Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον έρωτα στα 40+ και η ατάκα της για τα red flags έγινε viral

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον έρωτα στα 40+ και η ατάκα της για τα red flags έγινε viral

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε στη νέα εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube και μίλησε για τον έφηβο γιο της, τη ζωή μετά τον χωρισμό και τον έρωτα.

Η Μαρία Σολωμού εδώ και λίγο καιρό πέρα από τα podcast που κάνει με τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία» ξεκίνησε μια νέα σειρά με συνεντεύξεις στο YouTube με τίτλο «Μαρία τη Νύχτα». Ο Αντώνης Ρέμος της έκανε ποδαρικό, ενώ καλεσμένη στο δεύτερο επεισόδιο ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η viral ατάκα και ο έρωτας στα 40+

Οι δύο γυναίκες συζήτησαν για πάρα πολλά θέματα, από τα παιδιά τους μέχρι την υποκριτική που έχει σπουδάσει η Σίσσυ Χρηστίδου - εκτός από τη δημοσιογραφία - αλλά και τον έρωτα και το age shaming που υπάρχει, όταν άτομα που βρίσκονται στην ηλικία των 40-45 ερωτεύονται ξανά.

Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της, η Σίσσυ Χρηστίδου αναζητά «έναν άνδρα πιο άνδρα από εκείνη»

Η ίδια στα 43 της είπε πως πλέον δεν συμβιβάζεται στο θέμα «σχέσεις» και η «μπάρα» (δηλαδή τα στάνταρ της) είναι ψηλά για εκείνη. Όλη αυτή η αυστηρότητα στο θέμα αυτό προέρχεται μετά την αυτοβελτίωση που έχει κάνει μέσω της ψυχοθεραπείας, αφού στη δική της περίπτωση, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως ήταν υπερβολικά ανεκτική. Η ατάκα ωστόσο, που έγινε viral από αυτή την συνέντευξή της στα social media είχε σχέση με τα red flags που σου δίνει κάποιος.

«Αν νιώσω ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζα ή που είχα υπολογίσει, χρειάζομαι 5 λεπτά» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και τα σχόλια πήραν «φωτιά». Η Μαρία Σολωμού βρήκε αυτή τη δήλωσή της «σκληρή», ωστόσο η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι! εξήγησε πως δεν είναι σκληρή, απλά πλέον έχει μάθει να «διαβάζει» τα αρνητικά σημάδια που σου δίνει κάποιος και δεν θα πέσει στην «παγίδα» του να τα παραβλέψει και να παρασυρθεί από το συναίσθημα.

https://www.instagram.com/reel/C6Vslv3INJg/

Στις 23 Απριλίου συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Όλο αυτόν τον καιρό λοιπόν, η ίδια έχει μιλήσει ξανά για τον «πήχη» που θέτει πλέον στην προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τον Σεπτέμβριο του 2023 είχε πει: «Έχω πολύ ψηλά τον πήχη. Οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι, μέχρι το τέλος περπατούσαν χεράκι-χεράκι. Έχω παραιτηθεί, πιστεύω ότι δεν υπάρχει αυτό. Δεν εμπιστεύομαι το ένστικτό μου».

Αλλά και πρόσφατα, τον Μάρτιο, η ίδια είχε κάνει ένα story στο Instagram όλο νόημα, αναδημοσιεύοντας την φράση «Έναν άνδρα, λίγο πιο άνδρα από μένα θα ήθελα», προσθέτοντας την ατάκα «Μας πιάσανε».

Screenshot-2024-03-20-100440.png

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η εφηβεία του γιου της

Μαρία Σολωμού και Σίσσυ Χρηστίδου πέρα από την υποκριτική, έχουν σίγουρα κάτι ακόμα κοινό κι αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός πως είναι αγορομάνες. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, η συζήτηση έφτασε και στα παιδιά τους και το πώς αντιμετωπίζει εκείνη την εφηβεία του μεγάλου της γιου, Φίλιππου - Ραφαήλ, ο οποίος θα κλείσει φέτος τα 16.

Όπως είπε η ίδια: «Ο μικρός ακόμα μου μιλάει. Ο μεγάλος τα βασικά, τα υποχρεωτικά. "Μαμά λεφτά", "Μαμά πεινάω"...».

Η παρουσιάστρια με τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη έχουν αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Μιχαήλ - Άγγεο που έκλεισε τα 10 τον περασμένο Αύγουστο.