Η συνάντηση Τσιμτσιλή - Καινούργιου, η «ανήθικη» πράξη της Μπάρκα και η αποκάλυψη της Σταματίνας

Κατερίνα Μπούσιου
Η συνάντηση Τσιμτσιλή - Καινούργιου, η «ανήθικη» πράξη της Μπάρκα και η αποκάλυψη της Σταματίνας

Η κοινή συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμιτσιλή και της Κατερίνας Καινούργιου λειτούργησε ως μία καλή ευκαιρία για να σχολιάσουν ότι έχει ειπωθεί για εκείνες το τελευταίο διάστημα. 

Η σημερινή πρωτοτυπία της τηλεοπτικής συνάντησης της Κατερίνας Καινούργιου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με το να εμφανιστούν το πρώτο μισό της κοινής τους συνέντευξης στο Happy Day και το δεύτερο μισό στη Super Κατερίνα, καταρχάς μας ενημέρωσε για την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι δύο παρουσιάστριες του Alpha. Κατά δεύτερον έβγαλε μεγάλες ειδήσεις επί προσωπικού με την Κατερίνα να ξεκαθαρίζει τη στάση της για τη Δανάη Μπάρκα και να είναι μάλιστα αρκετά επιθετική μαζί της.

https://www.instagram.com/p/C5SvFK0spZq/

«Ήταν ανήθικο από την πλευρά της Δανάης Μπάρκα»

Θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε ή να είμαστε καχύποπτοι στις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστριών για να μας δείξουν πως αληθινά έχουν καλές σχέσεις και πως δεν είναι μεταξύ τους ανταγωνιστικές, αλλά ήταν και οι δύο ειλικρινείς σε αυτό. Η Κατερίνα χαρακτήρισε μάλιστα τη Σταματίνα την καλύτερη παρουσιάστρια της ελληνικής ΤV μετά τη Ναταλία Γερμανού, μιλώντας για το άλμα της τηλεοπτικής της προόδου από την εποχή που ήταν μία απλή ρεπόρτερ μέχρι σήμερα. Ένα μικρό, αλλά σημαντικό δείγμα σεβασμού προς την παρουσιάστρια που σημείωνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στη φετινή πρωινή τηλεθέαση.

Η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε τα πάντα για τη νέα σχέση και η Τσιμτσιλή είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

Η Κατερίνα στο στούντιο του Ηappy Day, μίλησε αρχικά για τη σχέση που έχει με τους γονείς της, το ατύχημα του πατέρα της το οποίο επηρέασε τη ζωή τους πριν αναφερθεί η Σταματίνα στην πρόσφατη ρήξη της σχέση της με τη Δανάη Μπάρκα. Και εκείνη η Κατερίνα ήταν καταπέλτης. Ξεκαθαρίζοντας αρχικά πως δεν ήθελε να μιλήσει στη δική της εκπομπή για όσα συνέβησαν με την έτερη παρουσιάστρια και τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Και στη συνέχεια ήταν αποκαλυπτική: «Με ενόχλησε πάρα πολύ. Κολλητές δεν ήμασταν, όμως ήταν μία κοπέλα και ένας άνθρωπος που γνωρίζεις χρόνια, έχεις μοιραστεί στιγμές.

Η Δανάη γνώρισε τον Φίλιππο από εμένα, όχι μόνο τον γνώριζε αλλά γνώριζε και την περίοδο που είχα πονέσει για τον Φίλιππο, είχα κλάψει για τον Φίλιππο. Της έλεγα «Στείλε του μήνυμα». Όταν το έχει βιώσει ο άλλος όλο αυτό και ξέρει για τα συναισθήματα και μόνο που της έχει ανοιχτεί...αυτό το θεωρώ ανήθικο.

Με ενόχλησε που δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά να μου πει πως ήταν ένα λάθος της μία στιγμή αδυναμίας. Με τον Φίλιππο μίλησα, (έχει τελειώσει όμως η ιστορία αυτή) άλλη είναι η σχέση μας μετά από τόσα χρόνια. Με τη Δανάη ποτέ. Η Δανάη είναι δημόσιο πρόσωπο, όχι ο Φίλιππος. Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μία πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη και αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου....».

Αλλά ωστόσο η Κατερίνα υπερασπίστηκε τη Δανάη για όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media. Αλλά ξεκαθάρισε ότι τους ανθρώπους που την προδίδουν τους κάνει οριστικό delete. Η Κατερίνα είπε ευθέως πως την ενόχλησε που ο φίλος της Νίκος Κοκλώνης δεν πήρε θέση στο θέμα της με τη Δανάη και ήταν ουδέτερος.

6 αλήθειες για το τρίγωνο Καινούργιου- Μπάρκα - Τσαγκρίδης με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter

Κατά τα λοιπά πριν περάσουμε στη Σταματίνα, η Κατερίνα δήλωσε με παρρησία πως είναι εγκλωβισμένη στην εξωτερική της εικόνα και πως δεν θέλει τον άντρα που θα βρεθεί στο πλευρό της να είναι τεμπέλης. Πως δεν αναζητά τον πλούσιο γαμπρό, αλλά τον άνθρωπο που θα τη νιώθε και θα της παρέχει ασφάλεια.

Η Σταματίνα φιλοξενούμενη πλέον στο στούντιο της Super Κατερίνας μίλησε για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό και τις ανησυχίες της ως μητέρα. Μάλιστα δήλωσε πως η υπόθεση με τη 12 χρονη στον Κολωνό την είχε συγκλονίσει και είχε μιλήσει τόσο στη μεγαλύτερη κόρη της Νάγια που είναι 11 χρονών, αλλά και στην 10χρονη Μαίρη για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν και τι να προσέξουν ως κορίτσια από τους γύρω τους.

Και ενώ η Καινούργιου εκθείαζε τον ποινικολόγο σύζυγο της Σταματίνας, μάθαμε και ένα αστείο περιστατικό όταν σε μία έξοδο, μπέρδεψε τον Πάνο Μουζουράκη και φίλο της Κατερίνας με έναν συνάδελφο δικηγόρο. Η Σταματίνα μάλιστα είπε πως κάποια στιγμή είχε προξενέψει και ένα φίλο του Θέμη στην Κατερίνα, αλλά η γνωριμία τους δεν προχώρησε.

Η παρουσιάστρια που φέτος συμπληρώνει τα δέκα της χρόνια επιτυχίας με το Ηappy Day, παραδέχτηκε πως δεν υπήρξε κακή πρόθεση στη δική της αποκάλυψη για τη φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος της.

Ωστόσο η πιο συγκινητική της στιγμή (η Κατερίνα δάκρυσε με την αφήγησή της) για το ατύχημα του πατέρα της Κωνσταντίου όταν εκείνη ήταν έφηβη. Μάλιστα όπως δήλωσε πριν «φύγει» είχαν μία έντονη συζήτηση μεταξύ τους και αυτό της προκαλούσε μεταγενέστερα ένα συναισθηματικό βάρος. «Όμως κάποια στιγμή τον είδα στο όνειρό μου και μου είπε «Το ξέρω πως με αγαπάς». Την ημέρα του γάμου μου την ώρα που πήγαινα στην εκκλησία, κάποιος μου ευχήθηκε και τον έλεγαν επίσης Κωνσταντίνο και εκεί δεν κρατήθηκα, με έπιασαν τα κλάματα».