Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle μπορεί να μην έχουν πλέον το Spotify, έχουν όμως το Netflix

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle μπορεί να μην έχουν πλέον το Spotify, έχουν όμως το Netflix
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Μπορεί η συμφωνία με το Spotify να έληξε, αλλά το Netflix θα σώσει τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle.

Παρά το τέλος της συμφωνίας τους με το Spotify, η συνεργασία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με το Netflix όχι μόνο παραμένει ισχυρή, αλλά ετοιμάζουν και νέα project.

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle συνεχίζουν ακάθεκτοι με Netflix

Μπορεί η συμφωνία τους να έληξε πρόσφατα και το Spotify να μην θέλει να συνεχίσει με το βασιλικό ζεύγος, αλλά ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν το streaming με το μέρος τους.

Meghan και Harry έμειναν επίσημα άστεγοι στη Μεγάλη Βρετανία: Η έξωση που επιβεβαίωσε το Παλάτι

Εκπρόσωπος του Netflix επιβεβαίωσε ότι η Archewell Productions, η εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου του ζευγαριού, συμμετέχει ενεργά σε πολλά έργα με τον γίγαντα του streaming.

Εκφράζοντας την εκτίμησή τους για τη συνεργασία, εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε στο People: "Εκτιμούμε τη συνεργασία μας με την Archewell Productions. Το 'Harry & Meghan' σηματοδότησε το πιο επιτυχημένο ντοκιμαντέρ ντεμπούτο του Netflix μέχρι σήμερα και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε σε διάφορα εγχειρήματα, συμπεριλαμβανομένης της πολυαναμενόμενης σειράς ντοκιμαντέρ 'Heart of Invictus'".

Το ντοκιμαντέρ "Harry & Meghan" που κυκλοφόρησε φέτος έριξε φως στην περίπλοκη σχέση του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, η επερχόμενη docu σειρά "Heart of Invictus" θα παρουσιάσει το ταξίδι των αθλητών που συμμετείχαν στους Αγώνες Invictus του πρίγκιπα Harry - έναν διάσημο διαγωνισμό για τραυματισμένο στρατιωτικό προσωπικό.

Να θυμίσουμε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν υπογράψει μια πρωτοφανή πενταετή συμφωνία με το Netflix το 2020, η οποία φέρεται να αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes, αφού αποχώρησαν από τους ανώτερους ρόλους τους στη βασιλική οικογένεια. Στον αντίποδα, η συμφωνία τους με το Spotify ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων έληξε πρόσφατα.

Το μεγάλο ψέμα για τη Meghan Markle και η αλήθεια για το podcast του Spotify

Spotify και "βασιλικό" ζεύγος χωρίζουν, τα επικριτικά σχόλια από τη βιομηχανία

Πηγές αποκάλυψαν ότι το Spotify και η Archewell κατέληξαν σε αμοιβαία συμφωνία να χωρίσουν τους δρόμους τους, καθώς οι αναμενόμενοι στόχοι ακροαματικότητας δεν επιτεύχθηκαν. Αυτό είχε ως συνέπεια, το podcast της Markle, "Archetypes", να μην ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, πολλοί υποστηρίζουν ότι η Markle μπορεί να εξετάσει εναλλακτικές προτάσεις από διαφορετικές εταιρείες, οι οποίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να αναζωπυρώσουν την καριέρα της στο podcasting.

Παρά την ακύρωση, φαίνεται ότι το ζευγάρι δεν θα λάβει τα αναμενόμενα οικονομικά οφέλη από την αποτυχημένη συμφωνία με το Spotify. Επιπλέον, έχουν εμφανιστεί αναφορές που υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις μεταξύ των Sussexes και ορισμένων υπαλλήλων του Spotify έχουν ξινίσει, οι οποίοι φέρονται να τους θεωρούν "τεμπέληδες και δύσκολους".

Ακόμα και με αυτά τα σχόλια βέβαια, το Harry και Meghan συνεχίζουν να προχωρούν τη συνεργασία τους με το Netflix, αν και όχι χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιους επικριτές στη βιομηχανία του θεάματος.

Στο φεστιβάλ Cannes Lions, ο Jeremy Zimmer, διευθύνων σύμβουλος της United Talent Agency, έκανε επικριτικά σχόλια για την Markle, περιγράφοντάς την ως ατάλαντη.

"Απ' ό,τι φαίνεται η Meghan Markle δεν είναι κάποιο σπουδαίο audio ταλέντο, ή απαραίτητα οποιοδήποτε είδος ταλέντου. Και, ξέρετε, το γεγονός ότι είσαι διάσημος δεν σε κάνει σπουδαίο σε κάτι", είχε πει χαρακτηριστικά.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Zimmer είχε στο παρελθόν επιδιώξει την Markle πριν εκείνη τελικά υπογράψει με το αντίπαλο πρακτορείο WME.