Ο πραγματικός survivor αποδείχθηκε ο μπαμπάς του James Καφετζή μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο πραγματικός survivor αποδείχθηκε ο μπαμπάς του James Καφετζή μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό

Tα «τρολ» σχόλια για την εμφάνιση με παντόφλα και κάλτσα του James, έδωσαν τη θέση τους στα «περαστικά» για τον μπαμπά του που ναυάγησε στον Ειρηνικό.

Λίγες ώρες πριν παρακολουθήσουμε όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης για το Survivor 2024 μια είδηση για τον μπαμπά του James έγινε viral στο Twitter/X.

Η Άιρα αποχώρησε από το Survivor αλλά το κοινό είναι έξαλλο με την MVP Ασημίνα που πάει ένωση

https://www.instagram.com/reel/C5sWbAlsxF8/

O μπαμπάς του James ναυάγησε αλλά τέλος καλό όλα καλά

Σύμφωνα λοιπόν, με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, και με βάση όσα είπε ο Mike Καφετζής, ο αδερφός του James, ο μπαμπάς τους αποδείχθηκε πραγματικός Survivor, μιας και κατάφερε να επιβιώσει στη μέση του Ειρηνικού, ενώ βούλιαζε το σκάφος του.

Ο Λευτέρης Kαφετζής όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, κάνοντας τον γύρο του κόσμου με το Ιστιοπλοϊκό. Σε κάποιους από τους σταθμούς του τόσο ο James όσο και ο Mike τον είχαν ακολουθήσει, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν μόνος του.

«Το βράδυ ενώ ταξίδευε έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτριες, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν... Κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που μπαίνει μέσα στο πλοίο. Σιγά σιγά βούλιαζε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Το καράβι χτυπιόταν δεξιά κι αριστερά κι ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του και μετά για να μη χτυπήσει περισσότερο, τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στην ουσία ξάπλωσε απλά στο πάτωμα - στη γέφυρα του πλοίου - για να είναι ακίνητος» εξήγησε ο αδερφός του James για την περιπέτεια που πέρασε ο μπαμπάς του, ο οποίος έχοντας κάνει στους βατραχανθρώπους είναι ένας άνθρωπος που δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Τέλος καλό, ωστόσο και όλα καλά για τον μπαμπά του James, αφού ένα αλιευτικό που βρέθηκε εκεί κατάφερε να τον σώσει.

H πιο καλοντυμένη και ο Γερμανός τουρίστας

Μετά από αυτό το περίεργο διάλειμμα λοιπόν με την περιπέτεια που είχε ο Λευτέρης Καφετζής, οι fans του Survivor στο Twitter/X συνέχισαν να σχολιάζουν τα ρούχα που διάλεξαν οι παίκτες για την ένωση.

Φυσικά, μεγάλος πρωταγωνιστής στα σχόλια αυτά ήταν και πάλι ο James, ο οποίος όχι μόνο επέλεξε πουκάμισο παρόμοιο με αυτό του Γκιουλέκα (τι σόι κολλητοί θα ήταν άλλωστε;), φόρεσε βερμούδα, κάλτσα και παντόφλα για να ερμηνεύσει μία από τις «επιτυχίες» του, το Let Μe Entertain Υou του Robbie Williams. Ένα τραγούδι που είχε πει όταν συμμετείχε και στο J2US τον Νοέμβριο του 2021 ακούγοντας πολύ καλά σχόλια από τους κριτές.

Όπως καταλαβαίνεις σχόλια του τύπου «Γερμανός τουρίστας» γέμισαν το Twitter/X με το κοινό να αποθεώνει ξανά τον James που φέτος μπήκε απ' ότι φαίνεται να «τρολάρει» το παιχνίδι.

Βέβαια, η πιο καλοντυμένη για τους χρήστες του Twitter/X φάνηκε να είναι η Κατερίνα Δαλάκα.