Η νέα δοκιμασία της Αθηνάς Οικονομάκου και το γλυκόπικρο φινάλε της στο Πρώτος από Εμάς

Η νέα δοκιμασία της Αθηνάς Οικονομάκου και το γλυκόπικρο φινάλε της στο Πρώτος από Εμάς

Η επιθετική ασθένεια του Άλκη θα σταθεί το μεγάλο εμπόδιο στην ευτυχία της στο Πρώτος από Εμάς. 

Ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της παρέας του Πρώτος από Εμάς και η σειρά οδεύει προς το τέλος της. Όλοι οι ήρωες θα βρουν τον δρόμο προς την ευτυχία όπως διαφορετικά την ορίζει ο καθένας, αλλά η μόνη που θα ζήσει ένα γλυκόπικρο φινάλε θα είναι τελικά η Κάτια που υποδύεται η Αθηνά Οικονομάκου. Τι θα κερδίσει και τι θα χάσει στην πορεία προς το τέλος;

Οι δοκιμασίες φτάνουν στο τέλος τους

Η Έλενα και ο Νικόλας, δηλαδή η Λένα Δροσάκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αναμετρώνται πλέον στο Πρώτος από Εμάς, με τον νέο τους ρόλο, ως γονείς. Η Μελίνα, η κόρη τους είναι πια στο σπίτι τους και προσπαθούν κάπως υπερβολικά να κάνουν ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά της. Θα τα καταφέρουν στο τέλος, αφού καταλάβουν πως δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για την ευτυχία. Αυτοί οι δύο θα τερματίσουν και παντρεμένοι στο τέλος οπότε όλα καλά.

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 6 χρόνια γάμου

Και ενώ η Σοφία και ο Κοσμάς θα περάσουν μία μεγάλη κρίση ξανά με τον γάμο τους, το ενδιαφέρον στρέφεται προς την Κάτια. Η Αθηνά Οικονομάκου θα ζήσει ένα μεγάλο challenge με τον ρόλο της. Προσπαθεί να κατευνάσει το άγχος της για τον τοκετό που έρχεται, αλλά και την αγωνία της για την τύχη του Άλκη. Ο οποίος βρίσκεται πια στο τελευταίο στάδιο της ασθένειάς τους, ακόμη και αν όλοι προσπαθούν να το ξεχάσουν.

Tι ακόμη θα συμβεί; Χάνει σταδιακά τη μνήμη του και όλοι θα τρομάξουν όταν δεν θα αναγνωρίσει τους δύο καλούς του φίλους, τον Νικόλα αλλά και την Έλενα.

https://www.instagram.com/p/C1PpuP8trbL/

Η πιο δύσκολη αλλά συνάμα συγκινητική σκηνή θα είναι η αναμέτρηση με τη ζωή και τον θάνατο. Ο Άλκης θα νοσηλευτεί για μία ακόμη φορά, αλλά παρά το κουράγιο του, όλα φαίνεται πως έχουν τελειώσει.

Η Κάτια θα φέρει στον κόσμο σε λίγο το παιδί τους και εκείνος ξέρει πια ότι δεν θα το δει να μεγαλώνει. Τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα που του γράφει και θα είναι μελλοντική κληρονομιά προς εκείνον, αραιώνουν.

Δυστυχώς πριν το μωρό γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια εκείνος θα φύγει από τη ζωή. Αυτή θα είναι και το φινάλε του Σπύρου Χατζηαγγελάκη που υποδύθηκε τον ρόλο με τον καλύτερο τρόπο. Η Κάτια όμως δεν θα ζήσει μέσα στη λύπη. Θα έχει τη συνέχειά του μαζί της, το παιδί τους και έτσι οι τελευταίες σκηνές θα είναι γεμάτες χαμόγελα.

Η Λένα Δροσάκη δυσκολεύτηκε να βρει τις ισορροπίες μετά τη γέννα όμως τώρα είναι καλύτερα από ποτέ