Η απρόσμενη αντίδραση της πριγκίπισσας Diana όταν είδε από κοντά για πρώτη φορά τον Tom Cruise

Μαρία Ροδίτη
Η απρόσμενη αντίδραση της πριγκίπισσας Diana όταν είδε από κοντά για πρώτη φορά τον Tom Cruise

Ο σεφ της Lady D αποκάλυψε τι συνέβη στην πρώτη συνάντηση της πριγκίπισσας με τον Tom Cruise.

Η πριγκίπισσα Diana περιβαλλόταν διαρκώς από πολύ κόσμο όσο ζούσε στο Παλάτι του Buckingham, ενώ είχε εξαιρετικές σχέσεις με όλο το προσωπικό. Η ίδια ήθελε όλα τα μέλη να τη φωνάζουν με το μικρό της όνομα- κάτι που σπάνια το συναντάς σε μια royal προσωπικότητα. Μάλιστα, έκανε και πλάκες μαζί τους, δημιουργούσε στενές σχέσεις, με τον πιο στενό της συνεργάτη να είναι ο butler της, Paul Burrell. Ξεχωριστή θέση, ωστόσο, στην καρδιά της είχε και ο σεφ της, Darren McGrady.

Ο McGrady ήταν ο προσωπικός σεφ της Diana για μια τετραετία, ενώ δούλευε στο παλάτι του Buckingham για περισσότερα από 15 χρόνια. Ο ίδιος, λοιπόν, μέσα από ένα Tweet που έκανε πρόσφατα αποκάλυψε το τετ α τετ στιγμιότυπο που είχε πριν χρόνια η Diana με τον Tom Cruise, αλλά και την… ιδιαίτερη αντίδραση της Πριγκίπισσας.

Ο πρίγκιπας Harry ενθουσιάστηκε όταν είδε αυτή τη γυναίκα μετά από 15 χρόνια

Η αποκάλυψη του σεφ – Τι είπε η Diana μόλις είδε τον Tom Cruise

«Ήρθε στην κουζίνα ένα πρωί και μου είπε, ‘’Darren, είχαμε μια πρόσκληση να πάμε και να δούμε τα γυρίσματα του Mission Impossible στα PineWood Studios στο Λονδίνο, και θα πάρω τον William και τον Harry», λέει στο βίντεο ο σεφ, Darren McGrady.

Η Lady D, εν συνεχεία, τον ρώτησε αν το όλο concept θα ενδιέφερε τους μικρούς τότε γιους της με τον σεφ να θυμάται να της λέει: «Δεν είμαι σίγουρος για τα αγόρια, αλλά αν συναντήσετε τον Tom Cruise…». Τότε, η Diana απάντησε: «Darren, μη σπας πλάκα».



Και πριν μερικές ημέρες με ένα tweet, ο σεφ Darren McGrady αποκάλυψε… την αντίδραση της Diana όταν συνάντησε από κοντά τον Tom Cruise. Και σίγουρα δεν ήταν η αναμενόμενη.

«Θυμάμαι την Πριγκίπισσα Diana να παίρνει στο σετ του Mission Impossible τα αγόρια της και να συναντά τον Tom Cruise. Ο William και ο Harry ξετρελάθηκαν με τα πυροτεχνήματα. Όμως η Πριγκίπισσα Diana είπε: ‘’Είναι ένας ακόμα από τη λίστα, Darren. Είναι πολύ κοντός!’’», γράφει στο Twitter ο royal chef.



Η Diana στο Παλάτι

Ο Darren McGrady έχει υπάρξει αρκετά αποκαλυπτικός στα social media του για τη γλυκιά και προσιτή της πριγκίπισσα Diana. «Της άρεσε να έρχεται στην κουζίνα και απλώς να κάθεται εκεί και να κουβεντιάζει. Συχνά καθόταν στον πάγκο και της άρεσε να μιλάει για το Phantom of the Opera και τους Les Miserables – και στους δυο μας άρεσε να πηγαίνουμε στο θέατρο», έχει πει ο chef της Lady D.



Και έχει συμπληρώσει: «Της άρεσε πάντα να με επισκιάζει για πλάκα. Μπορεί να της έλεγα «Α, πήγα στο Φάντασμα της Όπερας και είχα καταπληκτική θέση’’ κι εκείνη να απαντούσε ‘’α, πήγα κι εγώ και το είδα και ήμουν λίγες σειρές πίσω και μετά πήγα να δειπνήσω με τον Andrew Lloyd Webber’’. Ήμουν κάπως… ‘’Εντάξει, αυτό είναι πολύ ωραίο’’».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Meghan Markle κατοχύρωσε μια ελληνική λέξη για το νέο επαγγελματικό της βήμα

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστούν στον γάμο της χρονιάς