Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της, η Σίσσυ Χρηστίδου αναζητά «έναν άνδρα πιο άνδρα από εκείνη»

Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της, η Σίσσυ Χρηστίδου αναζητά «έναν άνδρα πιο άνδρα από εκείνη»

Στις 23 Απριλίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα αναγγελίας του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου.

Με ένα story που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε σε όσους την ακολουθούν αυτό που πραγματικά ψάχνει να βρει σε έναν άνδρα.

«Έναν άνδρα, λίγο πιο άνδρα από μένα θα ήθελα»

Πιο αναλυτικά, το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου, η Σίσσυ Χρηστίδου αναδημοσίευσε μία ανάρτηση σε story, η οποία έγραφε «Έναν άνδρα, λίγο πιο άνδρα από μένα θα ήθελα».

Κάτω το συγκεκριμένο απόφθεγμα, η παρουσιάστρια σχολίασε αστειευόμενη «Μας πιάσανε», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι έχει μεγάλη σημασία για εκείνη ο σύντροφος που θα σταθεί δίπλα της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ολόσωμη φόρμα της αξίζει μια θέση στη ντουλάπα σου

Screenshot-2024-03-20-100440.png

«Αποφάσισα να μη φοβηθώ άλλο, γιατί φοβόμουν πολλά χρόνια»

Τον Σεπτέμβριο 2023, η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και συζήτησε με τη Μενεγάκη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τον χωρισμό, τονίζοντας ότι προτεραιότητά της ήταν από την αρχή να προστατεύσει τα παιδιά της.

«Το χειρίστηκα σαν μητέρα, με φόβισε πολύ. Στο δικό μου μυαλό θεωρούσα ότι ήταν όλα προφανή, μετά κατάλαβα ότι δεν είναι και ότι ή θα πρέπει να βγω να εξηγήσω ή να κρατήσω τη σιωπή μου και να προστατέψω ό,τι έχω σημαντικότερο. Διάλεξα το δεύτερο, δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας όσο με νοιάζουν τα παιδιά μου. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πέρα από τους τίτλους, τα λόγια. Νομίζω ότι όλοι έχουμε μία τρίτη αίσθηση, ειδικά για ανθρώπους που παρακολουθείς χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αποφάσισα να μη φοβηθώ άλλο, γιατί φοβόμουν πολλά χρόνια αυτή την έκθεση. Αλλά δεν φοβάμαι γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω, πραγματικά δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν φοβάμαι τίποτα πια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η παρουσιάστρια τόνισε ακόμα πως η απόφαση για το διαζύγιο πάρθηκε μετά από πολλή υπομονή και σκέψη, λέγοντας χαρακτηριστικά

«Για κάποιους που δεν ξέρουν τη ζωή μου, ο κόσμος δεν ξέρει αυτά που έχουν συμβεί στην προσωπική μου ζωή, οι αντιδράσεις μου μπορεί να φαίνονται ξαφνικές, ότι δεν τις έχω σκεφτεί καλά. Τα έχω ζυγίσει όλα πολύ καλά και έχω κάνει πάρα πολύ υπομονή, πολλά χρόνια. Δεν είμαι παρορμητικός άνθρωπος. Η υπομονή μου είναι το βασικό μου χαρακτηριστικό. Είναι αυτό το "κλικ" που θα γίνει, μετά δεν υπάρχει γυρισμός».

H Καλομοίρα πιστεύει ότι το «ZARI» θα σκίσει στη Eurovision ενώ η Χρηστίδου ήδη το βάζει στο repeat

«Έχω πολύ ψηλά τον πήχη»

Στην ίδια συνέντευξη μιλώντας για τον πήχη που έχει θέσει στην προσωπική της ζωή είπε ότι «έχω πολύ ψηλά τον πήχη. Οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι, μέχρι το τέλος περπατούσαν χεράκι-χεράκι. Έχω παραιτηθεί, πιστεύω ότι δεν υπάρχει αυτό. Δεν εμπιστεύομαι το ένστικτό μου».

Στη συνέντευξη εκείνη, η ευχή που έδωσε η Ελένη στη Σίσσυ, ήταν μία και αφορούσε την προσωπική της ζωή, με την ελπίδα, όταν οι δύο γυναίκες συναντηθούν ξανά στον τηλεοπτικό αέρα, η Χρηστίδου να έχει κάποια ευχάριστη εξέλιξη και στην προσωπική της ζωή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη ζωή της σήμερα

Πηγή κεντρικής εικόνας: @sissychristidou