Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστούν στον γάμο της χρονιάς

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστούν στον γάμο της χρονιάς

Στις 9 Απριλίου 2022, ένας γάμος με άρωμα Hollywood και με βρετανούς celebs, θα λάβει χώρα και οι Sussexes είναι πιθανό να εμφανιστούν ως καλεσμένοι.

Καιρό έχουμε να δούμε τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, οι οποίοι ήταν οι μόνοι απόντες από το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου την περασμένη εβδομάδα.

Επιστροφή στη δημοσιότητα για τους Sussexes;

Το ζεύγος των Sussexes φαίνεται πως μπορεί να κάνει μια σπάνια επίσημη εμφάνιση σε λίγες μόνο ημέρες και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου 2022.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο Harry και η Meghan πιθανότατα θα δώσουν το παρών στον γάμο του Brooklyn Beckham με την Nicola Peltz. Κι αν αναρωτιέσαι από πού κι ως πού, σου θυμίζουμε πως ο David με τη Victoria ήταν προσκεκλημένοι στον γάμο των Sussexes στις 19 Μαΐου 2018.

Ο γάμος του Brooklyn θα γίνει στο σπίτι της οικογένειας Peltz μπροστά στο Palm Beach της Φλόριντα. Το σπίτι των Sussexes στο Montecito είναι κοντά σε εκείνο που θα λάβει χώρα η γαμήλια τελετή αλλά το μοναδικό εμπόδιο για την 40χρονη και τον 37χρονο μπορεί να είναι η απουσία τους από το μνημόσυνο του Φίλιππου αλλά και όπως όλα δείχνουν η απουσία του ζευγαριού και από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας τον Ιούνιο.



Κι επειδή πολλοί απορούν γιατί δεν ανησυχεί ο Harry με τη Meghan για την παρουσία τους σε ένα τόσο μεγάλο event όπως ο γάμος του πρωτότοκου παιδιού των Beckhams, η ασφάλεια του ζευγαριού είναι πρόβλημα μόνο στη Βρετανία, όπου η ιδιωτική τους φρουρά δεν μπορεί να προχωρήσει σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία προστατεύονται μόνο από τη Σκότλαντ Γιαρντ.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι άφαντοι

Οι Sussexes, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun αλλά και πολλά δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ αναμένονταν να δώσουν το πιο σημαντικό βραβείο των φετινών Oscars, εκείνο της Καλύτερης Ταινίας της Χρονιάς.Το βραβείο για την Καλύτερη Ταινία της χρονιάς που πέρασε, έδωσε τελικά η θρυλική Liza Minnelli παρέα με τη Lady Gaga, σε μια βράβευση που ήταν τελικά η πιο μεγάλη ανατροπή των φετινών κινηματογραφικών βραβείων της Ακαδημίας.

Αρχικά, οι Sussexes φέρονται να έχουν πάρει την απόφαση να μην δώσουν το παρών στα φετινά βραβεία Όσκαρ από τη στιγμή που η Kristen Stewart ανακοινώθηκε πως είναι μία από τις υποψήφιες Πρώτου Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Spencer, στην οποία περιγράφεται ένα Σαββατοκύριακο από τη ζωή της πριγκίπισσας Diana λίγο πριν το διαζύγιο από τον Κάρολο.Το δεύτερο σενάριο θέλει τους Sussexes να είχαν πει το ναι στην παρουσίαση στα Oscars πριν την ανακοίνωση της ημερομηνίας για το μνημόσυνο του Φίλιππου, το οποίο θα λάβει χώρα στις 29 Μαρτίου 2022 στις 10 και μισή το πρωί, ώρα Λονδίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι οριστικό (και σκανδαλώδες): Meghan και Harry δε θα πάνε στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δε θα παραβρεθούν στα BAFTA και ο λόγος δεν μας πείθει