png

Η Αθηνά Οικονομάκου σχολίασε τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της

Πριν λίγα 24ωρα η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» και σχολίασε τα δημοσιεύματα που την θέλουν να περνά κρίση στον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το «διαζύγιό» της και μας εξέπληξε με την αντίδρασή της

«Δε με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτή την περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό όπως όλα τα άλλα», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

https://www.instagram.com/reel/CopW7fGgoE7/

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» έκανε φέτος το πολυαναμενόμενο comeback της στην τηλεόραση και λόγω των πολύωρων γυρισμάτων διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τον οποίο και αφιερώνει στα αγαπημένα της πρόσωπα: τον σύζυγό της, τον 5χρονο Μάξιμο και τη 2χρονη Σιέννα.

https://www.instagram.com/p/CwFWXS9tP5K/

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και στην Κατερίνα Μπούσιου για τη διαχείριση του χρόνου της μετά τη δημιουργία οικογένειας η Αθηνά Οικονομάκου είχε εξηγήσει: «Είναι ένας νέος ρόλος και σου δημιουργείται φόβος για την ευθύνη ενός νέου ανθρώπου, γιατί αυτός εξαρτάται μόνο από εσένα για να επιβιώσει. Είναι πολύ μεγάλο το βάρος. Υπάρχει σίγουρα το θέμα της έλλειψης χρόνου, της αλλαγής της ζωής σου και αλλαγής προτεραιοτήτων. Δεν υπήρχα «εγώ» σε όλο αυτό, ούτε και ο Φίλιππος στην αρχή. Μέχρι να βρει τις ισορροπίες του ένα ζευγάρι που κάνει ένα μωρό, χρειάζεται να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να επιδιώξουν αυτή την ισορροπία για να μη χάσουν το παιχνίδι. Πρέπει να έχουν καλή επικοινωνία μεταξύ τους, συνεργασία, κατανόηση και σεβασμό».

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη με ένα κλικ εδώ

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: feeltheflownow