Όλα όσα αποκάλυψε ο Harry για την τεταμένη σχέση του με τον William

Όλα όσα αποκάλυψε ο Harry για την τεταμένη σχέση του με τον William

«Χρειαζόμαστε λίγο χώρο», παραδέχτηκε ο Harry στη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την σύζυγό του στην Oprah Winfrey.

Η συνέντευξη της Meghan και του Harry στην Oprah Winfrey ήταν άκρως αποκαλυπτική. Τα όσα αναφέρθηκαν ήταν αληθινές στιγμές και βιώματα του ζευγαριού ενώ αποκάλυψαν πολλές πτυχές αυτής της Megxit διαμάχης με το Παλάτι που δεν γνώριζε κανείς ως τώρα.

Ο πρίγκιπας Harry αναφέρθηκε -εκτός των άλλων- και στη σχέση του με τον αδερφό του, William. O Harry είπε πως εξακολουθεί να τρέφει τεράστια αγάπη προς τον μεγαλύτερο αδερφό του, ωστόσο, η σχέση τους ως αδέρφια, δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται χρόνο για να ευδοκιμήσει.

Όταν η Winfrey ζήτησε από τον Πρίγκιπα Χάρι να διευκρινίσει πού βρίσκεται αυτή η σχέση του, για την οποία τόσα πολλά ακούγονται, με τον αδερφό του, ο Δούκας του Σάσεξ απάντησε:

«Όπως είπα και πριν, λατρεύω τον William. Έχουμε περάσει από την κόλαση μαζί και έχουμε μια κοινή εμπειρία, αλλά εμείς βρισκόμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια» και συνέχισε λέγοντας: «Η σχέση αυτή χρειάζεται "χώρο" αυτή τη στιγμή και ο χρόνος θεραπεύει τα πάντα, ελπίζω», είπε με πλήρη ειλικρίνεια ο Harry.

Νωρίτερα στη συνομιλία του με την Oprah Winfrey, ο Πρίγκιπας Harry εξέφρασε το πώς νιώθει όχι μόνο για τον αδερφό του, αλλά και για τον πατέρα του, αλλά και το και πώς βλέπει τους ρόλους τους ως μελλοντική βασιλιάδες.

Ο Harry θέλησε να ξεκαθαρίσει την άποψή του δηλώνοντας πως νιώθει πως και οι δυό τους είναι «παγιδευμένοι» σ' έναν ρόλο, στον θεσμό της μοναρχίας.

Δες τι είπε στη gallery που ακολουθεί: