Ήθελε να αυτοκτονήσει η Meghan: Η πίεση για το χρώμα του παιδιού που θα γεννούσε (video)

Ήθελε να αυτοκτονήσει η Meghan: Η πίεση για το χρώμα του παιδιού που θα γεννούσε (video)

Η Meghan Markle σόκαρε με τις αποκαλύψεις στην Oprah Winfrey.

Η Meghan Markle (Μέγκαν Μαρκλ) κατάφερε στις δύο ώρες που κράτησε η συνέντευξη με την Oprah Winfrey στο CBS να καθηλώσει τους πάντες. Η δούκισσα του Sussex ξεκίνησε την πολυαναμενόμενη εξομολόγησή της μόνη και μετά από μία ώρα περίπου εμφανίστηκε στις οθόνες μας και ο πρίγκιπας Harry.

Η 39χρονη εγκυμονούσα δεν μάσησε τα λόγια της και περιέγραψε γλαφυρά την κόλαση που έζησε στο Παλάτι, μια κόλαση που ξεκίνησε λίγο μετά τον γάμο της.
Η Markle υποστήριξε πως η σχέση της με τον πρίγκιπα ξεκίνησε αθώα και η ίδια δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να ψάξει τον Harry και την οικογένειά του στην Google ούτε είχε ποτέ αντιληφθεί πόσο βαριά ήταν η δουλειά που αναλάμβανε στην Φίρμα, την οικογενειακή επιχείρηση που ονομάζεται Βρετανική Βασιλική Οικογένεια.

Η Meghan εξήγησε πως μεγάλωσε στο LA και έχει γνωρίσει πολλούς celebrities αλλά αυτό που βίωσε στο Λονδίνο ήταν πολύ διαφορετικό.
Η πρώτη σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η Markle, αφορούσε στον γάμο της, τον οποίο παρακολουθήσαμε όλοι στις 19 Μαΐου του 2018. Η αλήθεια είναι όμως πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στην πραγματικότητα τρεις μέρες νωρίτερα.

Η Markle εξήγησε πως η ίδια και ο Harry ήθελαν να ενωθούν πραγματικά και αντάλλαξαν τους όρκους τους στις 16 Μαΐου έχοντας μαζί τους μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury:

«Ξέρεις, θα σου πω κάτι που δεν γνωρίζει κανείς. Τρεις μέρες πριν τον γάμο μας, παντρευτήκαμε μυστικά. Φωνάξαμε τον Αρχιεπίσκοπο και του είπαμε πως το θέαμα είναι για τον κόσμο αλλά εμείς θέλαμε η ένωση να γίνει μεταξύ μας. Αυτούς τους όρκους εκείνης της ημέρας έχουμε στο δωμάτιό μας και ήμασταν στην αυλή μας μόνο με τον Αρχιεπίσκοπο, μόνο οι τρεις μας».

Γιατί έφτασαν στο Megxit;

Η Markle εξήγησε πως η βασιλική οικογένεια είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με άτομα που βοηθούν στη διοίκηση αυτής και την βασίλισσα να διοικεί πάνω από όλους. Η πάλαι ποτέ ηθοποιός τόνισε πως η συνάντηση με την Ελισάβετ δεν ήταν τυπική και πως η βασίλισσα ήταν υπέροχη μαζί της.
Όλα άλλαξαν μετά τον γάμο. Η Markle εξήγησε πως ένιωθε ακριβώς σαν την Ariel, που παντρεύτηκε έναν πρίγκιπα και έπρεπε να χάσει τη φωνή της.

«Όλοι οι άνθρωποί μου είχαν σαφή οδηγία: Έπρεπε να σιωπούν και να μην κάνουν κανένα σχόλιο. Ακόμα και όταν έβγαιναν πράγματα στη δημοσιότητα, έλεγα στους πάντες να μην φοβούνται και πως είμαι σίγουρα προστατευμένη. Μόνο όταν παντρευτήκαμε κατάλαβα πως δεν ήμουν καθόλου προστατευμένη και πως υπήρχαν άνθρωποι που θα άφησαν ψέματα για μένα να γραφτούν για να προστατεύσουν κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας».

Οι τάσεις αυτοκτονίας της Meghan Markle:

Aμέσως μετά τον πριγκιπικό γάμο, η Meghan κατάλαβε πως τα media την έχουν βάλει στο στόχαστρο και πως η βασιλική οικογένεια δεν είχε σκοπό να την προστατεύσει. Μαζί με τα αισχρά δημοσιεύματα που αφορούσαν την ίδια και το χρώμα της, αυξήθηκαν και οι απειλές κατά της ζωής της και ήταν εκείνο το σημείο που η ίδια, 39 ετών σήμερα, ένιωσε πως δεν θέλει να ζει πια. Η ίδια περιγράφει ως τρομακτική τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως έχει αυτοκτονικές τάσεις αλλά εξήγησε πως έτρεξε στο Παλάτι για βοήθεια, προσπάθησε να μιλήσει με κάποιον αλλά δεν την δέχτηκαν:

«Ένιωθα ντροπή, ένιωθα ντροπή να το πω και στον Harry που έχει βιώσει τόση απώλεια στη ζωή του αλλά ήξερα πως ήθελα βοήθεια»



Κι όχι μόνο. Η Markle εξήγησε πως δεν είχε ούτε το διαβατήριό της στα χέρια της και δεν της επιτρεπόταν να πάει ούτε στο νοσοκομείο. Οι σκέψεις να αυτοκτονήσει θέριεψαν και η ίδια ένιωσε πως όλο αυτό το παιχνίδι με τα μίντια δεν θα σταματούσε ποτέ, κατηγορώντας ανοιχτά το Παλάτι πως δεν έκανε ποτέ τίποτα για να την προστατεύσει, αντίθετα βοηθούσε στο να μεγαλώσει αυτή η τάση των βρετανικών tabloids να την κατασπαράξουν.

«Με κατηγορούν για το Megxit. Ήμουν όμως εγώ εκείνη που τα άφησε όλα για τον άνθρωπο που αγαπώ» είπε η Markle.

Πάντως, η οριστική ρήξη ήρθε όταν η Meghan έμεινε έγκυος στον γιο της Archie και όσα περιέγραψε είναι όχι μόνο υπερβολικά από μεριάς του Παλατιού αλλά και σοκαριστικά.



Δες την gallery