Ποια κόρη διάσημου ζευγαριού του Hollywood, έγινε γιος;(Video)

Ποια κόρη διάσημου ζευγαριού του Hollywood, έγινε γιος;(Video)

Και το ανακοινώνει δημόσια πολύ ευτυχισμένος...

Ο Chaz Bono, η αγαπημένη κόρη της Cher, Chastity Bono με τον Sonny, που αποφάσισε να γίνει άντρας περνώντας από επεμβάσεις αλλαγής φύλου και ορμονοθεραπεία μεταξύ 2008 - 2010, δεν είναι το μόνο transgender παιδί του Hollywood που από όμορφο κορίτσι έγινε άντρας.

Ο Stephen Ira, είναι ένας 20χρονος νέος ο οποίος με βιντεάκι που ο ίδιος έβγαλε στο youtube παραδέχεται πως έκανε αλλαγή φύλου και είναι πλέον πραγματικά ευτυχισμένος ως αγόρι. Με υπέρμετρο ενθουσιασμό και χαρά δεν ξέρει τι να πρωτοπεί στο βιντεάκι που ανέβασε στο blog του, δεν προλαβαίνει να κάνει όλα αυτά που θέλει να βιώσει ως άντρας, ευχαριστεί τους αγαπημένους του που τον στήριξαν- και ανοίγεται. Δεν αναφέρει πουθενά όμως τους διάσημους γονείς του. Ποιος είναι όμως αυτός ο νέος; Δεν είναι άλλος από την μεγαλύτερη κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού Warren Beatty και της επίσης διάσημης συζύγου του, Annette Bening.

article-1287399-09FCE74C000005DC-210_468x755_copy

Από μικρός ο Stephen Ira, εξηγούσε στους γονείς του ότι δεν αισθάνεται άνετα μέσα σε γυναικείο σώμα και υποφέρει- ότι θέλει να βγει από αυτό και πως μόλις γινόταν 18 θα έπαιρνε τη ζωή του στα χέρια του. Ζητούσε ορμονοθεραπεία από μικρή ηλικία προκειμένου στα 18 να καταφέρει άμεσα να κάνει την αλλαγή όπως ο Chaz- όμως οι γονείς του δεν του έκαναν το χατίρι. Πλέον εμφανίστηκε άντρας πια να το απολαμβάνει και να ανακοινώνει τα αμέτρητα σχέδιά του και πόσο προνομιούχος αισθάνεται που έχει επιλέξει το σώμα, το φύλο του και είναι trans. Ο τίτλος μάλιστα του video ονομάζεται We happy trans (εμείς οι ευτυχισμένοι trans-sexual). Πάντως δεν άλλαξε φύλο για να κάνει σχέσεις με γυναίκες όπως ο Chaz που διατηρεί 7 χρόνια δεσμό με την ίδια κοπέλα, αλλά με άντρες. Είναι gay και χαρακτηρίζει τον εαυτό του άντρα, εντυπωσιακή βασίλισσα, ομοφυλόφιλο, συγγραφέα, καλλιτέχνη και αφιερωμένο μαχητή κι εκπρόσωπο του διαδικτυακού κινήματος WeHappyTrans.com. Έχει σχέση με ένα παιδί και χαρούμενος ανέφερε πως του αρέσει να φορά glitter και γυναικεία αξεσουάρ, σε συνδυασμό με κοστούμια και αντρικά φουλάρια, ενώ στην αποφοίτηση του αγοριού του είχε βρει το ιδανικό ζευγάρι ψηλοτάκουνα με στρας.

Είναι καλό πάντως που οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν την ζωή τους όπως εκείνοι θέλουν και να βρουν την ταυτότητα που τους αντιπροσωπεύει. Μακάρι να συνεχίσει να είναι ευτυχισμένος, παρότι ο Chaz δηλώνει ακόμη μπερδεμένος με τη μετάβασή του! Ακολουθεί βίντεο...

Διαβάστε ακόμη:

Η αναπάντεχη αλήθεια πίσω από το εξώφυλλο-σοκ της Vogue του 1998

Kristen Stewart: Πήρε «πόδι» και από το sequel της Χιονάτης

Η κατρακύλα της Rihanna συνεχίζεται στην εκπομπή της Oprah!(video)