Η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος και η εμφάνισή της θα σε εντυπωσιάσει

Η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος και η εμφάνισή της θα σε εντυπωσιάσει

Η Κορίνα μεγάλωσε και θα σε εντυπωσιάσει

Την Κορίνα Δαμουλιάνου την γνωρίσαμε στη δεκαετία του 90, ως τηλεοπτική κόρη του Κώστα Καρρά στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Πάτερ Ημών».

Το όμορφο κορίτσι είναι σήμερα 34 ετών και ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με την φωτογραφία ορκωμοσίας της στο Facebook. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία της πάλαι ποτέ ηθοποιού στον Δήμο Καλλιθέας. Το μήνυμά της ήταν το εξής:

«Kαι η Ορκωμοσία έγινε!!!Ξεκινάμε μια νέα θητεία με πολύ δουλειά, προσφορά και συνείδηση! Είναι τιμή μου η στήριξη σας, στις Δημοτικές αλλά και στις Εθνικές εκλογές, μαζί σας κατάφερα να αγωνιστώ τίμια, ηθικά με αληθινά αποτελέσματα!

Δεύτερη θητεία σαν Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας, εσείς μου δώσατε το δικαίωμα να ανήκω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μου και με αυτό θα πορεύομαι! Σας ευχαριστώ»!

Όσο για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, η Δαμουλιάνου πιστεύει πως την ώθησε εκεί η πορεία του τηλεοπτικού της πατέρα.

Έτσι τουλάχιστον είχε υποστηρίξει όταν έκανε τον προεκλογικό της αγώνα, τόσο για το Δήμο Καλλιθέας όσο και στις Εθνικές Εκλογές ως υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας οπότε και είχε δηλώσει:

«Ο Κώστας Καρράς είναι λες και με έχει ευλογήσει και με έφερε εδώ και μακάρι από εκεί ψηλά που με βλέπει να νιώθει περήφανος. Είχαμε πολύ μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας, με αγαπούσε πραγματικά και τώρα στον προεκλογικό μου αγώνα συναντώ ανθρώπους που ήταν τότε στο γραφείο και μου λένε πόσο σε αγαπούσε, δηλαδή είναι απίστευτο, ήταν πολύ αληθινό. Αυτό που μου έλεγε τότε είναι να είμαι η Κορίνα. Ήταν τέτοιος άνθρωπος και αυτό ήθελε, να είμαι η Κορίνα».

Δες την φωτογραφία της ορκωμοσίας παρακάτω