Η γενιά των μικρών καλλιτεχνών της εγχώριας showbiz έχει ήδη το δικό της κοινό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η γενιά των μικρών καλλιτεχνών της εγχώριας showbiz έχει ήδη το δικό της κοινό

Αρκετά παιδιά των Ελλήνων celebrities έχουν εκφράσει την καλλιτεχνική τους φύση, εντυπωσιάζοντας τους διαδικτυακούς φίλους των γονιών τους και όχι μόνο.

Τα παιδιά είναι ευλογία για κάθε άνθρωπο που επιθυμεί τη δημιουργία οικογένειας και αρκετοί είναι οι Έλληνες celebrities που συγκαταλέγονται στους πολύτεκνους γονείς.

Τα τελευταία χρόνια τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με ολοένα και περισσότερους επωνύμους να μοιράζονται στιγμές της προσωπικής-επαγγελματικής τους ζωής με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

To 2023 ήταν μια χρονιά με αρκετά δυσάρεστα γεγονότα ωστόσο πολλοί ήταν οι stars που μεγάλωσαν τις οικογένειές τους και υποδέχθηκαν νέα μέλη, τα οποία πλημμύρισαν τα σπίτια τους από χαρά.

Η γενιά των μικρών καλλιτεχνών της εγχώριας showbiz

Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος

O ενός έτους γιος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου μεγαλώνει καθημερινά και η παρουσιάστρια είναι ξετρελαμένη με το νέο της ρόλο.

Σαν υπερήφανη νέα μαμά, η 36χρονη μοιράζεται συχνά τα κατορθώματα του παιδιού της στο Instagram ή σπάνιες τρυφερές φωτογραφίες τους.

spiropoulou.png

Πριν λίγα 24ωρα η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια ζωγραφιά του μικρού Βλάσση και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η καρδιά της μαμάς πάει να σπάσει..η πρώτη μας ζωγραφιά 🎨 με μικρή βοήθεια».

Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη

Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη ήρθαν στη ζωή τον Ιούνιο του 2021 και άλλαξαν ριζικά τη ζωή τους, γεμίζοντάς τους με πρωτόγνωρα συναισθήματα.

mpompa.png

Οι 3χρονες Αριάνα και η Φιλίππα έχουν καλλιτεχνική φύση και δεν είναι λίγες οι φορές που ζωγραφίζουν μαζί με τη μαμά τους ή φτιάχνουν εντυπωσιακά παζλ.

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Στη γιορτινή photo με τα δίδυμα το σχόλιο Μπόγδανου φανέρωσε τη φιλία τους

Κύνθια Πούμπουρα

Η Κύνθια Πούμπουρα είναι η μεγάλη αδυναμία των γονιών της, με τον Σάββα Πούμπουρα και την Αρετή Θεοχαρίδη να κάνουν τα πάντα για την μονάκριβη πριγκίπισσά τους.

poumpouras.webp

Παλαιότερα ο παρουσιαστής είχε μοιραστεί μια φωτογραφία της κόρης του σε Instagram-story, δείχνοντάς μας το ταλέντο της στην ζωγραφική. Μπαμπάς και κόρη γευμάτιζαν σε σουβλατζίδικο και η 5χρονη προτίμησε να ζωγραφίσει το τραπεζομάντηλο παρά να απολαύσει το φαγητό της.

Σοφία και Ελένη (Λένια) Πετρούνια

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια, με τις δύο τους κόρες να αποτελούν την πηγή της καθημερινής τους ευτυχίας.

Η γνωστή αθλήτρια έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μοιράζεται τρυφερά, οικογενειακά στιγμιότυπα.

millousi.webp

Πριν από αρκετό καιρό η 39χρονη είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την wanna be ζωγράφο κόρη της να της βάφει το πρόσωπο με διάφορα χρώματα.

Πηγή κεντρικής: chrismpo