Το μεγάλο ψέμα για τη Meghan Markle και η αλήθεια για το podcast του Spotify

Πατούλια Κατερίνα
Το μεγάλο ψέμα για τη Meghan Markle και η αλήθεια για το podcast του Spotify

Καμία συνεργασία με την Dior, το ψέμα και το τέλος για το podcast και ο τρόπος που δημιουργήθηκε και τα γενέθλια της Meghan που πλησιάζουν.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κακή εβδομάδα για την Meghan Markle αλλά σίγουρα η επαγγελματική εξέλιξη της δούκισσας του Sussex είναι σε τρικυμία την εβδομάδα αυτή.

Kαμία συμφωνία με τη Dior Μέχρι στιγμής

Αρχικά, η φημολογούμενη συμφωνία της 41χρονης με τον οίκο Dior δεν ισχύει και η Page Six υποστηρίζει πως ουδέποτε έγινε κουβέντα για συμφωνία εκατομμυρίων. Ταυτόχρονα, και η εκπρόσωπος των Sussexes εξήγησε στην Telegraph πως είναι ψευδής η είδηση της συμφωνίας ενώ και ο οίκος Dior δεν γνωρίζει πώς ξεκίνησε αυτό το γαϊτανάκι της φημολογίας.

«Υπάρχουν φήμες εδώ και εβδομάδες για την Markle και το συμβόλαιο με τη Dior. Αν έβγαινε αυτή η συμφωνία όλοι θα ξεχνούσαν την ακύρωση του Podcast», τόνισε πηγή από το περιβάλλον της δούκισσας επισημαίνοντας πως τέτοιες συμφωνίες έρχονται με μεγάλες αμοιβές, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Johnny Depp με την Dior με τα 20 εκατομμύρια δολάρια και της Rihanna, της Jennifer Lawrence και της Natalie Portman με 15- 20 εκατομμύρια η κάθε μία.

Αυτό που σίγουρα ισχύει, είναι η αγάπη της Markle για την Dior, με τις φήμες να θέλουν την δούκισσα να έχει χρησιμοποιήσει μόνο προϊόντα ομορφιάς της φίρμας για τον γάμο της ενώ και τα ρούχα της, στην βάπτιση του γιου της αλλά και στην κηδεία της Ελισάβετ ήταν Dior. Dior βέβαια φοράει πια και ο Ηarry με το κοστούμι του στην ορκωμοσία του Καρόλου και στην εμφάνιση στο δικαστήριο να είναι από την εν λόγω φίρμα. Η Dior ήταν άλλωστε η αγαπημένη και την Diana ειδικά στην δεκαετία του 90, όταν φωτογραφήθηκε με μια από τις πιο δημοφιλείς τσάντες του οίκου, η οποία μετά τον θάνατο της πριγκίπισσα πήρε και το όνομά της.

https://www.instagram.com/p/CIA8AZrot7L/

H αλήθεια για το podcast και οι εις βάρος της Markle κατηγορίες

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα η είδηση της διακοπής της συμφωνίας ανάμεσα σε Spotify και Sussexes προκάλεσε μεγάλο σούσουρο.

«Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που δημιούργησαν μαζί», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι εταιρίες.

Mετά την ανακοίνωση του τέλους συμφωνίας ανάμεσα σε Spotify και Meghan κι ενώ η Markle έχει αποφασίσει να βρει νέα στέγη για το Podcast της, ήρθαν στο φως κατηγορίες εις βάρος της δούκισσας. Σε όσα έχουν ακουστεί, υποστηρίζεται πως κάποιες από τις συνεντεύξεις στα Αρχέτυπα δεν τις έκανε καν η Markle αλλά συνεργάτες της ενώ κατόπιν η δούκισσα έγραφε απλά το κομμάτι της φωνής της.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η χαμηλή απόδοση του podcast σε σύγκριση με άλλες αποκλειστικές συμφωνίες του Spotify οδήγησε στην απόφαση για τη λήξη της συνεργασίας παρότι το εν λόγω podcast ήταν βραβευμένο το 2022.

https://www.instagram.com/p/Cl3JF1ROqNK/

Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνία με το Spotify έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων στα τέλη του 2020. Δημοσιεύματα της η Wall Street Journal αναφέρουν πως οι experts της εταιρείας streaming ισχυρίζονται πως το βασιλικό ζεύγος δεν πληρούσε το κριτήριο παραγωγικότητας που απαιτείται για να λάβει το πλήρες ποσό. Ουσιαστικά το ζευγάρι δεν έλαβε ποτέ τα 20 εκατομμύρια δολάρια αλλά ένας μέρος του ποσού.

Το πρακτορείο ταλέντων WME που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο μαζί της δήλωσε:

«Η ομάδα πίσω από το Archetypes παραμένει υπερήφανη για το podcast που δημιούργησε στο Spotify. Η Μeghan συνεχίζει να αναπτύσσει περισσότερο περιεχόμενο για το κοινό του Archetypes σε άλλη πλατφόρμα».

Harry και Meghan Markle σταματούν τα podcast στο Spotify και χάνουν 20 εκατομμύρια δολάρια