Η Νάγια Σοφού έγινε 11: Η «επεισοδιακή» γέννα & οι φωτογραφίες της Τσιμτσιλή και με τα 3 παιδιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νάγια Σοφού έγινε 11: Η «επεισοδιακή» γέννα & οι φωτογραφίες της Τσιμτσιλή και με τα 3 παιδιά της

«Τρεις μέρες πριν να είχε γεννηθεί, θα θεωρούταν οριακά πρόωρη» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πρωτότοκη κόρη της, Νάγια που σήμερα έχει γενέθλια.

Κάθε Πρωτομαγιά είναι ξεχωριστή για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού 1η Μαΐου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Θέμη Σοφό, την Νάγια. Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού, λοιπόν, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και γίνεται 11 χρονών.

Η συνάντηση Τσιμτσιλή - Καινούργιου, η «ανήθικη» πράξη της Μπάρκα και η αποκάλυψη της Σταματίνας

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη γέννηση της Νάγιας και η ευχή της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, το Happy Day, έστειλε τις ευχές της στην κόρη της και αποκάλυψε τον «επεισοδιακό» τρόπο που διάλεξε για να έρθει στη ζωή το 2013.

«Καλό μήνα! Μπορεί να διανύουμε τη Μεγάλη Βδομάδα, Μεγάλη Τετάρτη σήμερα αλλά είναι και Πρωτομαγιά και για μένα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, γιατί σαν σήμερα γεννήθηκε η κόρη μου και θέλω να σας πω ότι ήταν και πάλι Μεγάλη Τετάρτη. Απίστευτη σύμπτωση» είπε αρχικά η παρούσιάστρια και συνέχισε εξιστορώντας πώς έσπασαν τα νερά πολύ νωρίτερα απ' όσο περίμενε.

Δεν θα ξεχάσω πριν 11 χρόνια, το 2013, όταν είχα πάει Μεγάλη Τετάρτη τότε στον ANT1. Πήγαινα να γράψω εκπομπή και ξαφνικά με έπιασαν οι πόνοι. Δεν ήθελα να το πιστέψω, έσπασαν τα νερά για την ακρίβεια. Δεν μου είχε ξανασυμβεί και μου λένε τότε "Γεννάς! Πήγαινε κατευθείαν στο μαιευτήριο". Κάπως έτσι ήρθε η βιαστική, η ταυρολιονταρίνα μου στη ζωή. Ήρθε στις 36 εβδομάδες, στο όριο σχεδόν της προωρότητας. Τρεις μέρες πριν να είχε γεννηθεί, θα θεωρούταν οριακά πρόωρη. Κατάλαβα όμως γνωρίζοντας τη Νάγια μου, ότι είναι ένα παιδί δυναμικό και βιαστικό που βιάζεται να κατακτήσει τη ζωή της και τις κορυφές της. Εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου αυτό το όμορφο παιδί, πάντα να είναι ευτυχισμένη, δυνατή και δυναμική και να μας κάνει πολύ περήφανους. Γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί, πάνω απ’ όλα!

1714567034599-785139815-9cda94ce02b7476b8bed6e68b83a79cb.jpeg

Και ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε γενέθλια πριν από λίγες μέρες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιορτάζει τα 6α γενέθλια του γιου της και δέχθηκε γλυκές ευχές από την showbiz

Στις 27 Απριλίου είχε γενέθλια και ο γιος του ζευγαριού, ο Γιάννης, ο οποίος έκλεισε τα 6. Η παρουσιάστρια είχε ευχηθεί λοιπόν, και σε εκείνον μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram της, δημοσιεύοντας παράλληλα και κοινές τους φωτογραφίες.

«Χρόνια Πολλά αγοράκι μας. Να είσαι πάντα αυτό το καλόκαρδο και υπέροχο πλάσμα που ήρθε και ομόρφυνε ακόμα περισσότερο την οικογένεια μας!» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Θέμης Σοφός και Σταματίνα Τσιμτσιλή όμως έχουν ακόμα ένα παιδί, την Μαίρη, που τον Ιούνιο θα κλείσει τα 10.

Οι καλύτερες φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της και όσα έχει πει για εκείνα

Μιλώντας στο Queen τον Ιούλιο του 2023 η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει πως ναι μεν προσπαθεί να εμφυσήσει στα παιδιά της την πειθαρχία που και η ίδια έχει στη ζωή της, κατανοώντας όμως πως δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.

«Προσπαθώ να τους την εμφυσήσω αυτή την πειθαρχία χωρίς να είμαι ψυχαναγκαστική. Αλλά αν δω μία μέρα πως είναι κουρασμένα, φυσικά και θα τα αφήσω να ξεκουραστούν. Είμαι μεν πειθαρχημένη αλλά δεν θα εξαντλήσω και την αυστηρότητά μου μαζί τους. Θέλω να είναι καλά, να μην είναι όμως φυγόπονα. Τους δίνω παράδειγμα και με τις δικές μου υποχρεώσεις» είχε πει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/C4zxz0OMNDA/

Παράλληλα, η ίδια είχε εκφράσει στην ίδια συνέντευξη και την αγωνία που έχει για τις κόρες της, οι οποίες σιγά σιγά θα μπουν στην φάση της εφηβείας.

Η αγωνία μου είναι ότι μπορεί ο οιοσδήποτε να τις πλησιάσει και να υποκριθεί κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Αυτό με τρομάζει. Για αυτό και τους έχω εξηγήσει από τώρα τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουν. Να μην μοιράζονται φωτογραφίες τους, να μην μιλούν με κάποιον που δεν γνωρίζουν. Τους έχω δώσει και παραδείγματα με το πώς δημιουργείται αυτή η παραπλάνηση.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τις καλύτερες φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της:

Η μητρότητα ωστόσο, δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως έχει αναφέρει η ίδια, αφού προτού να αποκτήσει τη Νάγια είχε βιώσει δύο αποβολές. Όπως είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People το 2016:

«Στις αποβολές μου αγχώθηκα, στενοχωρήθηκα και έκλαψα. Μάλιστα, πήγα σε δυο τρεις διαφορετικούς γιατρούς, φοβούμενη πως μπορεί να έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα. Όταν, όμως, κατάλαβα πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ανασκουμπώθηκα και με θετική ενέργεια, ηρέμησα και τελικά αποκτήσαμε τα παιδιά μας. Για να είμαι ειλικρινής, τώρα που έχω τις κόρες μου, έχω ξεχάσει εκείνη την περίοδο και τη θυμάμαι μόνο όταν το συζητάω με άλλες γυναίκες που περνούν το ίδιο. Ακόμα και στο δρόμο με έχει σταματήσει μια κοπέλα για να μου πει τη δική της εμπειρία. Από τη μεριά μου, προσπαθώ πάντα να ενισχύω την ψυχολογία τους».